Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 6 din 43
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Asa cum am mai spus nu stiu ce e aia "mijto" (dar se pare ca tu stii).Ce sa mai vorbim de "alti" si de alte lucruri?E prea mult, chiar si pentru mine.
atat de simplu- 6
Am avut un vis atat de frumos, incat m-au podidit lacrimile. Lacrimi de fericire.
Un vis pe care nu pot si nu vreau sa-l povestec. Vreau sa-l pastrez doar pentru mine.
Un vis pe care nu pot si nu vreau sa-l povestec. Vreau sa-l pastrez doar pentru mine.
pitulicea- 6
am inceput si eu sa am din nou vise legate de casa parinteasca, ce nu mai exista, tocmai pentru ca se apropie vremea sa o pomenim pe mama de 7 ani; in concluzie, subconstientul lucreaza chiar daca vrem sau nu..
Nana_Duval- 5
Din pacate, e doar subconstientul ... si numai al meu
Visul era in doi
Visul era in doi
pitulicea- 6
Tocmai mi-am amintit ce-am visat De fapt, doar sfarsitul visului....
Eram undeva intr-o tara straina (cred ca prin Turcia) si trebuia sa ma intorc acasa. Am luat un taxi pana la aeroport (de la taxiul pe care-l astepta ieri ionut mi se trage )
Cand am ajuns la aeroport, am coborat din taxiu, am aruncat niste priviri dezorientate in jur sa vad in ce parte s-o iau si pana sa ma dumiresc eu... soferul de taxi a plecat cu bagajele mele. M-am enervat pe tupeul si obraznicia lui si primul gand a fost sa fac o plangere la politie sa-mi recuperez bagajele, mai ales ca apucasem sa zaresc numarul de inmatriculare al masinii.
Apoi, m-am calmat rapid, la gandul ca o reclamatie ar insemna amanarea plecarii acasa si cateva zile pierdute cu formalitati. Ce nevoie am eu de bagajelela alea, care nu-s decat niste haine? Oricum e o placere sa cumpar altele
Si uite-asa, m-am trezit bucuroasa ca urmeaza o noua sedinta de shopping
Eram undeva intr-o tara straina (cred ca prin Turcia) si trebuia sa ma intorc acasa. Am luat un taxi pana la aeroport (de la taxiul pe care-l astepta ieri ionut mi se trage )
Cand am ajuns la aeroport, am coborat din taxiu, am aruncat niste priviri dezorientate in jur sa vad in ce parte s-o iau si pana sa ma dumiresc eu... soferul de taxi a plecat cu bagajele mele. M-am enervat pe tupeul si obraznicia lui si primul gand a fost sa fac o plangere la politie sa-mi recuperez bagajele, mai ales ca apucasem sa zaresc numarul de inmatriculare al masinii.
Apoi, m-am calmat rapid, la gandul ca o reclamatie ar insemna amanarea plecarii acasa si cateva zile pierdute cu formalitati. Ce nevoie am eu de bagajelela alea, care nu-s decat niste haine? Oricum e o placere sa cumpar altele
Si uite-asa, m-am trezit bucuroasa ca urmeaza o noua sedinta de shopping
pitulicea- 6
Am avut un vis atat de frumos Dureros de frumos
Un vis dintr-acela care nu se poate povesti.
Un vis dintr-acela care nu se poate povesti.
pitulicea- 6
Cred ca-s nebuna!
Discutam cu cineva de vise... si mi-am amintit ce-am visat azinoapte.
Am visat ca eram in piscina si ma balaceam. Pana aici, nimic neobisnuit, dupa 10 in zile in care n-am facut decat asta. Apoi, am facut sex in apa cu un barbat din piscina Hai sa zicem ca nici asta n-a fost ceva foarte neobisnuit... Dar, ia ghiciti cine a fost barbatul!
Discutam cu cineva de vise... si mi-am amintit ce-am visat azinoapte.
Am visat ca eram in piscina si ma balaceam. Pana aici, nimic neobisnuit, dupa 10 in zile in care n-am facut decat asta. Apoi, am facut sex in apa cu un barbat din piscina Hai sa zicem ca nici asta n-a fost ceva foarte neobisnuit... Dar, ia ghiciti cine a fost barbatul!
pitulicea- 6
Hai ca va spun eu. Cu Dem Radulescu
Cum naiba s-a intamplat asta, nu pot sa-mi imaginez! Nu gasesc nici o explicatie logica.... si nici ilogica Sunt atatia barbati cu care mi-ar placea sa fac sex... iar eu uite ce visez. Ceva e putred in mintea mea! Bine ca nu-i decat un vis, fara nici o legatura cu realitatea.
Cum naiba s-a intamplat asta, nu pot sa-mi imaginez! Nu gasesc nici o explicatie logica.... si nici ilogica Sunt atatia barbati cu care mi-ar placea sa fac sex... iar eu uite ce visez. Ceva e putred in mintea mea! Bine ca nu-i decat un vis, fara nici o legatura cu realitatea.
pitulicea- 6
Poate aveai pe cineva in minte care seamana si in somn asocierea s-a facut automat...
snow- 6
Da.... fostul socru... seamana foarte bine cu Dem Radulescu.
Cu fiul lui am avut multe vise erotice...si nu numai Dar numai cu fiul
Cu fiul lui am avut multe vise erotice...si nu numai Dar numai cu fiul
pitulicea- 6
A, da? eu am visat ca ardeam pe cineva in cazan. Am o minte mai bolnava decat a oricui.
Irinna- 3
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Pagina 6 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum