MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 6 din 15
Pagina 6 din 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Eu mi-am propus, ca Mosu' sa-mi aduca muuulte, muuulte, sa invat sa-i cant o colinda pe limba lui finlandeza( usoara de altfel)
raichu- 4
Foarte frumoasa melodia! Asteptam cu nerabdare colindul lui Raichu!
Si revenind la Celine, o liniste si-o pace totala ma cuprind!
Si revenind la Celine, o liniste si-o pace totala ma cuprind!
itina- 6
Faina colinda postata de raichu. Asteptam sa ne-o reproduca
Celine e senzationala
De Andre uitasem, dar mi-a facut placere sa le reascult
Celine e senzationala
De Andre uitasem, dar mi-a facut placere sa le reascult
pitulicea- 6
Mi-a placut melodia asta de cand a aparut. Acum are si un videoclip frumos Un cadou dintr-asta vreau sa-mi aduca si mie Mosul: unul cu doua picioare
pitulicea- 6
Daca vreti sa vedeti niste buze pline de fulgi argintii, urmariti acest videoclip!
itina- 6
Ai dreptate: prima e doar de ascultat si atat.
A doua... la inceput mi s-a parut urata. Apoi, tot ascultand-o pentru ca e "de sezon" (si anul trecut si acum) nu mi s-a mai parut asa urata, dar nici frumoasa.
Buzele fetei le-am vazut inca de anul trecut Urate!
Mai pun si eu o melodie de Craciun. Una noua, doar de cateva zile scoasa pe piata Nu-i grozava, dar imi place atmosfera din clip... si zapada
A doua... la inceput mi s-a parut urata. Apoi, tot ascultand-o pentru ca e "de sezon" (si anul trecut si acum) nu mi s-a mai parut asa urata, dar nici frumoasa.
Buzele fetei le-am vazut inca de anul trecut Urate!
Mai pun si eu o melodie de Craciun. Una noua, doar de cateva zile scoasa pe piata Nu-i grozava, dar imi place atmosfera din clip... si zapada
pitulicea- 6
Inca o melodie de sezon, pe care daca am asculta-o fara text si n-am vedea videoclipul, n-am prea sti ca e de sezon
pitulicea- 6
O melodie de sezon, pe care o ascult in fiecare an cu placere. Mi-aduce aminte de tinerete
Florin Popa- 6
Cred ca e una din cele mai frumoase melodii de iarna....de sarbatori De cate ori ma uit la clip, imi doresc un Craciun la munte, la cabana.
pitulicea- 6
Si eu la fel. Mai ales ca atunci cand aparuse, imi petreceam vacanta de iarna pe la Sinaia, la cabana. Si erau niste zapezi adevarate.
Florin Popa- 6
Pagina 6 din 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Pagina 6 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum