MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 11 din 15
Pagina 11 din 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Azi n-am postat nici o melodie aici, cu toate ca am ascultat multe, multe Hai sa pun una si pentru voi...
pitulicea- 6
Azi vin cu o colinda interpretata de unul din preotii mei dragi Are un glas, de mi se face pielea de gaina ascultandu-l.
Aici nu canta "cu toata gura", dar si cand o face... se cutremura ferestrele Ar putea canta opera.
Aici nu canta "cu toata gura", dar si cand o face... se cutremura ferestrele Ar putea canta opera.
pitulicea- 6
Unii se indragostesc iarna... Ce frumos si romantic Eu astept un alt anotimp, mai norocos
pitulicea- 6
E o placere pe-asa o vreme sa asculti muzica de Craciun. Sa privesti pe geam cum ninge si sa-ti faci in gand planuri de sarbatori
pitulicea- 6
Greu fara muzica... mult mai usor cu ea Altfel trece timpul cand muncesc.
Iata o melodie pe care n-am mai ascultat-o de o vesnicie
Iata o melodie pe care n-am mai ascultat-o de o vesnicie
pitulicea- 6
Linia melodica nu e chiar stralucita , versurile sunt frumoase :
''..Iarna a venit, cerul a devenit rece,
Anii zboară sub valul de viscole.
Alba este mantia pe umerii mei ,
Dragostea mea nu va topi zăpada...''
''..Iarna a venit, cerul a devenit rece,
Anii zboară sub valul de viscole.
Alba este mantia pe umerii mei ,
Dragostea mea nu va topi zăpada...''
shadow- 6
Ai dreptate. Linia melodica nu-i stralucita. Ai invatat si rusa?
Vin si eu cu un cantec de iarna. E de iarna si atat
Vin si eu cu un cantec de iarna. E de iarna si atat
pitulicea- 6
De asta ce ziceti? Eu zic ca suna bine Mi se pare jucausa, precum fulgii de zapada.
pitulicea- 6
Acorduri line si sunete cristaline : daca inchid ochii ma pot gandi la o sanie trasa de cai ce au zurgalai ... ati mers vreodata ?
Se aude doar fasiitul saniei pe zapada si clinchetul clopoteilor ...
Se aude doar fasiitul saniei pe zapada si clinchetul clopoteilor ...
shadow- 6
Nu am mers niciodata, dar mi-am dorit intotdeauna
Cand eram mica, treceau sanii trase de cai pe strada. Bunicul nu avea decat caruta. Cand era zapada nu prea scotea calul din poiata.
Cand eram mica, treceau sanii trase de cai pe strada. Bunicul nu avea decat caruta. Cand era zapada nu prea scotea calul din poiata.
pitulicea- 6
De-acum trebuie sa intru mai des prin topicul asta de sezon E timpul pentru muzica de iarna. Ma pregatesc incet de sarbatori
pitulicea- 6
Am ramas tot la cantece de iarna...tot la colinde. Aceasta e una din preferatele mele, iar Paula o canta asa duios...
pitulicea- 6
Pagina 11 din 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Pagina 11 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum