MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 12 din 15
Pagina 12 din 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Inca o melodie de iarna Doar e sezonul... profitam de el.
O melodie de la Hurts pe care nu o stiam, desi am ascultat Hurts o gramada.
O melodie de la Hurts pe care nu o stiam, desi am ascultat Hurts o gramada.
pitulicea- 6
Iarna si sarbatori fara colinde, nu se poate. Nu la mine O colinda minunata, niste glasuri pe masura
pitulicea- 6
Zilele astea, pana la Craciun, ascult de zor colinde. Daca nu acum, cand!?!
pitulicea- 6
O melodie noua de Craciun Ce bine ca mai apar astfel de melodii, ca sa avem pe ce dansa de sarbatori
pitulicea- 6
Azi sunt pe tarlaua muzicii straine Raman in atmosfera Craciunului colindand in engleza
pitulicea- 6
Nu mai mi-e draga Celine de cand a luat-o razna, dar glasul ei tot imi place Ce-i al ei e al ei... si are melodii frumoase de Craciun.
pitulicea- 6
Buna, dar tot mai bune ale noastre Pentru sufletul meu. Pentru al lui shadow, nu!
pitulicea- 6
O melodie de iarna mult prea lenta ca sa ma incante Vreau ceva vesel, ca sufletul meu
pitulicea- 6
Cred ca-i prima data cand aud muzica greceasca de Craciun S-ar putea sa mai fi ascultat si altadata, dar cum nu intelegeam textul, nu am stiut
pitulicea- 6
Hai sa dansam pe muzica iernii E o perioada vesela din an. Sa ne bucuram de veselia ei
pitulicea- 6
Goran Bregovic cu o melodie ritmata despre o frumoasa fata din Dolomitii Italiei ... zice putin si despre iarna
''Sus, sus, pe Dolomiți
Este o floarea pe care o iubesc
Hai sa mergem, hai sa mergem !
Există o colibă în Dolomiți
Sus, sus, pe Dolomiți !
Un foc pe care îl aprindem
Hai sa mergem , hai sa mergem !
Oh frumoasa mea, ești făcut pentru munți
Oh frumoasa mea, în coliba potenta si vinul ,
Facem dragoste până dimineața....''
''Sus, sus, pe Dolomiți
Este o floarea pe care o iubesc
Hai sa mergem, hai sa mergem !
Există o colibă în Dolomiți
Sus, sus, pe Dolomiți !
Un foc pe care îl aprindem
Hai sa mergem , hai sa mergem !
Oh frumoasa mea, ești făcut pentru munți
Oh frumoasa mea, în coliba potenta si vinul ,
Facem dragoste până dimineața....''
shadow- 6
Mda. Dupa un post lung, merge. Ma rog, sa-i spunem abstinenta.
Da' parca nu m-as duce in coliba, in munti. Poate la o statiune.
Da' parca nu m-as duce in coliba, in munti. Poate la o statiune.
myrk- 6
Faina melodia. Vesela si ritmata. Mi-a placut. Cand i-am citit versurile am crezut ca-i ceva siropos Nu prea aveam chef de dulcegarii la ora asta. N-a fost. Din contra, m-a trezit de tot.
pitulicea- 6
Pagina 12 din 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Pagina 12 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum