Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 15 din 43
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Da intr-adevar batranii asa spuneau despre caine dar depinde si de pasa zilei. Ca eu daca ma trezesc cu "fata la saltea" am visat frumos degeaba. Acvaria este destul de negativa in ceea ce priveste horoscopul si altele dar de regula dictionarul ei de vise se cam potriveste.
eledas- 4
Am visat azi-noapte ca veneau libanejii cu avioanele si aruncau bombe peste Botosani si ca barbatii trebuiau sa plece la razbel! Aella, sa nu zici ca vine razbelu'!
myrk- 6
Te-ai intoxicat cu sirienii si de-aia. Daca incepe, sigur Romania va participa si ea in vreun fel, cert este ca rusii au inceput sa-si evacueze cetatenii rusi din Siria, ceea ce este un serios semnal de alarma.
Vizitator- Vizitator
Pai nu m-am intoxicat prea tare, ca nu i-am bagat in seama prea mult! Da, e posibil sa se imputa treaba! De fapt, e deja imputita!
myrk- 6
Spre dimineata am visat-o iar pe Pitu! Trebuia sa intru intr-un birou sa repar un calculator, si la usa biroului, in timp ce bateam la usa, timid, apare Pitu; am intrat in birou si-am inceput sa mesteresc, erau mai multe persoane de gen feminin, printre care si Pitu (ea acolo lucra unde aveam si eu treaba ). Cum stateam pe vine si trageam de fire, ii zaream numai picioarele lui Pitu, in saboti! Doamnele faceau galagie si nu prea ma puteam concentra la ce aveam de facut, asa ca le-am expediat intr-un colt si m-am pus pe treaba; dar n-am terminat, pentru ca m-a trezit telefonul!
myrk- 6
E clar. De data asta chiar ai visat cu mine Eu sunt cuminte ca un inger.
pitulicea- 6
Acu' ceva timp am visat ca m-am catarat pe-o streasina de cladire foarte inalta... Nu stiam cine naiba m-a pus sa ma catar acolo, de nu ma mai puteam da jos! Atunci apare frate-meu cu o scara inalta si ma salveaza... iar el sare de sus de-acolo fara sa pateasca nimic! Da, as vrea sa ma salveze, acum, vorbesc in realitate! Ca si-asa m-am legat la cap, fara sa ma doara!
myrk- 6
ciudat. noaptea trecuta am visat ....
parintii mei sunt morti de foarte mult timp( mama de 24ani si tata de 14) si nu am visat-o decat o singura data pe mama. deci
in visul de noaptea trecuta eram cu o femeie(se schimba, ba era sora mea mai mica, ba fica ea). mergeam amandoua pe ulitele unui sat, cautam o casa (toate casele erau mici si darapanate). am ajuns la poarta unei case unde pe 2 scaunele mici stateau parintii mei. tatal meu statea cu capul in jos si nu spunea nimic, mama s-a ridicat sa stea cu noi de vorba. am vorbit un pic si apoi eu cu cealalta femeie am plecat. mama ar mai fi vrut sa vorbim dar noi nu am mai stat. cand ne-am indepartat am intors capul si am vazu-o pe mama care continua sa se uite dupa noi si sa vorbeasca. am simtit o durere in piept si nu am scapat de ea nici acum cand sunt treaza. mi-e dor de ei
parintii mei sunt morti de foarte mult timp( mama de 24ani si tata de 14) si nu am visat-o decat o singura data pe mama. deci
in visul de noaptea trecuta eram cu o femeie(se schimba, ba era sora mea mai mica, ba fica ea). mergeam amandoua pe ulitele unui sat, cautam o casa (toate casele erau mici si darapanate). am ajuns la poarta unei case unde pe 2 scaunele mici stateau parintii mei. tatal meu statea cu capul in jos si nu spunea nimic, mama s-a ridicat sa stea cu noi de vorba. am vorbit un pic si apoi eu cu cealalta femeie am plecat. mama ar mai fi vrut sa vorbim dar noi nu am mai stat. cand ne-am indepartat am intors capul si am vazu-o pe mama care continua sa se uite dupa noi si sa vorbeasca. am simtit o durere in piept si nu am scapat de ea nici acum cand sunt treaza. mi-e dor de ei
freda white- 4
Se spune ca e bine sa imparti ceva pentru sufletul mortilor cand ii visam.
Vizitator- Vizitator
Eu stiu ca atunci cand iti apar oameni morti in vis, inseamna ploaie
pitulicea- 6
Azi-noapte m-am visat prin Cluj; dupa aia am visat ca eram in alt corp, si in corpul meu, altcineva, parca eram blond si mult mai solid, iar eu ma vedeam asa cum sunt eu, si ma intrebam cine-o fi in corpul meu ; dupa aia am visat ca un om hain cu mana dreapta amputata voia sa-mi faca rau si scornea mereu tot felul de dracovenii pentru a-mi baga bete in roate... Apoi n-am mai visat nimic!
myrk- 6
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Pagina 15 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum