MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 5 din 15
Pagina 5 din 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Anul trecut ma obseda melodia asta. O ascultam si ras-ascultam... pentru ca iarna ne-a surprins indragostiti Ce mult a trecut de atunci
pitulicea- 6
Melodioasa si linistitoare melodia ta. Eu vin cu una mai vesela si mai saltareata. Chiar m-a inveselit melodia asta, uitandu-ma la videoclip.
pitulicea- 6
Dragalasi copii Nu tot ce canta ei acolo e de iarna
Pe Raoul asta nu l-am ascultat niciodata de buna-voie. Probabil l-am auzit pe la radio fara sa-i dau atentie. Acum am fost curioasa sa vad ce canta. Nici nu-i asa groaznic cum ma asteptam
Pe Raoul asta nu l-am ascultat niciodata de buna-voie. Probabil l-am auzit pe la radio fara sa-i dau atentie. Acum am fost curioasa sa vad ce canta. Nici nu-i asa groaznic cum ma asteptam
pitulicea- 6
Nu e groaznic! E doar mai sufletist, ashea...
Ce-as mai vrea si la noi o ninsoare de-asta...
Ce-as mai vrea si la noi o ninsoare de-asta...
itina- 6
Eu cred ca ninsoarea nu mai vine iarna la noi pentru ca in locul ei vine...Hrusca.
raichu- 4
Ce tare a fost itina, cum "i-a luat apararea" lui Raoul.
Melodia asta a lui Hrusca ma vrajeste de cate ori o ascult. Chiar ma face sa lacramez. Mi se pare superba. Croita dupa sufletul meu.
Melodia asta a lui Hrusca ma vrajeste de cate ori o ascult. Chiar ma face sa lacramez. Mi se pare superba. Croita dupa sufletul meu.
pitulicea- 6
O melodie foarte frumoasa. Imi place Madalina Amon. Si pana mai acum ceva timp habar n-aveam de ea.
itina- 6
Chiar frumoasa melodia Madalinei Amon. N-o stiam
In asteptarea sarbatorilor si a iernii "adevarate"... La noi inca nu miroase a iarna, doar a frig
In asteptarea sarbatorilor si a iernii "adevarate"... La noi inca nu miroase a iarna, doar a frig
pitulicea- 6
Ce frumoasa si vesela e iarna, atunci cand ai parte de zapada Iti vine sa dansezi, sa te joci, sa zburzi!
pitulicea- 6
Daca zapada e asa frumoasa, s-o lasam sa cadaaaaa!!! Si daca muzica e atat de frumoasa, s-o lasam sa cante
pitulicea- 6
Fata asta frumoasa, Elena, a scos si in acest an o melodie de iarna. Vreau sa fie Craciun si vreau sa ninga
pitulicea- 6
Pagina 5 din 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Pagina 5 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum