GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Visele si realitatea

+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți

Pagina 39 din 43 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Urmatorul

In jos

Visele si realitatea - Pagina 39 Empty Visele si realitatea

Mesaj  snow Sam 10 Apr - 10:17

Rezumarea primului mesaj :

Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie? Rolling Eyes
snow
snow
6
6

Sus In jos

Visele si realitatea - Pagina 39 Empty Re: Visele si realitatea

Mesaj  pitulicea Mar 4 Iul - 13:27

Si pentru ca vorbeam ieri de vise si semnificatii, iata ca azi s-a nimerit sa fie dupa cum am visat Smile
Asta-noapte am visat un cal negru, ce venea spre mine. Calul negru, dupa cum imi spunea bunica, e petitor Smile Adica te vei intalni cu un barbat care iti place sau te place.
M-am intalnit telefonic cu el two heart dar stiu ca el a fost calul din vis Smile
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mar 4 Iul - 19:14

Te-ai intalnit cu ex-iubi? Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  Andy11 Mar 4 Iul - 19:18

Vise!!! rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Andy11
Andy11
3
3

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 4 Iul - 20:50

Si ti-a cerut mana au ba? Armasarul! Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 5 Iul - 11:11

Da, mi-a cerut-o..... cu multi ani in urma. Pe urma n-a mai vrut-o rolling on the floor Mi-a dat-o inapoi. Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Andy11 Mier 5 Iul - 11:36

era prea spartă... Laughing Laughing Laughing
Andy11
Andy11
3
3

Sus In jos

Mesaj  Indra Mier 5 Iul - 23:05

Vaaaiii, Andy! Cata lipsa de delicatete! Surprised
Indra
Indra
4
4

Sus In jos

Mesaj  dorina_s Sam 16 Sept - 9:28

Am visat ca m-am dus la coafor sa ma aranjez si m-am trezit ca mi-a cam tuns parul la facut blond platinat cu suvite negre M-am uitat in oglinda si mi-a placut pe urma imi cautam o cosmeticiana si am gasit-o spaland haine Laughing
dorina_s
dorina_s
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 16 Sept - 14:12

Din cate stiu eu, visele in care iti tai parul, nu prevestesc ceva bun Neutral E de rau... Sa speram ca nu va fi asa.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  dorina_s Lun 18 Sept - 15:11

Am visat ca eram iar la scoala (asa ca si adult) si ma chinuiam sa vad la tabla si nu puteam citi chiar daca eram in banca a doua si ma rugam de cel din fata sa facem schimb de locuri
dorina_s
dorina_s
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 18 Sept - 20:28

Pentru mine, visele in care sunt din nou la scoala, sunt cosmaruri. Trebuie sa invat din nou si asta e un chin! Laughing Laughing E asa o bucurie cand ma trezesc... Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 18 Sept - 21:15

Eu prin liceu, prin ultimul an, aveam materii la care nici nu veneau profesorii. Evident ca nici nu deschideam cartea la respectivele, si nu stiu nici cum s-au pus notele. Si acum am cosmaruri ca dau teste si nu stiu nimic din materiile respective sau ca n-am note. Sunt un chin, intr-adevar. De la bac ni se trage, probabil.  Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  dorina_s Sam 23 Sept - 11:54

Am visat cam-am dus intr-o vizita la cineva. Acolo erau multe persoane, copii si adulti. Cand am intrat m-am descaltat, dar cand am vazut ca toti se pregatesc de culcare, am hotarat sa plec, dar nu imi mai gaseam cizmele verzi si sclipicioase ( de ce verzi nu stiu ca eu nu port cizme de aceasta culoare) si paltonul ( culmea si el verde) Laughing
Am iesit din casa desculta gandindu-ma ca pot sa merg pana acasa asa, dar in fata mea au aparut niste scari care fiind tare abrupte m-am razgandit si m-am intrors la locatia respectiva mi-am adus aminte ca am un telefon. Ma gandeam sa il sun pe Ghita sau pe mama ca sa imi aduca o pereche de incaltari,dar nu imi gaseam nici telefonul.M-am rugam de o femeie sa imi imprumute telefonul ei ca sa sun dar parca nu dorea sa mi-l dea. Am mers la alta persoana la fel...
Nervoasa ca nu imi gasesc lucrurile am plecat din locatia respectiva zicandu-mi ca nu voi mai trece pe acolo cat o-i trai, ca o pereche de incaltari si o haina nu merita nervii mei. Pe drum m-am intalnit cu Ghita si mama care m-au luat la rost ca "pe unde pierd vremea si nu vin acasa". Si desculta, fara haina si luata la rost! Laughing Cool Asa mi-a trebuit daca am vrut vizita!
M-am trezit ca mi s-a pus un carcel... o fi fost de la frigul din vis! Laughing Laughing
dorina_s
dorina_s
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 23 Sept - 16:30

Laughing Laughing Sau invers. Carcelul ti-a dat senzatia de frig.
Mare figura mai esti cu visele tale. Tare ma amuz cand le citesc. Daca te-ai suparat in vis, sigur ai avut o zi reusita in realitate Smile Cel putin asa sper sa fie.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  dorina_s Mier 4 Oct - 12:28

Am visat si iar m-am trezit si asa cam de trei ori de fiecare data visam ca ma bateam Laughing nu puteam sa scap de acest vis parca ma urmarea si de fiecare data cand adormeam eu ma bateam, unul dintre vise a fost cu Ghita....daca i-am tras una?! O sa aflu diseara Laughing Laughing
Am decis sa nu mai dorm era deja ora 5 dimineata!
dorina_s
dorina_s
5
5

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 39 din 43 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare