Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 35 din 43
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Pai noi n-am interpretat, doar am povestit. Tu ai interpretat, ma rog, ai presupus ca suntem oameni cu constiinta incarcata. Spre deosebire de altii.
myrk- 6
Oamenii rai alearga numai dupa oamenii rai? Sau alearga si dupa oamenii buni? Apoi, as vrea sa vad si eu omul care spune ca nu se simte vinovat pentru nimic in viata asta. Ori e ipocrit, ori e mincinos... Nici macar sfintii n-au fost sfinti de la inceput.
atat de simplu- 6
Mai degraba m-as indoi de cei care viseaza numai bine. Ar insemna ca nu-si dau seama de greselile lor, nici macar subconstientul nu-i ajuta.
atat de simplu- 6
Simpla, n-am zis ca visez numai de bine. Am zis doar ca in vis alerga doar oameni buni dupa mine.
Florin Popa- 6
Deci, eu inteleg de aici ca noi (astia rai) visam ca ne urmaresc oameni rai in vis tocmai din acest motiv. Cumva... tu te excluzi de aici. Din afirmatiile tale am dedus ca nu ai nimic pe constiinta, de aici am concluzionat ca te consideri bun. In consecinta, dupa tine alearga numai oameni buni (asa zici tot tu). Am inteles, mai visezi (probabil) si de rau, in sensul ca nu alearga oameni rai dupa tine, ci (probabil) ramai fara lucruri indispensabile si asta iti da o stare de disconfort. Nu dau exemple, desi ma gandesc acum la cateva.Florin Popa a scris:Oare aveti ceva pe constiinta, de va urmaresc oameni rai in somn?
atat de simplu- 6
Si pe mine m-a amuzat visul Simplei. E cam stilul meu de vis! Tot asa o dau si eu dintr-una in alta!
Tin minte ca am visat odata ca se urcasera niste oameni rai (mascati imbracati in negru) la mine pe balcon, adica la etajul patru si voiau sa omoare pe toata lumea. Eu eram cu fii-mea in dormitor si vorbeam cu ea prin semne (ca in filme ) si aveam si o mitraliera intr-o mână, nu stiu de unde. Intr-un final, am reusit sa o scap pe fii-mea si m-am intors sa scap si restul familiei. Ca de obicei, tot eu ma ocupam de toate!
Pitu, nici tu nu mi-ai dat rosu? Credeam ca am facut off-topic sau mai stiu eu ce. Nu vad de ce ar deranja pe cineva ca ma amuza un schimb de cuvinte. Sau ce era ca nici nu mai stiu.
Tin minte ca am visat odata ca se urcasera niste oameni rai (mascati imbracati in negru) la mine pe balcon, adica la etajul patru si voiau sa omoare pe toata lumea. Eu eram cu fii-mea in dormitor si vorbeam cu ea prin semne (ca in filme ) si aveam si o mitraliera intr-o mână, nu stiu de unde. Intr-un final, am reusit sa o scap pe fii-mea si m-am intors sa scap si restul familiei. Ca de obicei, tot eu ma ocupam de toate!
Pitu, nici tu nu mi-ai dat rosu? Credeam ca am facut off-topic sau mai stiu eu ce. Nu vad de ce ar deranja pe cineva ca ma amuza un schimb de cuvinte. Sau ce era ca nici nu mai stiu.
itina- 6
I-am visat iar azi-noapte pe oamenii rai. De data asta am fost ceva mai ferm si mai curajos si am inceput sa pun si eu conditii. Se pare ca au inceput sa stie si ei de frica si s-au mai potolit.
Eu cred ca visele astea cand suntem atacati sau urmariti exprima faptul ca ne aflam fara solutii in fata unor situatii care nu ne convin, exprima de fapt starea noastra de neputinta. Faptul ca ripostam este instinctul nostru de supravietuire. Nu vrem sa murim, desi nu putem sau nu stim cum sa evitam acest lucru.
Eu cred ca visele astea cand suntem atacati sau urmariti exprima faptul ca ne aflam fara solutii in fata unor situatii care nu ne convin, exprima de fapt starea noastra de neputinta. Faptul ca ripostam este instinctul nostru de supravietuire. Nu vrem sa murim, desi nu putem sau nu stim cum sa evitam acest lucru.
myrk- 6
Ia uite la Itina, a fost un fel de Rambo in vis. De noaptea trecuta mai tin minte doar ca am visat ca m-am nimerit la o vecina. Avea pe cineva in vizita, dar n-am vazut pe cine, avea o cana in mana, dar nu am vazut ce era acolo. Oricum, nu m-a servit si pe mine, a intrat intr-o camera, iar eu am ramas singura, gandindu-ma ca e tare nepoliticoasa. As fi putut face ce vreau in casa ei, dar eu m-am gandit sa plec. Pe urma am avut un vis in care ziceam ceva de Kim Kardashian, nu stiu de unde si pana unde.
atat de simplu- 6
Parca e mai mult spatiu in vise fata de cum erau in trecut, iar personajele au conversatii , ma uit ca la un film cu care nu am nici o legatura, oricum, chiar daca sunt prezenta, nu am mare rol.
Annmarie- 4
Am visat azi-noapte ca am fost sa vad cum va fi la viitorul serviciu. A fost si bine, au fost si chestii care nu mi-au placut. In vis. Azi am fost de-a binelea acolo si tot in zona din vis am ramas. Sau poate e doar frica de un nou inceput.
itina- 6
Stai calma. Asa e orice inceput, pana te adaptezi. Oriunde vei merge, vei gasi si rau, si bine. Important e sa fii puternica. Asa cum esti tu de obicei. Sa nu-ti fie frica, vei gasi solutii!
myrk- 6
Multumesc, Myrk. Nu sunt chiar asa puternica cum mi-as dori. Dar multumesc pentru incurajari. O s-o scot eu la capat. Sunt curioasa ce voi mai visa la noapte.
A, Myrk, am uitat sa-ti spun ca acu' cateva nopti te-m visat din nou. Imi spuneai ceva de bine, ca de obicei dar nu imi amintesc ce anume.
A, Myrk, am uitat sa-ti spun ca acu' cateva nopti te-m visat din nou. Imi spuneai ceva de bine, ca de obicei dar nu imi amintesc ce anume.
itina- 6
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Pagina 35 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum