Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 18 din 43
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Poate la tine (in viata ta) lucrurile evolueza, la mine stau pe loc Eu am obosit sa-mi traiesc afurisita asta de viata
Dar visele continua si continua si continua. Ma intreb, pana cand?
Dar visele continua si continua si continua. Ma intreb, pana cand?
pitulicea- 6
Pana la final! Toti obosim la un moment dat, Pitu... Dar va veni si momentul odihnei... Lucrurile nu stau niciodata pe loc... ori evolueaza, ori involueaza! E preferabil e!
myrk- 6
Chiar nu stiu! Probabil bine! Adica nu probabil, sunt sigur! (Nu esti niciodata singura... sa nu uiti asta... )
myrk- 6
Cum stii care este un vis normal si care este unul premonitoriu?myrk a scris:Pai mai stiu si eu cate ceva! Mai ales ca aveam visuri premonitorii si nu mai puteam scapa de ele!
habibi77- 6
De multe ori m-am intrebat ce fel de vise am avut. Am crezut, la fel ca tine, ca nu poti stii pana nu se intampla. Dupa ani si ani, pot spune cu certitudine un lucru. Cand ai un vis normal vezi totul din afara, ca si cum ai fi spectator, te vezi facand lucruri. In visul premonitoriu esti acolo, toata actiunea o vezi prin ochii tai. Nu stiu daca intelegeti ce spun.
Am mai observat ca avem cel putin 3 feluri de vise. Visele normale, care sunt refulari ale suconstientului; visele care se intampla in realitate exact ca in vis, pe acestea mi le aminteam doar ca deja-vu; si visele premonitorii, in care realitatea nu este intocmai cu visul dar primesti informatii despre ce urmeaza sa se intample.
Am mai observat ca avem cel putin 3 feluri de vise. Visele normale, care sunt refulari ale suconstientului; visele care se intampla in realitate exact ca in vis, pe acestea mi le aminteam doar ca deja-vu; si visele premonitorii, in care realitatea nu este intocmai cu visul dar primesti informatii despre ce urmeaza sa se intample.
habibi77- 6
Eu de fapt am vrut sa va povestesc despre ce vis tampit am avut aseara. Am visat ca avem 2 saci de rafie plin cu pesti mici stralucitori. Care stie sa-mi spuna ce inseamna?
habibi77- 6
Eu am visat-o pe Pitu acum doua nopti.Nu eram inca la petrecerea membrilor , stiam ca mai sunt si alti forumisti pe-acolo, doar ca nu-i puteam identifica. Na, Pitu statea intr-un colt si spunea ca nu se poate ridica deoarece e prea grasa. Si noi spuneam ca n-are cum, ca ce se putea intampla in cateva zile, de unde sa se ingrase atat...Si atunci, unul dintre noi ( nu stiu cine pentru ca asa cum am spus, nu-i recunosteam...de parca nu asta era important) o ridica pe Pitu.Cand colo, Pitu era copil mic acum. Dar atat de slab si de vanat, incat ne-am speriat si ne-am intrebat cum naiba zice Pitu ca-i grasa ( nu sesizasem ca Pitu e copil...sau nu ne-a interesat, pentru ca nu ni s-a parut ciudat).Ei, atunci am spus ca trebuie sa sunam la protectia copilului.Nu stiu cum s-a facut ca tot Pitu s-a indreptat spre telefon, desi copilul era inca in bratele unui forumist. Ei, parca atunci a inceput sa mi se para ciudat ca s-a multiplicat Pitu si m-am trezit. Pentru mine e clar ce inseamna visul asta, nu vreau interpretari. Doar ca mi l-am amintit si mi-am spus sa vi-l povestesc.
atat de simplu- 6
Eu nu l-am simtit asa. Zambeam cand m-am trezit. Te referi la partea cu multiplicarea?
atat de simplu- 6
Ma refer la toate transformarile acelea. Cea mai interesanta n-a fost multiplicarea, ci transformarea in copil.
habibi77- 6
Simpla, eu nu incerc sa interpretez , sa caut rationamente in visele din timpul somnului , le vad ca simple refulari ale constientului , dar m-a distrat povestea ta ... ce analogii ai putut face .
shadow- 6
Pai visuri premonitorii inseamna asa: am visat ca Steaua va castiga Cupa Campionilor, desi teoretic n-avea nici o sansa, am visat ca l-a impuscat pe Ceausescu, desi inca nu fusese prins (la revolutie); am visat ca sefu' al mare va pleca in Franta, acu' vreo 2-3 saptamani, si saptamana trecuta a plecat etc etc... Simpla, sa nu zici ca eu o tineam pe Pitu in brate!
myrk- 6
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Pagina 18 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum