Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 27 din 43
Pagina 27 din 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Nu stiu dac-avea, da' stiu ca voia sa ma omoare! Cand am vrut sa-i fac felul, a aparut nu stiu cine si a zis ca trebuie predat... viu! Si m-am trezit! Urat vis!
myrk- 6
Il prinsesem intr-un moment slab, dar era mult mai tare decat mine! Pai sa planga mama mea? Era un monstru, eu nu-i facusem nimic!
myrk- 6
Mi-am amintit ca asta-noapte am visat cu un broscoi. Era asa frumos... negru cu bulinute albe Mi-a parut rau ca nu aveam aparatul foto la mine, sa-i fac o poza "de colectie".
Am dat fuguta sa vad ce inseamna broscoiul in vis.
1. Broasca
Broasca apare mai frecvent in visele femeilor (barbatii viseaza mai mult broaste raiaose). In pofida exteriorului sau nu foarte atragator, broasca poate fi interpretata pozitiv, avand in vedere evolutia de la mormoloc la broasca (si pentru ca traieste atat in apa cat si pe uscat). Evolutia sa reprezinta transformarea sufleteasca a omului. Broasca poate fi considerata sufletul bun, inconjurat de o infatisare urata. Ea simbolizeaza infrangerea unei antipatii. daca topaie vesela, inima va poate salta de bucurie, deoarece veti avea noroc in tot ceea ce veti intreprinde. In cazul in care sare neintrerupt, acesta poate fi un semn ca ati fost nesocotit si ati risipit o suma de bani. Daca in vis calcati pe o broasca (sau pe o broasca raioasa), in realitate inseamna ca vreti sa va exercitati puterea asupra celor mai slabi.
2. Broasca
Daca visezi ca auzi mananci sau vezi broaste este semn ca vei avea o viata linistita si implinita atat din punct de vedere social cat si din punctul de vedere al afacerilor persoanle.
3. Broasca
Onoare, cinste, - auzi - prieteni noi, recolta buna iar necasatoritele un sot bun - in apa - viztaneasteptata - mai multe - linguseala, flecareala, intristare, nefericire - mancand - veste noua, placuta, castig obtinut cu multa osteneala - omorand - scapi de dusmani - sarind - mostenire de la o ruda indepartata - rasucind cheia in - reusita in afaceri - testoasa avand - viata lunga si tihnita - vazand - ai copii buni, - vazand in apa - vizita neasteptata - vazand mergand - onoare, cinste - zacand - repulsie impotriva cuiva fara sa putem actiona.
In vis am vazut-o doar... Nu sarea, nu oracaia, doar zacea si se uita in jur. Daca-i repulsie si visul a venit dupa ziua de ieri, stiu fata de cine era repulsia
Am dat fuguta sa vad ce inseamna broscoiul in vis.
1. Broasca
Broasca apare mai frecvent in visele femeilor (barbatii viseaza mai mult broaste raiaose). In pofida exteriorului sau nu foarte atragator, broasca poate fi interpretata pozitiv, avand in vedere evolutia de la mormoloc la broasca (si pentru ca traieste atat in apa cat si pe uscat). Evolutia sa reprezinta transformarea sufleteasca a omului. Broasca poate fi considerata sufletul bun, inconjurat de o infatisare urata. Ea simbolizeaza infrangerea unei antipatii. daca topaie vesela, inima va poate salta de bucurie, deoarece veti avea noroc in tot ceea ce veti intreprinde. In cazul in care sare neintrerupt, acesta poate fi un semn ca ati fost nesocotit si ati risipit o suma de bani. Daca in vis calcati pe o broasca (sau pe o broasca raioasa), in realitate inseamna ca vreti sa va exercitati puterea asupra celor mai slabi.
2. Broasca
Daca visezi ca auzi mananci sau vezi broaste este semn ca vei avea o viata linistita si implinita atat din punct de vedere social cat si din punctul de vedere al afacerilor persoanle.
3. Broasca
Onoare, cinste, - auzi - prieteni noi, recolta buna iar necasatoritele un sot bun - in apa - viztaneasteptata - mai multe - linguseala, flecareala, intristare, nefericire - mancand - veste noua, placuta, castig obtinut cu multa osteneala - omorand - scapi de dusmani - sarind - mostenire de la o ruda indepartata - rasucind cheia in - reusita in afaceri - testoasa avand - viata lunga si tihnita - vazand - ai copii buni, - vazand in apa - vizita neasteptata - vazand mergand - onoare, cinste - zacand - repulsie impotriva cuiva fara sa putem actiona.
In vis am vazut-o doar... Nu sarea, nu oracaia, doar zacea si se uita in jur. Daca-i repulsie si visul a venit dupa ziua de ieri, stiu fata de cine era repulsia
pitulicea- 6
Am visat si eu ceva azi noapte care este chiar macabru.
Am fost la o inmormantare si mortul de fapt nu era mort dar familia l-a ingropat de viu si se tot ridica din sicriu pana l-au legat sa nu mai miste si au pu capacul.
Nu stiu ce poate inseamna asta dar sper sa nu fie prea de rau ca de bine sigur nu este
Am fost la o inmormantare si mortul de fapt nu era mort dar familia l-a ingropat de viu si se tot ridica din sicriu pana l-au legat sa nu mai miste si au pu capacul.
Nu stiu ce poate inseamna asta dar sper sa nu fie prea de rau ca de bine sigur nu este
RALUCA- 6
Cand citesc asta si e visul altuia, imi vine sa rad. Cica il legau sa nu mai miste
Ciudat vis ai avut. Imi imaginez ca nu te-ai simtit prea confortabil in el.
Ciudat vis ai avut. Imi imaginez ca nu te-ai simtit prea confortabil in el.
pitulicea- 6
Ralu, ce vis ai avut!
Eu am visat serpi azi-noapte. Tot venea mama sa-mi arate ca a mai gasit unul si inca unul, mai maricel iar eu ma duceam repede sa-i iau de la ea, sa pun si eu mana pe niste serpi. Bine, ma anuntase mama ca sunt serpi de casa asa ca nu mi-era frica deloc de ei. Si am ramas cu sarpele in mana pentru ca a sunat ceasul!
Eu am visat serpi azi-noapte. Tot venea mama sa-mi arate ca a mai gasit unul si inca unul, mai maricel iar eu ma duceam repede sa-i iau de la ea, sa pun si eu mana pe niste serpi. Bine, ma anuntase mama ca sunt serpi de casa asa ca nu mi-era frica deloc de ei. Si am ramas cu sarpele in mana pentru ca a sunat ceasul!
itina- 6
Brrrrr..... ce scarbos vis ai avut
Am aruncat un ochi pe net.... vad ca sarpele in vis nu prevesteste ceva bun
Am aruncat un ochi pe net.... vad ca sarpele in vis nu prevesteste ceva bun
pitulicea- 6
Mda! Sa nu credem in prevestiri! Am avut o zi minunata pana acum, sper sa nu se strice pana diseara. Sau dupa.
itina- 6
Din serpi, ghiciti in casa ce-am dat-o! In gandaci! Erau o gramada pe peretii dormitorului meu si de nu stiu cate soiuri! Câh! Uf! Urât de tot!
itina- 6
Pagina 27 din 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Pagina 27 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum