Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 24 din 43
Pagina 24 din 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Cred c-ai fost ocupata toata noaptea, Myrk. Ai ajuns la Pitu la birou, te-ai intors la fostul tau loc de munca si de-acolo acasa la Pitu. In vis poti cutreiera toata lumea, asta e frumusetea.
Vizitator- Vizitator
Si banuiesc ca nu ne-am atins unul de altul, din cauza problemelor mele cu coloana
pitulicea- 6
Am scris ocupata. Myrk, sorryyyyyy. Lasa ca studiaza Myrk Kamasutra, ca tu nu ai timp, si gaseste el o pozitie care sa nu-ti afecteze coloana.
Vizitator- Vizitator
Ce tot scrieti aici? Nu studiez nici o kamasutra, dom' Aella! Nu inteleg ce treaba are coloana... cu prefectura! Si ce tot ii dati cu atatea conotatii sexuale? Mai potoliti-va!
Eram in birou la Pitu, ea avea niste blugi pe ea si era tare ocupata (nu stiu cu ce). Blugii ii tin minte, da bluza nu... sa zicem blugi bleu si bluza bej, iar blugii ii stateau un pic largi la fundulet, probabil pentru ca slabise! Ea a venit in birou cu trei gogosi de-alea americane umplute cu dulceata, sa manance ca ii era foame si era si grabita. Da' eu ziceam ca vineri nu mananc gogosi cu branza , da' de dragul ei am mancat o jumate de gogoasa cu dulceata! Pana la urma nu stiu cu ce erau gogosile: cu branza sau cu dulceata? A mancat si ea, apoi a plecat... nu stiu unde! Probabil afara din birou!
Eram in birou la Pitu, ea avea niste blugi pe ea si era tare ocupata (nu stiu cu ce). Blugii ii tin minte, da bluza nu... sa zicem blugi bleu si bluza bej, iar blugii ii stateau un pic largi la fundulet, probabil pentru ca slabise! Ea a venit in birou cu trei gogosi de-alea americane umplute cu dulceata, sa manance ca ii era foame si era si grabita. Da' eu ziceam ca vineri nu mananc gogosi cu branza , da' de dragul ei am mancat o jumate de gogoasa cu dulceata! Pana la urma nu stiu cu ce erau gogosile: cu branza sau cu dulceata? A mancat si ea, apoi a plecat... nu stiu unde! Probabil afara din birou!
myrk- 6
Atata tot?
Iar visezi nerealist. Blugii mei nu mai stau largi la fund, pentru ca m-am ingrasat iar (tare) si-i umplu pana la refuz
Nu ma gandeam ca-ti sunt asa de draga, incat sa mananci 1/2 dintr-o gogoasa de la mine
Iar visezi nerealist. Blugii mei nu mai stau largi la fund, pentru ca m-am ingrasat iar (tare) si-i umplu pana la refuz
Nu ma gandeam ca-ti sunt asa de draga, incat sa mananci 1/2 dintr-o gogoasa de la mine
pitulicea- 6
Aha, dar inseamna ca blugii au stat si un pic mai larguti! Pitu... ce nu fac eu pentru tine? Ma sacrific! Mai am de povestit, asta nu-i tot! Acuma, visul de acasa nu-i prea de povestit! Si incetati sa va ganditi numai la prostii!
myrk- 6
Daca nu-i de povestit si sa nu ne gandim la prostii....ce poate fi?
Daca m-ai fi visat cu 2 luni in urma, stateau largi bine
Daca m-ai fi visat cu 2 luni in urma, stateau largi bine
pitulicea- 6
Am spus numai! E, in vis eram acuma doua luni! Adu-ti aminte daca ai mancat si gogosi!
myrk- 6
Gogosi nu mananc, decat o data la 2-3 ani
Astept si visul de la tine de la servici ...si de la mine de-acasa
Astept si visul de la tine de la servici ...si de la mine de-acasa
pitulicea- 6
La mine la serviciu era renovare mare. Eram impreuna cu nevasta-mea, iar tu trebuia sa ne listezi ceva la imprimanta, niste liste cu carti, pare-mi-se. Ciudat e ca parca si tu lucrai acolo. Imprimanta mergea prost, dar lista aia se intelegea cat de cat. Apoi ai listat o tona de calcuri, dupa aia mi-ai dat cu un fel de lipici pe urechea caciulii, fara sa stiu sau sa vad (aveam caciula cu urechi ), iar cand am dat sa dezlipesc cleiul, s-a dus si blana! Uite-asa mi-ai stricat caciula! Da' ai fost fata de treaba si serviabila!
myrk- 6
Pai de ce stai cu caciula in cap in fata mea? Nu se cuvine Altadata s-o scoti
Asa....si visul nr. 3?
Asa....si visul nr. 3?
pitulicea- 6
Esti sigura ca vrei si visul nr 3? Pai nu stateam cu caciula pe cap... ca altfel cum aveai sa mi-o ungi cu lipici? Pe caciula, desigur!
myrk- 6
Pagina 24 din 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Pagina 24 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum