Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Mi-e greu sa-ti interpretez visele, pentru ca nu ma pricep. Dar cred ca inteleg ce visezi
Cred ca asta te-a marcat. Sunt convinsa ca te gandesti la asta foarte des... Imaginea asta o ai in minte si cand esti treaza si cand visezi.Ceea ce visez eu, este indiferenta din noaptea despartirii,
pitulicea- 6
Sau va veti impaca S-au mai vazut cazuri
De obicei, cand visezi ca esti trista si nefericita, urmeaza o bucurie.
Asa imi spunea bunica: "lacrimile din vis sunt bucuria de peste zi".
De obicei, cand visezi ca esti trista si nefericita, urmeaza o bucurie.
Asa imi spunea bunica: "lacrimile din vis sunt bucuria de peste zi".
pitulicea- 6
Cunoscandu-l, stiu ca nu da inapoi, vrea sa mearga inainte, sa gaseasca o persoana cu care sa poata construi, sa ii ofere liniste, exact ceea ce nu ii ofeream eu. Dar am un sentiment ciudat, si ma trezesc spunandu-mi "asa ii voi spune cand ma va cauta".
Ma batea gandul sa ma duc la vreo ghicitoare, sau la cineva care citeste in cafea, dar mi-e frica de ceea ce pot afla.
Ma batea gandul sa ma duc la vreo ghicitoare, sau la cineva care citeste in cafea, dar mi-e frica de ceea ce pot afla.
Adriatica- 2
Lasa lucrurile sa vina de la sine.
Decat sa te tot gandesti la viitor, mai bine gandeste-te la prezent. Gandeste-te la tine. Sigur ceva trebuie schimbat... altfel nu vei avea parte de nici o relatie.
Decat sa te tot gandesti la viitor, mai bine gandeste-te la prezent. Gandeste-te la tine. Sigur ceva trebuie schimbat... altfel nu vei avea parte de nici o relatie.
pitulicea- 6
e rau cand ajungi sa depinzi de cineva...si eu am fost asa si mi-am propus(si pana acum am reusit) sa nu mai las pe nimeni sa ma mai raneasca asa. incearca sa vezi ce-a fost bine si rau in relatia ta si lasa trecutul sa fie trecut.
tegeusa- 6
Totusi.....aici discutam despre vise, nu despre relatii Sa nu deviem de la subiect...
pitulicea- 6
ai motive? adica,eu nu-mi prea amintesc ce visez dar,daca se intampla,nu-mi bat capul cu semnificatia viselor
serpico- 4
In general nici eu nu pun pret pe vise. Pun in ultima perioada din cauza celor intamplate. Dar in trecut, am avut anumite vise ce s-au adeverit. De ex, se spune ca atunci cand visezi soareci, esti insarcinata. Mie mi s-a intamplat acest lucru. In urma cu 7 ani, o prietena m-a visat mireasa, si toti vecinii plangeau ca ma marit. Cateva zile mai tarziu, eram in spital.
STiu ca visele te pot influenta, asa ca de atunci mi-am propus sa nu mai iau in calcul orice vis. Doar ca acum imi este cam greu
STiu ca visele te pot influenta, asa ca de atunci mi-am propus sa nu mai iau in calcul orice vis. Doar ca acum imi este cam greu
Adriatica- 2
Eu stiu ca mireasa in vis e "de rau". Cand te visezi mireasa, iti moare cineva din familie.... si mai era ceva cu voalul de mireasa, dar nu-mi mai amintesc ce
pitulicea- 6
Discutam ieri cu o prietena, fratele ei tot isi visa bunicul mort, si pe unchiul lui (viu).
A doua zi au aflat ca respectivul unchi are cancer, etapa a III -a.
Mai sunt si lucruri care ti se arata.
Eu mi-am visat fostul iubit, era ranit pe piept si sangera. O buna amica a presupus ca are rani sufletesti legate de despartirea noastra.
Nu stiu, mai sunt si lucruri care ti se arata...
A doua zi au aflat ca respectivul unchi are cancer, etapa a III -a.
Mai sunt si lucruri care ti se arata.
Eu mi-am visat fostul iubit, era ranit pe piept si sangera. O buna amica a presupus ca are rani sufletesti legate de despartirea noastra.
Nu stiu, mai sunt si lucruri care ti se arata...
Adriatica- 2
Vin sa va povestesc si eu ceva.... ceva ce am aflat azi si inca imi staruie in minte.
Maine colegii mei de servici merg la inmormantarea fostei iubite a unuia dintre ei. S-au despartit in urma cu foarte putin timp.
Partea interesanta e ca inainte cu doua zile de a muri, a visat ca a murit. Le-a povestit colegelor de servici visul ei si le-a spus ca daca moare, vrea sa fie inmormantata la Cluj (desi nu e clujeanca). Normal ca lumea n-a luat-o in serios. Era doar un vis.
La doua zile dupa vis, a mers cu masina la un drum lung, a intrat sub un tir.. si acolo si-a gasit sfarsitul.
Ce-a insemnat visul acela? Premonitie? A presimtit ceva? Sau a fost doar teama ca va urca la volan, desi n-a mai condus de foarte multa vreme?
Maine colegii mei de servici merg la inmormantarea fostei iubite a unuia dintre ei. S-au despartit in urma cu foarte putin timp.
Partea interesanta e ca inainte cu doua zile de a muri, a visat ca a murit. Le-a povestit colegelor de servici visul ei si le-a spus ca daca moare, vrea sa fie inmormantata la Cluj (desi nu e clujeanca). Normal ca lumea n-a luat-o in serios. Era doar un vis.
La doua zile dupa vis, a mers cu masina la un drum lung, a intrat sub un tir.. si acolo si-a gasit sfarsitul.
Ce-a insemnat visul acela? Premonitie? A presimtit ceva? Sau a fost doar teama ca va urca la volan, desi n-a mai condus de foarte multa vreme?
pitulicea- 6
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Pagina 8 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum