MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 10 din 15
Pagina 10 din 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Sia - in orice anotimp al anului Mereu prezenta in sufletul meu si-n urechile mele
pitulicea- 6
Inca e iarna, sarbatorile nu-s departe, o mai pot asculta pe Paula Seling, incantandu-ne cu glasul ei dulce.
pitulicea- 6
A venit iarna, sarbatorile sunt tot mai aproape. Si melodiile tematice se inmultesc pe portativ.
O melodie noua, vesela si plina de zapada... artificiala
O melodie noua, vesela si plina de zapada... artificiala
pitulicea- 6
Inca o melodie noua de iarna Nu e grozava melodia, dar imi place atmosfera din clip. Frumoasa si delicata Cleopatra.
pitulicea- 6
L-am adus pe Nicu Alifantis sa ne aminteasca de Ajunul din copilarie Ce diferit era de cel de azi. Mi-e dor...
pitulicea- 6
Mai avem o melodie de iarna... de sarbatori Ce frumos semineu. Mi-ar placea si mie unul, langa brad.
pitulicea- 6
Imi place sa ascult melodiile astea, chiar daca nu-s senzationale. Sunt asa frumoase sarbatorile de iarna...
pitulicea- 6
Lindsey e pe baricade. De data asta mai mult vocal decat cu arcusul. Nu-i bai. Ea e draguta oricum Si are niste picioruse tare frumoase.
pitulicea- 6
Tot Lindsey si de data asta Vad ca-i activa in acest moment al anului. Bine face. Imi plac melodiile astea de iarna Iarna e frumoasa uneori...cand e calda
pitulicea- 6
Vad ca numai eu intru prin topicul acesta Doar eu ascult muzica de sezon? Nu-i bai. Mie-mi place.
Imi place si melodia asta.
Imi place si melodia asta.
pitulicea- 6
Ce bine ca-mi tii companie in topicul asta
Frumoasa melodie ai adus. Mi-a placut.
Cealalta nu era insotita de ganduri transpuse in cuvinte, asa ca s-a facut nevazuta
Frumoasa melodie ai adus. Mi-a placut.
Cealalta nu era insotita de ganduri transpuse in cuvinte, asa ca s-a facut nevazuta
pitulicea- 6
Pagina 10 din 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Pagina 10 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum