Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 29 din 43
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
O fi avand legatura cu matura Liviei.
Cred ca ai o oarecare teama din cauza relatiilor trecute. Actualul stie de ele, dar mai sunt lucruri pe care le tii pentru tine. Oricum, mi se pare evident ca ai hotarat ca trecutul sa fie trecut, esti hotarata sa strangi tot gunoiul lasat de altii in urma lor si sa te dedici complet prezentului si actualei iubiri. Iar cum nimeni nu stie ce-ti poate rezerva viitorul, te-ai trezit exact cand trebuia. Adica, nu poti sti exact cum va decurge curatenia.
Cred ca ai o oarecare teama din cauza relatiilor trecute. Actualul stie de ele, dar mai sunt lucruri pe care le tii pentru tine. Oricum, mi se pare evident ca ai hotarat ca trecutul sa fie trecut, esti hotarata sa strangi tot gunoiul lasat de altii in urma lor si sa te dedici complet prezentului si actualei iubiri. Iar cum nimeni nu stie ce-ti poate rezerva viitorul, te-ai trezit exact cand trebuia. Adica, nu poti sti exact cum va decurge curatenia.
atat de simplu- 6
Iar am visat ceva ciudat: cica m-am operat pe creier, dar nu stiu de ce. Culmea e ca, parca, medicul mi-era amic si il puteam intreba vrute si nevrute dupa operatie. Nu stiu de ce nu ma durea nimic, nici macar capul. Oricum, am dedus ca asa mi-am rezolvat problema cu spondiloza cervicala, desi acum nu vad legatura, da-n vis o vedeam. Apoi, am aflat ca maica-mea a vandut o parte din apartamentul ei pentru a ma putea opera si ca cel care detinea cea mai mare parte din apartament era un arab. Nu stiu cum se poate vinde partial un apartament, dar eu asta am visat. E posibil sa mi se traga de la spray-ul ala de omorat insecte, am dat cam mult dupa un fluture care m-a tinut treaza pana pe la doua noaptea. Intr-un final n-a mai falfait, dar nici eu n-am avut un somn linistit.
atat de simplu- 6
Visele si realitatea
Ce mai viseaza si simpla! Un apartament se poate vinde partial astfel: vinzi un apartament cu 3 camere si cumperi altul cu doua sau o garsoniera.
Iti doresc sanatate, Simpla!
Iti doresc sanatate, Simpla!
myrk- 6
Asta da vis. Ca mai toate visele simplei: incurcat! Da' de ce i-a vandut tocmai unui arab?
Ma uitam pe net ce inseamna operatia in vis:
Operatie (Vezi si incizie, chirurg).Daca visezi ca esti operat inseamna ca vei fi surmenat din cauza unor probleme.Daca visezi ca asisti la o operatie inseamna ca vei avea succes intr-o noua problema importanta.
Despre arab n-am aflat nimic
Ma uitam pe net ce inseamna operatia in vis:
Operatie (Vezi si incizie, chirurg).Daca visezi ca esti operat inseamna ca vei fi surmenat din cauza unor probleme.Daca visezi ca asisti la o operatie inseamna ca vei avea succes intr-o noua problema importanta.
Despre arab n-am aflat nimic
pitulicea- 6
Mintea mea trebuie sa refuleze macar in vise. Mai degraba, situatia reala ar fi si in vise , dar nu mai spuneti la nimeni.
Mircea, sunt sanatoasa (fizic) si de n-as fi, nu cred sa am sansa sa-mi visez si problema.
Pitu, normal ca pana si visele mele-s incurcate. Arabul ala o fi avand legatura cu patronul firmei, cu salariile mici si de aici faptul de-a vinde ceva pentru a putea supravietui (operatia).
Mircea, sunt sanatoasa (fizic) si de n-as fi, nu cred sa am sansa sa-mi visez si problema.
Pitu, normal ca pana si visele mele-s incurcate. Arabul ala o fi avand legatura cu patronul firmei, cu salariile mici si de aici faptul de-a vinde ceva pentru a putea supravietui (operatia).
atat de simplu- 6
Aha. Uite ca visul incepe sa aiba logica si legaturi cu realitatea.
pitulicea- 6
Pai ai spus ca ai spondiloza cervicala, simpla. Iar asta e suficienta ca sa te faci sa te comporti ca lupu', la propriu si la figurat. Faptul ca razi sarcastic cand afirmi ca esti sanatoasa fizic ma face sa sesizez o oarecare tendinta (la tine) de a-ti suspecta o oarecare anomalie mentala. Orice ar fi, sanatate sa fie!
myrk- 6
Ei, spondiloza asta e treaba veche. M-am obisnuit cu ea, mai degraba incerc s-o ignor... desi, nu prea am parte de acelasi tratament din partea ei. In ceea ce priveste anomalia de care vorbesti tu, vreau sa-l vad si eu pe omul perfect normal mental, dar care sa nu fie suparator de insipid. Si-apoi, nici nu-mi plac oamenii normali.
atat de simplu- 6
Azi noapte am visat ca am mers la bancomat si am scos bani dar ca bancomatul mi-a dat o gramada de bani ( monede) si stateam sa ma gandesc poate sa imi dea si altfel bani?! Cu banii cica trebuia sa merg sa platesc niste analize si ma gandeam cum o sa ii pun eu pe tejghea sa ii numar ca sa imi platesc analizele
dorina_s- 5
Zice ca daca visezi monede, inseamna energie sufleteasca, ca iti incarci bateriile.
Florin Popa- 6
Eu stiu ca banii in vis, monede sunt vorbe, discutii Sper sa fie totul bine
dorina_s- 5
Dorina, te gandesti prea mult la bani. Sau, din contra, ii ignori si ei incearca sa isi faca simtita prezenta.
atat de simplu- 6
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Pagina 29 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum