CITATUL ZILEI
+14
koku41
ionutz72
Andy11
Indra
Annmarie
Zeno-san
raichu
shadow
myrk
shu
atat de simplu
itina
Vica
pitulicea
18 participanți
Pagina 32 din 50
Pagina 32 din 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
CITATUL ZILEI
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
pitulicea- 6
Re: CITATUL ZILEI
Eu zic ca sunt si ambitii marunte, gen: ma ambitionez sa o cuceresc pe blonda cu sani mari, de la scara vecina
pitulicea- 6
atat de simplu a scris:Nu stiu ce sa zic. Ambitia deja imi suna a ceva... mare.
Probabil pentru ca noi folosim mai des termenul ''vis'' ...
Pitu , de ce intri in pielea unui barbat si nu ramai femeie cand te gandesti la ambitiile marunte ? ... nu joci cinstit
shadow- 6
Nu pot gandi cum gandeste un barbat. Pot gandi doar cum gandeste o femeie ca gandeste un barbat
Azi am am intalnit un citat care mi-a placut. Imi suna cunoscut. Oare sa-l mai fi postat careva pe aici? Sau doar ceva asemanantor?
Iubirea nu e o stare de luciditate, ci tocmai o renunţare la luciditate, un interimat al inimii.
Ionel Teodoreanu
Poate n-am intalnit intocmai citatul, ci ideea. Ceva de genul acesta discutam si noi pe la topicul despre iubire.
Azi am am intalnit un citat care mi-a placut. Imi suna cunoscut. Oare sa-l mai fi postat careva pe aici? Sau doar ceva asemanantor?
Iubirea nu e o stare de luciditate, ci tocmai o renunţare la luciditate, un interimat al inimii.
Ionel Teodoreanu
Poate n-am intalnit intocmai citatul, ci ideea. Ceva de genul acesta discutam si noi pe la topicul despre iubire.
pitulicea- 6
Expresia mi se pare confuza , nu reuseste sa spuna mai nimic logic , o abureala .
Iubirea este un sentiment , puternic : daca sentimentele in general sunt greu de controlat in cazul iubirii ne este imposibil s-o facem ... iubim si iubim cu luciditate , asta e , o mare pacoste uneori .
Iubirea este un sentiment , puternic : daca sentimentele in general sunt greu de controlat in cazul iubirii ne este imposibil s-o facem ... iubim si iubim cu luciditate , asta e , o mare pacoste uneori .
shadow- 6
Mie mi se pare ca atunci cand iubesti, nu ai mintea limpede. Da, esti constient de ce se intampla, dar nu esti rational Atunci, inima trece la conducere. Mintea e prea ocupata sa analizeze sentimentele puternice si sa le dea un sens
Nu stiu cum iubesti tu, dar eu nu iubesc cu luciditate
Nu stiu cum iubesti tu, dar eu nu iubesc cu luciditate
pitulicea- 6
Femeilor le place mai mult drama iubirii decât iubirea însăşi.
Henryk Sienkiewi
Ce ziceti voi? Eu cred ca omul a zis bine.
Henryk Sienkiewi
Ce ziceti voi? Eu cred ca omul a zis bine.
atat de simplu- 6
Femeilor le place drama, in general. O unghie rupta e o drama, dar le da motiv de conversatie, deci e de bine. Si nu mai dau exemple, ca-s pe tableta si nu ma desfasor usor.
atat de simplu- 6
atat de simplu- 6
Cam greu sa ti rup o unghie virtual , dar pot incerca ati da alte motive sa dramatizezi ...
shadow- 6
Pagina 32 din 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Subiecte similare
» HOROSCOPUL ZILEI
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii