Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 40 din 43
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Cine stie ce nemultumiri ai avut peste zi si te-ai razbunat in vis. Nemultumita rau ai fost, daca de fiecare data reluai lupta
pitulicea- 6
Am visat ca eram presedintele Americii. Am visat-o si pe pitu, trista. Pierduse meciul de tenis de la Indian Wells.
Adevarat. Daca tii minte visul, va deveni realitate.
Adevarat. Daca tii minte visul, va deveni realitate.
myrk- 6
Doamne, ce vise poti sa ai! Normal ca as pierde orice meci de tenis
pitulicea- 6
Am visat ca trebuia sa primesc niste bani si o femeie m-a lasat fara ei.M-am apucat sa o caut pe faptasa dar nu am gasit-o.
dorina_s- 5
Banii in vis nu-s chiar de bine
Eu am visat cu fostul meu iubit, adica barbatul magnetic M-a cautat. L-am intrebat de ce ma cauta, doar acum are o alta iubita. A zis ca nu o mai are, s-au despartit.
Probabil, in realitate, tocmai au planuit nunta
Eu am visat cu fostul meu iubit, adica barbatul magnetic M-a cautat. L-am intrebat de ce ma cauta, doar acum are o alta iubita. A zis ca nu o mai are, s-au despartit.
Probabil, in realitate, tocmai au planuit nunta
pitulicea- 6
Acum am visat ca ii primesc de la un barbat, dar nu monezi ci bancnote! No ca visul are continuitate!
dorina_s- 5
Eu cred ca Mircea a gandit cu glas tare, ca doar el incurca iubitii.
Eu nu mai stiu ce-am visat, dar saptamana trecuta am avut niste vise de speriat. V-am menajat.
Eu nu mai stiu ce-am visat, dar saptamana trecuta am avut niste vise de speriat. V-am menajat.
atat de simplu- 6
Mai lasa filmele gen ''Fargo'' , tu vei fi cea menajata nu noiatat de simplu a scris:
Eu nu mai stiu ce-am visat, dar saptamana trecuta am avut niste vise de speriat.
shadow- 6
In sfarsit a inteles si myrk cum stau lucrurile.
Eu am visat ca bunica nu e moarta, dar e pe cale sa moara Voiam sa merg la ea sa vad ce face, dar mi-era frica sa nu o gasesc moarta.
Urat vis si urata senzatie. M-am simtit usurata cand m-am trezit.
Eu am visat ca bunica nu e moarta, dar e pe cale sa moara Voiam sa merg la ea sa vad ce face, dar mi-era frica sa nu o gasesc moarta.
Urat vis si urata senzatie. M-am simtit usurata cand m-am trezit.
pitulicea- 6
Am visat toata noaptea (zic eu) ca eram intr-o casa mare, cu multe camere. M-am fatait mult prin camerele alea. Ba cred ca m-am trezit de cateva ori, dar visul a continuat. Da' nu mai tin minte ce faceam, ca eram destul de activ. Un singur lucru retin: intr-o camera era pitu si avea parul lung. Tot voia sa se bage in pat si sa se culce. Eram si eu pe-acolo, ba voiam sa ma bag in pat sa ma culc si eu, ba imediat ieseam din camera, ba intram inapoi, ba voiam s-o pup pe pitu, ba imi spunea nu stiu ce, ba ieseam iar, ba voiam sa-i fac nu stiu ce ( nu va ganditi la prostii ). Cert e ca pitu s-a culcat singura. Si avea parul lung. Si parca nu era ea. Deci nu e cert nimic. Deci daca nu e cert, sper sa nu ma certe.
I-am visat si pe parinti si pe multi altii. Bine ca m-am trezit. Cu gatul indoit. Iar.
Frumoasa casa!
PS Parca pitu era in pijamale. Iar parul sigur nu era portocaliu.
I-am visat si pe parinti si pe multi altii. Bine ca m-am trezit. Cu gatul indoit. Iar.
Frumoasa casa!
PS Parca pitu era in pijamale. Iar parul sigur nu era portocaliu.
myrk- 6
Nu te cert. Ma distrez doar
Daca pijamaua era roz cu trandafiri albi, s-ar putea sa fiu eu. Daca parul nu era portocaliu, s-ar putea sa nu fiu eu.
Eu am visat ca mi-a picat un dinte. Nu stiu ce dinte era, dar era prin zona caninilor. Sper sa nu se intample nimic rau, cuiva drag.
Daca pijamaua era roz cu trandafiri albi, s-ar putea sa fiu eu. Daca parul nu era portocaliu, s-ar putea sa nu fiu eu.
Eu am visat ca mi-a picat un dinte. Nu stiu ce dinte era, dar era prin zona caninilor. Sper sa nu se intample nimic rau, cuiva drag.
pitulicea- 6
Am visat ca un tigan dorea sa intre in casa si el ii ziceam ca nu e casa lui aici.Imi era cam frica de el! Asa ca am incercat sa merg la intimidare! nu stiu daca am reusit ca m-am trezit
dorina_s- 5
Atunci imagineaza-ti ca ai reusit! Nu te mai poate contrazice nimeni si nimic
pitulicea- 6
Eu am visat dimineata, ca atunci m-am culcat. Mi-am visat un fost iubit, venise in Dorna, dar nu sa ma vada pe mine, ci pe frate-miu. Parca, totusi, trebuia sa luam toti masa impreuna. Apoi,parca eram mai multi intr-un loc, fostul asta tinea o fosta colega de-a mea pe dupa umeri si eu ma intrebam de ce pe ea o tinea. Aia dispare din peisaj, nu stiu cum, iar eu aflu ca el sta noaptea respectiva in Dorna. Si o parte din a 2-a zi. Cand reflectam constiincios la ce va fi noaptea aia, m-am trezit si n-a mai fost chip sa adorm si sa reiau visul. Desi mi-as fi dorit. Era deja ora 10. Trecuse de mult magia noptii si-a visului, asa ca m-am ridicat din pat sa ma confrunt cu realiatea zilei de azi. N-a fost nici pe departe la fel de frumoasa ca... restul ala de vis care se lasa asteptat.
atat de simplu- 6
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Pagina 40 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum