CITATUL ZILEI
+14
koku41
ionutz72
Andy11
Indra
Annmarie
Zeno-san
raichu
shadow
myrk
shu
atat de simplu
itina
Vica
pitulicea
18 participanți
Pagina 40 din 50
Pagina 40 din 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
CITATUL ZILEI
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
pitulicea- 6
Re: CITATUL ZILEI
Mda, ziceam ca oarecum sunt de acord cu Gabriel, dar oarecum nu sunt. Fiecare vede lucrurile prin propriile experiente de viata (sau de iubire). Eu imbatranesc, indiferent ca iubesc sau nu. Punct!
pitulicea- 6
Cand ai ani multi in spate povara lor este apasatoare daca sufletul nu-ti este ramas tanar : nu poti spune ca imbatranesti atunci cand iubesti , nu se leaga , e o contradictie ... mie nu are ce-mi dovedi GGM .
Le-aș dovedi oamenilor cât greșesc gândind că încetează să iubească atunci când îmbătrânesc, fără să știe că îmbătrânesc numai când încetează să iubească.
shadow- 6
Iar sunt mai realista ca altii Eu zic ca imbatranesti si cand iubesti. Iubesti ca un om batran, nu mai e nebuna iubire a tineretii
pitulicea- 6
Apoi, iubirea evolueaza si ea, se transforma mereu in functie de cei implicati. Poate ca, in timp, exista alte forme de manisfestare ale iubirii (in afara de sex). Iubirea se adapteaza dupa noi. Cred ca sentimentul de-a apartine altcuiva, de-a te simti dorit, te face sa uiti de anii pe care-i ai. Cine spunea ca varsta e doar un numar? Unele numere ii pot coplesi pe unii. Si la propriu, si la figurat.
Shadow, fii atent, e vorba ca imbatranesti atunci cand nu iubesti. Poate de aia ti se pare ca e o contradictie.shadow a scris: nu poti spune ca imbatranesti atunci cand iubesti , nu se leaga , e o contradictie
atat de simplu- 6
Sex , sex si iar sex .... desi vorbim mereu despre el pare ca niciodata nu este de ajuns .
Mark Amed spunea ca'' sexul fără dragoste este doar împerechere , iar dragostea fără sex este doar filosofie.''
Eu ma intreb daca nu cumva numarul libertinilor este mai mare ca al filozofilor ?
Mark Amed spunea ca'' sexul fără dragoste este doar împerechere , iar dragostea fără sex este doar filosofie.''
Eu ma intreb daca nu cumva numarul libertinilor este mai mare ca al filozofilor ?
shadow- 6
Scuze , Eu ma intreb daca nu cumva numarul filozofilor este mai mare ca al libertinilor ?, am vrut sa spun ...
shadow- 6
Asa se explica , in parte cel putin si scaderea natalitatii : prea multi filozofi d'le !
shadow- 6
Asa cum spunea Woody Allen "Sexul amelioreaza tensiunea. Dragostea o provoaca"
Sexul nu este raspunsul. Sexul este intrebarea. „Da!” este raspunsul.
Ravian- 4
Ashhh ! ... de multe ori doar unuia dintre actori ......Sexul amelioreaza tensiunea....
Daca iubirea e reciproca dimpotriva , e soare mereu , doar dragostea cu nabadai te poarta intre agonie si extaz ...Dragostea o provoaca
shadow- 6
"O singura rugaciune am: Doamne, sa nu ma lasi niciodata sa fiu multumit cu mine insumi!"
Lucian Blaga
Frumoasa rugaciune O dorinta pentru care merita sa te rogi. Putem deveni mai buni in fiecare zi, in fiecare ceas, cu fiecare clipa... Totul e sa nu ne multumim cu noi, asa cum suntem azi, in acest ceas, in aceasta clipa.
Lucian Blaga
Frumoasa rugaciune O dorinta pentru care merita sa te rogi. Putem deveni mai buni in fiecare zi, in fiecare ceas, cu fiecare clipa... Totul e sa nu ne multumim cu noi, asa cum suntem azi, in acest ceas, in aceasta clipa.
pitulicea- 6
Cand nu esti multumit e de la sine inteles ca esti nemultumit , chiar si de tine insuti ... nu m-as ruga pentru asa ceva fiindca oricat as cauta sa ma perfectionez , sa fac mereu si mereu ceva nou , sa nu ma opresc nicicand din visare , totusi , simt din cand in cand nevoia sa ma asez si sa privesc in urma ... cu nostalgie , cu liniste , de ce nu , cu mandrie ...
shadow- 6
Sa fiu multumita cu mine insumi, nu inseamna sa fac ceva doar pentru mine. Cu atat mai putin sa ma perfectionez Pot sa fac ceva si pentru altii si asta sa ma faca sa fiu multumita de mine. Cand voi spune: sunt multumita de mine, asa cum sunt, voi inceta sa-mi mai doresc sa fac ceva bun.
Ce ai spus tu, shadow, mi se pare foarte egoist
Ce ai spus tu, shadow, mi se pare foarte egoist
pitulicea- 6
Pagina 40 din 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Subiecte similare
» HOROSCOPUL ZILEI
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere