Mai multe imagini - un singur cuvant!
+5
daniell
myrk
atat de simplu
shadow
Florin Popa
9 participanți
Pagina 7 din 33
Pagina 7 din 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Mai multe imagini - un singur cuvant!
Rezumarea primului mesaj :
La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA
Exemplu:
Solutia: 1 + 4 = 5
Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA
Exemplu:
Solutia: 1 + 4 = 5
Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea- 6
Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!
atat de simplu a scris: Intai imbratisarea, sa nu plangi. Corect. Peste n-am, n-am fost la pescuit. Dar nici n-o sa ajung, chiar de s-or dezgheta apele.
Uitasem de ghicitoare , noroc ca a raspun Florin la postarea Pitulicei ... unde pui ca ma astepta o imbratisare calda de la printesa gheturilor .
Chiar daca nu pescuiesti poate ai pe cineva apropiat pescar , il poti insoti , cine stie cum iti mai gasesti un hobby ... pe Bistrita e mai dificil dar nu departe de Dorna , la Colibitza este un lac frumos : vara zona dimprejur este una mirifica , fie ca esti pescar sau simplu turist cateva zile acolo pot fi de neuitat .
Iar o sa ma traga de urechi Pitu pentru off topic , dar astept confirmarea la ultima ghicitoare pentru a posta una noua daca Florin n-o face ...
shadow- 6
cetate an atunci ? ... eram sigur ca Florin a dat raspunsul potrivit si n-am mai cautat altul .
shadow- 6
La asta m-am gandit Dar merge si raspunsul lui Florin, asa ca ii dau si lui un verde
pitulicea- 6
Si eu am mai dat un verde pentru inca un raspuns corect ...
3 + 3 = 6
Ma astept sa nu ghiciti prea usor ...
3 + 3 = 6
Ma astept sa nu ghiciti prea usor ...
shadow- 6
nu ...
Unul dintre cuvinte este foarte putin uzitat , dar asta e , daca va spun care imagine ghiciti prea repede .
Unul dintre cuvinte este foarte putin uzitat , dar asta e , daca va spun care imagine ghiciti prea repede .
shadow- 6
M-am tot gandit. Cred ca problema e cu prima imagine. In a 2-a cred ca e tar sau rus. As risca o solutie, avatar, ca tot vorbea Shadow de pescuit, desi nu mi-e clar. Clare sunt morile alea.
atat de simplu- 6
Absolut corect tot ce ai spus : eu pun de obicei indiciile la vedere , in cazul de fata morile si Ivan ... pe Ivan l-ai dibuit , e rus dar mai ales a fost tar : ce-o fi cu moara ?
shadow- 6
O fi pe mal? Poate cuvantul final e mai putin folosit.
Maltar?
Maltar?
atat de simplu- 6
Focusati-va pe inima morii ... nu e un cuvant uzual pentru simplu motiv ca morile de vant aproape nu mai exista , eu l-am gasit din intamplare in definitia unui simbol pe un costum national , deci intr-o mica masura circula si astazi nu este un arhaism .
shadow- 6
Parca tu ziceai la un moment dat sa folosim cuvinte uzuale, altfel se pierde interesul pentru joc
Eu nici nu-s curioasa care-i solutia, in cazul asta. Sa joace altii
Eu nici nu-s curioasa care-i solutia, in cazul asta. Sa joace altii
pitulicea- 6
Asta era raspunsul ... felicitari pentru perseverentza Florine !
Nici eu nu stiam ce-i aia izba , dar inafara de mine nu stiu daca a mai spus cineva sa ne rezumam la cuvinte uzuale si pana la urma cum stim exact care sunt uzuale si care nu ?
Termenul colul morii este folosit in motivele florare de pe costumele nationale , putem zice ca nu ma este uzual ?
Imi cer iertare daca am gresit ...
Nici eu nu stiam ce-i aia izba , dar inafara de mine nu stiu daca a mai spus cineva sa ne rezumam la cuvinte uzuale si pana la urma cum stim exact care sunt uzuale si care nu ?
Termenul colul morii este folosit in motivele florare de pe costumele nationale , putem zice ca nu ma este uzual ?
Imi cer iertare daca am gresit ...
shadow- 6
Pagina 7 din 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Subiecte similare
» DIN LUMEA SPORTULUI
» Topul marcilor de masini implicate in cele mai multe accidente
» IARNA in imagini
» Rima cu ultimul cuvant
» Topul marcilor de masini implicate in cele mai multe accidente
» IARNA in imagini
» Rima cu ultimul cuvant
Pagina 7 din 33