MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 7 din 15
Pagina 7 din 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Eu cred ca de aia nu mai vine omatul.Sa nu mai vedem oameni de zapada tristi.
raichu- 4
Muzica de Craciun trebuie sa fie vesela. Trebuie sa ne umplem sufletele de bucurie si de iubire
pitulicea- 6
Ehee, si daca Mosu' (poate fi si Santa) o aduce cu el si pe Maria din Carei....
raichu- 4
Ai dreptate....acum e vremea colindelor. Tare-s frumoase
Eu nu vin cu o colinda, dar va aduc zapada in cantec
Eu nu vin cu o colinda, dar va aduc zapada in cantec
pitulicea- 6
Daca tot am dat-o pe muzica mai veche, am ajuns si la Madalina Manole. Nu-mi place deloc cum canta, dar melodia asta, fiind cu Mosu', parca e mai draguta
pitulicea- 6
Fetita asta incearca sa ne aminteasca de copilarie... Nu-i prea talentata, dupa parerea mea, dar se straduieste
pitulicea- 6
Inca o melodie de iarna. Ies melodiile astea pe banda mai nou Las' sa fie cat de multe, sa avem de unde alege ce vrem sa ascultam
pitulicea- 6
Cand fac pregatiri de Craciun, imi place sa-l ascult pe Hrusca. Imi place glasul lui, imi plac colindele, imi place sa simt Craciunul macar pe jumatate din cum il simteam in copilarie, cand colindele rasunau la fiece casa.
pitulicea- 6
Cand o vad pe Mariah parca o vad pe itina Mi se pare ca seamana.
Faina melodia asta Sa tot dansezi si sa nu te mai opresti...
Faina melodia asta Sa tot dansezi si sa nu te mai opresti...
pitulicea- 6
Si pentru ca tot se apropie sfarsitul de an poate ar fi nimerit sa ascultam melodia asta, care mie unul mi-a placut foarte mult si o ascult si acum cu placere.
Florin Popa- 6
Pagina 7 din 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Pagina 7 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum