MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 9 din 15
Pagina 9 din 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Tot despre iarna cantam si azi. Despre iarna si despre iubire Smiorcaita asta de Ioana Ignat Totusi, melodia asta suna mai bine decat precedenta.
pitulicea- 6
Inca o melodie draguta de iarna. Frumoasa iarna din clip Atmosfera de poveste...
pitulicea- 6
Inca o melodie frumoasa Azi simt nevoia sa ascult muzica de sarbatori. Dupa ziua de ieri, simt ca am intrat in febra sarbatorilor.
pitulicea- 6
Craciunul e tot mai aproape. Il aduc si mai aproape cu melodii de sezon
pitulicea- 6
Si tot Jethro Tull. Canta atat de frumos. Nu cred ca stiam melodiile astea... Pacat.
pitulicea- 6
Trei cunoscuti preoti si colindul lor pentru noi
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 11 Dec - 21:52, editata de 1 ori
pitulicea- 6
O melodie de iarna si-atat... cea de dinainte.
La fel e si cea pe care o postez eu. Nimic deosebit la niciuna dintre ele... dupa parerea mea.
La fel e si cea pe care o postez eu. Nimic deosebit la niciuna dintre ele... dupa parerea mea.
pitulicea- 6
Ei? Atmosfera de iarna incepe usor-usor sa isi faca aparitia chiar daca nu avem parte de zapada. Ba chiar ar cam trebui sa ne dam seama ca s-a cam dus vremea zapezilor de Craciun.
itina- 6
Ce bine ca mai sunt si melodii vesele.
Cea cu care vin eu, nu e chiar asa de vesela, dar nici trista nu e Tot muzica de iarna, tot Craciun, tot iubire... Inca o melodie noua, care sa ne "incalzeasca" sarbatorile.
Cea cu care vin eu, nu e chiar asa de vesela, dar nici trista nu e Tot muzica de iarna, tot Craciun, tot iubire... Inca o melodie noua, care sa ne "incalzeasca" sarbatorile.
pitulicea- 6
Mi s-a facut dor de Celine si de glasul ei dulce Doamne, ce Dumnezeieste canta.
pitulicea- 6
Pagina 9 din 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Pagina 9 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum