Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 13 din 43
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Si nu orice fel de robot. Auzi, ucigas!
Asta mi-aduce aminte de cand eram mica si mi-am pus busuioc sub perna ca sa-mi visez alesul. Ce credeti c-am visat? Ghiciti? N-are legatura cu robotii, oricum.
Asta mi-aduce aminte de cand eram mica si mi-am pus busuioc sub perna ca sa-mi visez alesul. Ce credeti c-am visat? Ghiciti? N-are legatura cu robotii, oricum.
itina- 6
tege....incearca sa nu mai vorbesti la misto la topicele astea, ok?
pitulicea- 6
De ce e offtopic? N-am inteles.
Oricum, ca sa nu mai lungim vorba, va spun eu ca am visat un elefant, ceea ce nu pot spune ca era cea mai mare speranta a mea sa visez. Si cam atata despre vise si interpretarea lor si realitatea din trezire.
Oricum, ca sa nu mai lungim vorba, va spun eu ca am visat un elefant, ceea ce nu pot spune ca era cea mai mare speranta a mea sa visez. Si cam atata despre vise si interpretarea lor si realitatea din trezire.
itina- 6
1. Elefant
Te bucuri de multa stima in cercurile pe care le frecventezi.
2. Elefant
Ecest pachiderm poate fi interpretat ca fiind elefantul matern, de la care asteptam protectie. In realitate, ar trebui sa ne gandim ca nici un rau nu ne poate dobora. Cine calareste un elefant planuieste o ascensiune in sferele inalte
Te bucuri de multa stima in cercurile pe care le frecventezi.
2. Elefant
Ecest pachiderm poate fi interpretat ca fiind elefantul matern, de la care asteptam protectie. In realitate, ar trebui sa ne gandim ca nici un rau nu ne poate dobora. Cine calareste un elefant planuieste o ascensiune in sferele inalte
Vizitator- Vizitator
Si de ce-ar fi trebuit sa ma marit c-un elefant? A, am inteles...pentru ca am nevoie de protectie si pentru ca as vrea sa ajung undeva, mai sus...Unde?
itina- 6
Da, uite c-am trecut si pe-aici! Nu, Pitu, nu te-am vazut la photo cu noi, cu voi! Te-am vazut in vis, si-atat! Numai ca eu nu prea cred in vise, desi, uneori, as vrea! Cand visezi ca faci sex cu o blonda ce inseamna?
myrk- 6
In afara faptului ca te gandesti la asta ziua si visezi noaptea, mai inseamna bogatie. Ce ti-e si cu blondele astea?!?
Vizitator- Vizitator
Ai vrut sa zici ca visez ziua si noaptea (la sex ) si gandesc ziua! Chestia e ca nu prea ma gandesc la sex cu blonde! La brunete... mai visez!
myrk- 6
Azi noapte am visat ca eram presedintele Romaniei! Chestia e ca eram ales, m-a votat lumea! Si se punea problema daca sa candidez sau nu pentru alegerile viitoare! Oricum, placut sentiment, in vis, desigur! Toti se intrebau cum am facut de-am reusit succesul asta! Aella, astept raspuns!
myrk- 6
Inseamna ca vei fi respectat de ceilalti pentru sinceritatea ta.
Respectul nostru Myrk !
Respectul nostru Myrk !
Vizitator- Vizitator
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Pagina 13 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum