Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 34 din 43
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Eu am reprodus visul cat mai fidel. Nevasta-mea a aparut dupa al doilea episod. Pai erai cat pe ce sa ma dai jos din pat: nu prea aveai rabdare, asta am visat (fara sa stiu ca asa esti si in realitate). Oi fi slabut, dar nu atat incat sa ma dai jos din pat. Ma rog, insistenta mea a dat roade (in ultimul moment). M-am scos. Si pe tine!
Iti multumesc Simpla ca mi-ai produs neplaceri. Ulterioare.
Simpla, nici eu nu ma gandesc la tine, nici la cineva de pe forum. Ma rog, poate doar fugitiv. Am imaginatia bogata! Asta e tot.
Iti multumesc Simpla ca mi-ai produs neplaceri. Ulterioare.
Simpla, nici eu nu ma gandesc la tine, nici la cineva de pe forum. Ma rog, poate doar fugitiv. Am imaginatia bogata! Asta e tot.
myrk- 6
Nu mi s-a parut atat de important de retinut.
Am mai visat ceva azi-noapte dar sa ma bateti daca-mi amintesc.
Am mai visat ceva azi-noapte dar sa ma bateti daca-mi amintesc.
itina- 6
Pai ori is proiectii ale subconstientului, ori is vise premonitorii. Cand simti ca-i premonitie, scrii aici, chiar daca-i un fleac. Altfel, scrii vise importante. De exemplu, cand visezi vise erotice.
myrk- 6
Noaptea trecuta am visat mult. M-am trezit de vreo cateva ori si-am recapitulat, dar nu mai tin minte acum decat un vis. Era intr-o padure, intr-o casa, parca voiam liniste. La un moment dat au intrat acolo doua rude de-ale mele, dupa aia au disparut, tot singura am ramas. Apoi faceam focul in soba, dar nu era de teracota, dupa care m-am trezit jucandu-ma cu un copil (vorba vine trezit, ca inca dormeam). Copilul asta m-a lovit in partea stanga si eu nu mai puteam respira. Nu stiu cum s-a nimerit sa fie pe acolo si o femeie, ca nu era initial. Aceasta mi-a zis ca trebuie sa-mi faca alectrosocuri sa-mi revin, eu am acceptat, dupa care mi-a dat doua chestii rotunde pe care sa le iau in gura, ca cica o sa-mi scrasneasca dintii. In momentul ala am realizat ca am confundat electrosocurile cu electrocardiograma si am refuzat sa ma mai electrocutez. Treaba era cam nasoala, dar se pare ca mi-am revenit, pentru ca iar am ajuns sa pun pe foc. Numai ca acum, deoarece lipsisem cam mult, s-au aprins lemnele in cos. Iau unul si-l pun in soba, mai iau unul si apoi observ ca ardea tot cosul. Dintr-o data, cosul s-a transformat in alta soba. Cand m-am gandit ca am scapat, au aparut niste oameni rai si am realizart ca trebuie sa fug de ei si am fugit ca alergatorul (certat cu lege )ala din documentarul de pe discovery. Dar parca puteam sari si peste tufe. M-am gandit ca n-au cum sa ma ajunga aia, deoarece alerg cel mai bine si am castigat si premii, asa ca eram oarecum relaxata si m-am gandit sa o iau spre oras, ca fiind multa lume, n-or sa-mi faca aia rau. Cann am ajuns la podul din centru, un raufacator era deja acolo, desi avea si un carucior cu o arma pe care voia sa o foloseasca pe mine. Nu puteam sa-mi dau seama cum m-a depasit, stiam ca eram mai rapida. Apoi, au aparut niste femei care carau un stativ cu haine de in, am inceput sa ma uit printre ele, am vazut un costumas marimea 36, mi-am zis ca-i bun pentru mine si am plecat mai departe cu stativ cu tot. Si gata.
atat de simplu- 6
Eu cand intru aici, rad mai bine decat la topicul de bancuri Tare-s faine visele voastre si e fain cum le povestiti.
Focul inseamna o zi calduroasa si insorita. Soare s-ar putea sa fie (la noi chiar e), dar nu stiu cata caldura o sa reuseasca sa dea pe gerul asta
In rest, din tot ce-ai visat tu acolo, nu stiu interpreta nimic. Oricum, interesant visul. Imi place cum s-a sfarsit...cu happy end
P.S. Nici eu n-am dat rosu itinei. Abia acum am vazut schimbul de replici de atunci.
Focul inseamna o zi calduroasa si insorita. Soare s-ar putea sa fie (la noi chiar e), dar nu stiu cata caldura o sa reuseasca sa dea pe gerul asta
In rest, din tot ce-ai visat tu acolo, nu stiu interpreta nimic. Oricum, interesant visul. Imi place cum s-a sfarsit...cu happy end
P.S. Nici eu n-am dat rosu itinei. Abia acum am vazut schimbul de replici de atunci.
pitulicea- 6
Visu-i vis. Nu trebuie sa aiba noima. Ce puteam face in vis? Sa ma revolt? Nu stiu cat port, marimile astea ma deruteaza, am marimi diferite la haine diferite, haine care mi se potrivesc toate. Poate o fi insemnand ceva 36. Sa fiu atenta la semne.
M-am documentat. Conform tabelului cu marimi, m-as incadra la 36, desi talia mi-ar merge la 34.
M-am documentat. Conform tabelului cu marimi, m-as incadra la 36, desi talia mi-ar merge la 34.
atat de simplu- 6
Ai talie de viespe. Pe oamenii aia rai ii cunosc si eu. Ma urmaresc si pe mine in vis. Ar trebui sa facem front comun impotriva lor.
myrk- 6
Oare aveti ceva pe constiinta, de va urmaresc oameni rai in somn? Pe mine numai oameni buni ma urmaresc... in vis
Florin Popa- 6
Daca te urmaresc oameni rai, inseamna ca faci bine. Daca te urmaresc oameni buni inseamna ca faci matrapazlacuri. Altfel de ce te-ar urmari?
myrk- 6
Asta e interpretarea? Interesant. Chiar nu-mi aduc aminte sa fi facut ceva de genul, dar... o fi. Eu nu le prea am cu visele si interpretarile. Doar visez
Florin Popa- 6
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Pagina 34 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum