GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Visele si realitatea

+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți

Pagina 18 din 43 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Urmatorul

In jos

Visele si realitatea - Pagina 18 Empty Visele si realitatea

Mesaj  snow Sam 10 Apr - 10:17

Rezumarea primului mesaj :

Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie? Rolling Eyes
snow
snow
6
6

Sus In jos

Visele si realitatea - Pagina 18 Empty Re: Visele si realitatea

Mesaj  pitulicea Dum 13 Oct - 21:15

Poate la tine (in viata ta) lucrurile evolueza, la mine stau pe loc Laughing  Eu am obosit sa-mi traiesc afurisita asta de viata Laughing
Dar visele continua si continua si continua. Ma intreb, pana cand? Smile  
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 13 Oct - 21:24

Pana la final! Smile Toti obosim la un moment dat, Pitu... Smile Dar va veni si momentul odihnei... Smile Lucrurile nu stau niciodata pe loc... ori evolueaza, ori involueaza! E preferabil e! Smile 
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 13 Oct - 21:25

Multumesc. M-am linistit big hug  Ce m-as face fara tine?
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 13 Oct - 21:34

Chiar nu stiu! Smile Probabil bine! Smile Adica nu probabil, sunt sigur! Smile flower (Nu esti niciodata singura... sa nu uiti asta... Smile )
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  itina Lun 14 Oct - 22:45

Myrk, esti un inger! Smile 
itina
itina
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 3 Noi - 10:34

myrk a scris:Pai mai stiu si eu cate ceva! Very Happy Razz Mai ales ca aveam visuri premonitorii si nu mai puteam scapa de ele! Smile 
Cum stii care este un vis normal si care este unul premonitoriu?
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 3 Noi - 10:44

Stii doar dupa ce s-a "implinit" Smile
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 3 Noi - 10:54

De multe ori m-am intrebat ce fel de vise am avut. Am crezut, la fel ca tine, ca nu poti stii pana nu se intampla. Dupa ani si ani, pot spune cu certitudine un lucru. Cand ai un vis normal vezi totul din afara, ca si cum ai fi spectator, te vezi facand lucruri. In visul premonitoriu esti acolo, toata actiunea o vezi prin ochii tai. Nu stiu daca intelegeti ce spun.

Am mai observat ca avem cel putin 3 feluri de vise. Visele normale, care sunt refulari ale suconstientului; visele care se intampla in realitate exact ca in vis, pe acestea mi le aminteam doar ca deja-vu; si visele premonitorii, in care realitatea nu este intocmai cu visul dar primesti informatii despre ce urmeaza sa se intample. Rolling Eyes 

habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 3 Noi - 11:03

Eu de fapt am vrut sa va povestesc despre ce vis tampit am avut aseara. Am visat ca avem 2 saci de rafie plin cu pesti mici stralucitori. Laughing  Care stie sa-mi spuna ce inseamna? Very Happy 
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 3 Noi - 11:25

Eu am visat-o pe Pitu acum doua nopti.Nu eram inca la petrecerea membrilor Laughing , stiam ca mai sunt si alti forumisti pe-acolo, doar ca nu-i puteam identifica. Laughing Na, Pitu statea intr-un colt si spunea ca nu se poate ridica deoarece e prea grasa. Si noi spuneam ca n-are cum, ca ce se putea intampla in cateva zile, de unde sa se ingrase atat...Si atunci, unul dintre noi ( nu stiu cine pentru ca asa cum am spus, nu-i recunosteam...de parca nu asta era important) o ridica pe Pitu.Cand colo, Pitu era copil mic acum. Laughing  Laughing Dar atat de slab si de vanat, incat ne-am speriat si ne-am intrebat cum naiba zice Pitu ca-i grasa ( nu sesizasem ca Pitu e copil...sau nu ne-a interesat, pentru ca nu ni s-a parut ciudat).Ei, atunci am spus ca trebuie sa sunam la protectia copilului.Nu stiu cum s-a facut ca tot Pitu s-a indreptat spre telefon, desi copilul era inca in bratele unui forumist. Very Happy Ei, parca atunci a inceput sa mi se para ciudat ca s-a multiplicat Pitu si m-am trezit. Laughing  Laughing  Pentru mine e clar ce inseamna visul asta, nu vreau interpretari. Laughing Doar ca mi l-am amintit si mi-am spus sa vi-l povestesc.  Twisted Evil  Twisted Evil
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 3 Noi - 11:30

Laughing Laughing Laughing Laughing Asta este un cosmar!
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 3 Noi - 11:31

Eu nu l-am simtit asa. Laughing Zambeam cand m-am trezit. Razz Te referi la partea cu multiplicarea? Smile Laughing 
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 3 Noi - 11:39

Ma refer la toate transformarile acelea. Cea mai interesanta n-a fost multiplicarea, ci transformarea in copil. What a Face 
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Dum 3 Noi - 13:44

Simpla, eu nu incerc sa interpretez , sa caut rationamente in visele din timpul somnului , le vad ca simple refulari ale constientului , dar m-a distrat povestea ta Laughing ... ce analogii ai putut face scratch .
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 3 Noi - 17:47

Pai visuri premonitorii inseamna asa: am visat ca Steaua va castiga Cupa Campionilor, desi teoretic n-avea nici o sansa, am visat ca l-a impuscat pe Ceausescu, desi inca nu fusese prins (la revolutie); am visat ca sefu' al mare va pleca in Franta, acu' vreo 2-3 saptamani, si saptamana trecuta a plecat etc etc... Laughing Simpla, sa nu zici ca eu o tineam pe Pitu in brate! Surprised
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 43 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare