MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 13 din 15
Pagina 13 din 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Inca-i tot iarna, iar sarbatorile nu-s departe in urma Mai pot posta pe-aici Melodia asta abia acum am descoperit-o si ascultat-o.
pitulicea- 6
pitulicea a scris:
Nu mai postati doar clipuri, fara nici un gand...scris
pitulicea- 6
Va doriti in Decembrie rece ori fierbinte? Daca-l vreti fierbinte, luati de-aci
pitulicea- 6
Am intrat in atmosfera sarbatorilor de Craciun si tot melodii din astea ascult. Din fericire, imi sugereaza multe Youtube-ul Imi plac si videoclipurile .
pitulicea- 6
Muzica de sezon Sa ma insufletesc un pic si sa muncesc mai cu spor in asteptarea vacantei de Cracin
pitulicea- 6
Sa ne bucuram de muzica, sa ne bucuram de nasterea Domnului nostru Iisus Hristos
pitulicea- 6
Zilnic cate o melodie... Vine Craciunul, iar Craciunul e nasterea Domnului
pitulicea- 6
Pagina 13 din 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Pagina 13 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum