Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 28 din 43
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Mi-am adus aminte ca m-am visat calare pe o camila.. o sa caut pe net sa vad ce inseamna..sper ca e de bine
dorina_s- 5
Am visat azi-noapte ca am fost aleasa sa ma lupt cu necuratul. Nu stiu cine mi-a inmanat un fel de manuscris cu sfaturi pentru mine si acolo scria ca pana la apusul soarelui trebuie sa invat cat mai multe despre pilotajul avioanelor deoarece urma sa imi fie de folos mai tarziu, in marea lupta! Si stiu ca aveam prin preajma o pisica neagra care incepuse sa se transforme...un ochi il avea mai ciudat... Si am inchis-o intr-o camera ca sa nu imi contamineze si alte pisici... Pe urma mi-am amintit ca trebuia sa vorbesc cu niste piloti de avioane ca sa invat cate ceva doar ca timpul era cam pe terminate. Si m-am trezit cu o frica in mine! Nu va puteti imagina!
itina- 6
Pisica neagra
Daca visati o pisica neagra reprezinta o iluzie dezechilibrata, ceva care este excesiv, imposibil sau infricosator. Aceasta, uneori indica faptul ca va confruntati cu temeri in folosirea abilitatilor psihice si intuitive.
O pisica neagra in vise inseamna ca va indoiti de intuitia dumneavoastra sau de semnalele trimise de fiinta dumneavoastra interioara. S-ar putea sa asociati, in mod gresit, pisica neagra cu raul, distrugerea si ghinionul.
Visul in care o pisica neagra va musca inseamna ca este necesar sa va ascultati glasul intuitiei.
Drac
Daca visezi un drac inseamna ca va trebui sa te scuzi pentru ceva ce ai spus sau ai facut si care a cauzat neplaceri unei alte persoane.
Pilotul de avion in vise reprezinta calatorii indepartate, o afacere cu profituri.
Ocupata ai mai fost fata in vis. Sau ai vazut vreun film care te-a impresionat? Nu-i chiar de rau ce ai visat !
Daca visati o pisica neagra reprezinta o iluzie dezechilibrata, ceva care este excesiv, imposibil sau infricosator. Aceasta, uneori indica faptul ca va confruntati cu temeri in folosirea abilitatilor psihice si intuitive.
O pisica neagra in vise inseamna ca va indoiti de intuitia dumneavoastra sau de semnalele trimise de fiinta dumneavoastra interioara. S-ar putea sa asociati, in mod gresit, pisica neagra cu raul, distrugerea si ghinionul.
Visul in care o pisica neagra va musca inseamna ca este necesar sa va ascultati glasul intuitiei.
Drac
Daca visezi un drac inseamna ca va trebui sa te scuzi pentru ceva ce ai spus sau ai facut si care a cauzat neplaceri unei alte persoane.
Pilotul de avion in vise reprezinta calatorii indepartate, o afacere cu profituri.
Ocupata ai mai fost fata in vis. Sau ai vazut vreun film care te-a impresionat? Nu-i chiar de rau ce ai visat !
Vizitator- Vizitator
Nu stiu de ce si cum. Nu am vazut niciun film, nu stiu deloc ce m-a facut sa visez asa ceva!
itina- 6
Eu am visat acum vreo cateva nopti in urma ca am un sarpe in pat : am sarit ca ars , am aprins lumina si ... nimic.
Nu cred in predictii si am inteles de unde mi se trage cosmarul : seara, inainte de culcare m-am uitat la un documentar despre serpi constrictori , anaconde si pitoni - se pare ca din neatentie ''am luat'' unul cu mine in pat ...
Nu cred in predictii si am inteles de unde mi se trage cosmarul : seara, inainte de culcare m-am uitat la un documentar despre serpi constrictori , anaconde si pitoni - se pare ca din neatentie ''am luat'' unul cu mine in pat ...
shadow- 6
In loc sa imi visez ursitul, am visat ca avenit unu si a pus o bomba care a explodat, m-am trezit speriata si bucuroasa in acelasi timp ca a fost doar un vis.... Cred ca nu trebuie sa mai adorm cu televizorul deschis... il las pe desene
dorina_s- 5
Ia uite ce spune dictionarul de vise despre explozie.
EXPLOZIE: soc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.
Oricum, ca sa interpretezi un vis, trebuie sa-l interpretezi in intregime, nu bucata cu bucata...fiecare element din vis.
Sa ne spui maine daca s-a produs vreo rasturnare neasteptata de situatie azi. Chiar sunt curioasa.
Acum am vazut visul lui shadow Mare figura e.
EXPLOZIE: soc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.
Oricum, ca sa interpretezi un vis, trebuie sa-l interpretezi in intregime, nu bucata cu bucata...fiecare element din vis.
Sa ne spui maine daca s-a produs vreo rasturnare neasteptata de situatie azi. Chiar sunt curioasa.
Acum am vazut visul lui shadow Mare figura e.
pitulicea- 6
Azi noapte am avut un vis interesant.. se facea ca trebuia sa fiu la nunta mea, eu eram imbracata normal( deci nici eu nu eram imbracata pt nunta) am ajuns la sala si nu era aranjata, florile nu erau, nasii nu erau cei pe care ii stiam eu,erau alti prieteni de a mei dar si acestia intraziau si eram necajita si cred ca disperata .Stiam ca trebuie sa incepa petrecerea si nu erau toate la locul lor, pentru ca le-am pregatit din timp si nu imi ieseau asa cum mi-am dorit... cosmar de-a dreptul
Si voi aseara m-ati intrabat daca nu sunt stresata! ... Nu sunt!!! Mai rau e cu visele!
Si voi aseara m-ati intrabat daca nu sunt stresata! ... Nu sunt!!! Mai rau e cu visele!
dorina_s- 5
sa va mai povestesc un vis care l-am avut azi noapte
Se facea ca era in casa bunicii mele, care de fapt era a mamei mele si am gasit mizerie sub pat. Si ca o fata harnica ce sunt m-am apucat sa matur sa duc mizeria la gunoi afara. Acolo afara m-am intalnit cu un fost prieten de al meu, care cica se mutase in blocul respectiv, si tare dornic sa ma ajute la curatenie. Nu reusesc sa il conving ca nu e necesar ajutorul sau, ma urmeaza inaopi in apartament. Acolo dau peste alt fost Asta deja era in dormitor si nu mai dorea sa plece de acolo! Sa vedeti munca de lamurire cu ei sa plece ... vazand ca nu mai razbesc cu ei , ridic matura la ei! Si pe cand era in mijlocul luptei apare Ghita! imi zic... Nah ca acum nu ma crede ca eu vreau sa fac curatenie.. si ii strig ia pune si tu mana si ajuta-ma sa ii dau afara!
Nu mai stiu ce s-a intamplat.. ca m-am trezit cu Desy pe mine!, ii trebuia ceva cu siguranta
Se facea ca era in casa bunicii mele, care de fapt era a mamei mele si am gasit mizerie sub pat. Si ca o fata harnica ce sunt m-am apucat sa matur sa duc mizeria la gunoi afara. Acolo afara m-am intalnit cu un fost prieten de al meu, care cica se mutase in blocul respectiv, si tare dornic sa ma ajute la curatenie. Nu reusesc sa il conving ca nu e necesar ajutorul sau, ma urmeaza inaopi in apartament. Acolo dau peste alt fost Asta deja era in dormitor si nu mai dorea sa plece de acolo! Sa vedeti munca de lamurire cu ei sa plece ... vazand ca nu mai razbesc cu ei , ridic matura la ei! Si pe cand era in mijlocul luptei apare Ghita! imi zic... Nah ca acum nu ma crede ca eu vreau sa fac curatenie.. si ii strig ia pune si tu mana si ajuta-ma sa ii dau afara!
Nu mai stiu ce s-a intamplat.. ca m-am trezit cu Desy pe mine!, ii trebuia ceva cu siguranta
dorina_s- 5
Hai ca m-ai facut sa rad, cu visul tau. Imi si imaginam cum te luptai cu ex-ii, cand a aparut actualul
Mortii in vis sunt ploaie Nu vreau ploaie
Mortii in vis sunt ploaie Nu vreau ploaie
pitulicea- 6
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Pagina 28 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum