GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CITATUL ZILEI

+14
koku41
ionutz72
Andy11
Indra
Annmarie
Zeno-san
raichu
shadow
myrk
shu
atat de simplu
itina
Vica
pitulicea
18 participanți

Pagina 41 din 50 Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Urmatorul

In jos

CITATUL ZILEI - Pagina 41 Empty CITATUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 6 Mai - 18:42

Rezumarea primului mesaj :

Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari).  Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate Smile
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri.  Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou Smile  
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

CITATUL ZILEI - Pagina 41 Empty Re: CITATUL ZILEI

Mesaj  shadow Mar 20 Noi - 20:06

Egoist inseamna satisfacerea intereselor personale in detrimentul celorlalti  , de unde ai tras concluzia ca eu m-as simti bine fiind nepasator fata de altii sau mai rau , as profit de pe urma lor ?  Interesanta parere ai despre mine !

Ma consider un om echilibrat si da , am avut multe momente in viata cand am fost multumit de mine tocmai fiindca am reusit sa fac ce mi-am propus , fie pentru mine fie pentru altii  : dar aceste stari de fapt nu m-au plafonat , nu m-au impiedicat sa ma opresc , dimpotriva .

Sa nu fii niciodata multumit de tine e ca si cum ai duce toata viata o lupta cu morile de vant  ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 21 Noi - 11:08

Viata e o lupta! Indiferent cu ce lupti ... Smile
Vedem lucrurile diferit, asta e clar si nu de azi, de ieri Laughing De ani de zile. Ziceam ca suna egoist, pentru ca in raspunsul pe care l-ai dat te refereai doar la tine.
....dar aceste stari de fapt nu m-au plafonat...
Eu cred ca tocmai ai fost de acord cu ce zicea Blaga Laughing Indirect Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Dum 6 Ian - 16:38

pitulicea a scris: Ziceam ca suna egoist, pentru ca in raspunsul pe care l-ai dat te refereai doar la tine.
E normal sa te gandesti la tine pentru a putea ulterior sa-i ajuti pe altii ,simpla  compatimire nu e de folos , personal imi displace profund  sa fiu compatimit  Very Happy  si uzez la randu-mi de acest mod de exprimare cat mai putin posibil ...

''Mai întâi câştigă-i dragostea, abia pe urmă fă-i cadouri; este mai greu, adevărat, dar aşa trebuie.'' Ovidius

E dificil sa castigi intr-o dragoste cu nabadai  , facil este sa faci cadouri  : pare mai simplu sa alegi calea usoara calea usoara , nu ? Rolling Eyes

E doar o intrebare  nu un raspuns  Laughing  .
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 6 Ian - 21:05

De acord cu Ovidius Very Happy In teorie. In practica imi place sa primesc cadouri chiar de la inceput Razz
O fi o cale usoara, dar e sigura? Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Lun 21 Ian - 15:04

Laughing  
A primi cadouri de la inceput ( nu vorbim despre o floare sau alte mici atentii Very Happy  ) fara sa stii daca simti ceva pentru celalalt e nitel ... aaaaaaaaa  thinking ... mai bine no comment   rolling on the floor

Pentru un tip bogat  e calea usoara , Ovidius  a zis bine , poti castiga fizic in acest mod o femeie ,  dragostea totusi este  greu de cumparat , nu zic ca imposibil Laughing  , depinde de prioritatile fiecaruia in parte ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Lun 21 Ian - 19:55

Ramanand la literatura latina  , un citat din Cicero :
''A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare înţelepciune.''

Acum nu sariti cu totii sa spuneti cum ati facut pe prostul in cutare sau cutare situatie    Very Happy    ...  eu recunosc , nu m-am prefacut  Rolling Eyes  ,  nici n-am pretentii ca as fi   prea destept   Laughing   ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 22 Ian - 14:24

Laughing Laughing Eu nu prea fac pe proasta. Chiar sunt! Da' uneori am norocul sa dau peste altii si mai prosti decat mine si-atunci pot sa ma prefac Razz
Da, e si asta o mare intelepciune, dar nu stiu daca as numi-o "cea mai mare". Uneori esti doar smecher, facand pe prostul Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 30 Ian - 11:32

''Toată lumea întreabă dacă ai o carieră, dacă eşti căsătorit sau dacă ai cumpărat o casă, de parcă viaţa ar fi un fel de listă de cumpărături. Dar nimeni nu întreabă dacă eşti fericit.''

Heath Ledger

Cata dreptate are , sau a avut  Heath Ledger (fost  actor australian decedat la o varsta cand  in mod normal abia incepi sa taiesti Rolling Eyes  )  : in viata ne facem o astfel de lista cu prioritati  care odata realizate nu ne aduc si fericirea ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 30 Iun - 21:04

Nu-ti aduc fericirea, dar te fac sa te simti implinit Smile Nici in lipsa lor nu-i musai sa fii fericit Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Dincolo de tot Lun 1 Iul - 0:37

Mă pitesc la umbra voastră... la capitolul fericire nu am ce comenta.... dar cred ca poate am ce învăța de la voi.
Dincolo de tot
Dincolo de tot
3
3

Sus In jos

Mesaj  shadow Dum 7 Iul - 22:55

Dincolo de tot a scris:Mă pitesc la umbra voastră...
Eu sunt deja o umbra , Pitu nu e asa mare , slabe sanse sa o dai cotita Evil  : nu mai bine apuci taurul de coarne ? Very Happy Laughing Laughing

Nu-ti aduc fericirea, dar te fac sa te simti implinit...
Cele doua sunt legate , nu cred ca poti fi fericit fara a fi implinit ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  Faun Lun 8 Iul - 11:25

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Faun
Faun
2
2

Sus In jos

Mesaj  shadow Lun 8 Iul - 23:34

Incerc sa dibui talcul citatului dar nu prea ma duce capul , imi pare neverosimil ... astept cu interes comentariul lui Faun ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  Dincolo de tot Mar 9 Iul - 7:28

Mie imi place o melodie de la Faun.... Federkleid Smile
Dincolo de tot
Dincolo de tot
3
3

Sus In jos

Mesaj  Faun Mar 9 Iul - 11:10

shadow a scris:Incerc sa dibui talcul citatului  dar nu prea ma duce capul , imi pare neverosimil ... astept cu interes comentariul lui Faun ...

citatul se refera la ceea ce faci in fiecare zi
la fapta si consecinta
Faun
Faun
2
2

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 41 din 50 Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Urmatorul