Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 14 din 43
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Am avut un vis destul de ciudat. Am visat cu cal, care inseamna "petitor" si am visat cu caine, care inseamna om rau
Si-am mai visat ca-mi taiam parul. Am uitat ce inseamna asta, dar, din cate-mi aduc aminte, nu-i ceva de bine
Si-am mai visat ca-mi taiam parul. Am uitat ce inseamna asta, dar, din cate-mi aduc aminte, nu-i ceva de bine
pitulicea- 6
L-am vazut... si m-am tuns. Ciudat e ca aveam par blond, nicidecum portocaliuDaca o sa vezi parul capului tau in vis prevesteste spor si castig.
Daca vei visa ca ti se taie parul de pe cap semnifica stricaciuni, pagube.
pitulicea- 6
Eu am visat ca eram intr-un tren... in care a intrat alt tren... Prea multe accidente si nenorociri in ultima vreme...
itina- 6
Eu am visat ca eram pe un fel de nava cosmica si vorbeam cu Aella, pe forumu' lu Pitu! Mama si ce se derulau topicele, unu' dupa altu', da' parca eram protejati de un scut energetic, nu-s ce era!
myrk- 6
Parwous m-a facut vrajitoare, Myrk ma face extraterestra.
Vizitator- Vizitator
Am visat si ca m-am tuns... si azi m-am tuns... singur! Aella, cand facem o plimbare pana la nebuloasa din Andromeda, sa zicem?
myrk- 6
Orican vrei tu Myrk, dar inainte sa pui o foto cu nava, sa vad ce risc.
Vizitator- Vizitator
Ma gandeam ca spui sa pun o poza cu mine, sa vezi ce risti, da' vad ca de mine nu ti-e frica!
myrk- 6
Am visat iar cu caine, care inseamna om rau. De cel putin 3 nopti visez tot caini. M-am saturat de oameni rai, m-am saturat nervi si suparari.
Colac peste pupaza am mai visat si ca mi-a cazut un dinte. Din cate imi amintesc eu, asta inseamna moarte... Noroc ca nu era un dinte din fata si ca n-a curs sange, atfel ar fi insemnat sa-mi moara cineva drag, dupa care as suferi mult.
Colac peste pupaza am mai visat si ca mi-a cazut un dinte. Din cate imi amintesc eu, asta inseamna moarte... Noroc ca nu era un dinte din fata si ca n-a curs sange, atfel ar fi insemnat sa-mi moara cineva drag, dupa care as suferi mult.
pitulicea- 6
Dupa ziua innorata (sufleteste) pe care ai avut-o ieri nici nu ma mir ca visezi asa ceva!
eledas- 4
Da, dar visele mele se cam adeveresc. Sigur o sa am suparari si azi... altele decat cele care tin deja de cateva zile
pitulicea- 6
Uite ce spune Dictionarul de vise Acvaria despre:
"CÂINE: loialitate, credinta, supunere, ascultare, docilitate, bunatate, capacitate de munca, rezistenta la efort, corectitudine, adaptabilitate, modestie, constiinciozitate, cinste exemplara, fidelitate, capacitate de sacrificiu; (latrând bucuros si prietenos) credinta, sinceritate, docilitate; prietenie; (turbat, latrând amenintator sau ostil) cearta, revolta împotriva nedreptatilor, autoaparare; protectie exagerata, teama de a fi atacat; (mare si puternic) sentimentul ca esti protejat; (mângâind) simpatie, prietenie, relatii bune, întelegere, armonie; (trist sau ranit) abuzuri, nedreptati, dificultati; (pui) bucurie, lipsa de griji, prieteni buni, perioada fericita pe plan relational si social.
Si despre;
"DINTI: (urâti, stricati, cazuti, murdari, rupti) riscul de a-ti strica imaginea personala, reputatie stirbita, teama de a face impresie proasta întro situatie importanta, timiditate, neimplicare, retragere de teama de a nu fi la nivelul asteptarilor altora; neîncredere în fortele proprii; teama de a-ti exprima parerile;"
?????
Putin optimism pitu! Putin optimism!
"CÂINE: loialitate, credinta, supunere, ascultare, docilitate, bunatate, capacitate de munca, rezistenta la efort, corectitudine, adaptabilitate, modestie, constiinciozitate, cinste exemplara, fidelitate, capacitate de sacrificiu; (latrând bucuros si prietenos) credinta, sinceritate, docilitate; prietenie; (turbat, latrând amenintator sau ostil) cearta, revolta împotriva nedreptatilor, autoaparare; protectie exagerata, teama de a fi atacat; (mare si puternic) sentimentul ca esti protejat; (mângâind) simpatie, prietenie, relatii bune, întelegere, armonie; (trist sau ranit) abuzuri, nedreptati, dificultati; (pui) bucurie, lipsa de griji, prieteni buni, perioada fericita pe plan relational si social.
Si despre;
"DINTI: (urâti, stricati, cazuti, murdari, rupti) riscul de a-ti strica imaginea personala, reputatie stirbita, teama de a face impresie proasta întro situatie importanta, timiditate, neimplicare, retragere de teama de a nu fi la nivelul asteptarilor altora; neîncredere în fortele proprii; teama de a-ti exprima parerile;"
?????
Putin optimism pitu! Putin optimism!
eledas- 4
Cea cu cainele o stiu de la bunica... ea imi traducea "cainele = om rau"... si asa s-a intamplat de fiecare data. Cand visam caine, aparea un om "rau", cu care eram nevoita sa ma cert sau care facea ceva care ma enerva si de pe urma caruia aveam de suferit.
pitulicea- 6
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Pagina 14 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum