Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Sangele in vis inseamna ca ceva important urmeaza sa se intample.
Eu asa stiu si s-a cam adeverit.
Eu asa stiu si s-a cam adeverit.
pitulicea- 6
De obicei visele sunt reprezentarea constientului in subconstient.Ceea ce ne framanta peste zi , le retraimi in vis la o alta dimensiune. Acolo manifestarile sunt cele pe care nu le putem avea cand suntem in stare de veghe.
Eu am multe vise pe care mi le amintesc cu amanunte si imi dau seama ca sunt conflicte nerezolvate din trecut sau prezent.
Nu am incercat sa le retin decat pe cele placute. Am hotarat sa-mi fac un jurnal si la un interval de timp sa le interpretez in maniera personala, privind dincolo de cuvinte, tocmai pentru a identifica problemele si cauzele ce le produc.
Eu am multe vise pe care mi le amintesc cu amanunte si imi dau seama ca sunt conflicte nerezolvate din trecut sau prezent.
Nu am incercat sa le retin decat pe cele placute. Am hotarat sa-mi fac un jurnal si la un interval de timp sa le interpretez in maniera personala, privind dincolo de cuvinte, tocmai pentru a identifica problemele si cauzele ce le produc.
Nana_Duval- 5
mie mi-e frica dupa ce nu conduc multa vreme, de aceea merg mai cu prudenta
biata fata
biata fata
mrs nobody- 5
Cateodata degeaba ti se arata in vis, daca nu poti face nimic sa schimbi destinul.
Adriatica- 2
Am visat ca am mers la un tip sa discutam biznisuri. Eu incercam sa discut afaceri, el incerca sa ma bage-n pat sa "facem" afaceri L-am impins, a cazut, probabil a dat cu capul si a murit. Nu era sange, totul s-a desfasurat foarte repede, nu eram uimita sau socata. Singurul meu gand era: nu sunt vinovata!
Asta ce-o mai fi insemnand?
pitulicea- 6
Ca ai o problema cu sentimentul de culpabilitate?pitulicea a scris:Am visat ca am mers la un tip sa discutam biznisuri. Eu incercam sa discut afaceri, el incerca sa ma bage-n pat sa "facem" afaceri L-am impins, a cazut, probabil a dat cu capul si a murit. Nu era sange, totul s-a desfasurat foarte repede, nu eram uimita sau socata. Singurul meu gand era: nu sunt vinovata!
atat de simplu- 6
Sau cu barbatii care zic DA, cand eu zic NU
Evident ca e tot o urmare a gandurilor mele de peste zi. De multe ori m-am gandit, ce bine ar fi sa-i pot impusca pe toti cei care ma enerveaza. Barbati. Cu femeile n-am treaba
pitulicea- 6
Ce vise mai am si eu mai bine zis cosmaruri ! Am visat ca ma urmarea cineva ca sa ma omoare .Cand a ajuns la mine si voia sa ma taie cu un cutit, l-am impins si in acel moment am simtit ca is improscata cu sangele lui . .....Isi taiase gatul .A reusi sa ma impunga cu cutitul in mana dar foarte putin . Sangele nu cred ca l -am vazut doar am simtit ceva cald pe mine ....Apoi a venit un politist si m-a luat in brate sa nu mai vad .Persoana care ma urmarea era intinsa pe jos si se zbatea cu gatul taiat , era barbat.Si m-am trezit ingrozita !
Doamne ce cosmar !
Doamne ce cosmar !
oli- 6
Sangele prevesteste o nenorocire. Stiu ca daca visezi cu sange, iti moare cineva.
pitulicea- 6
oli, mai uita-te si la comedii, nu numai la filme cu sange... vezi ce bine o sa te sinti cand visezi cu Louis de Funès
tegeusa- 6
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Pagina 9 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum