Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 43 din 51
Pagina 43 din 51 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 47 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Unul din sarbatoritii zilei este Rod Stewart. Nu intotdeauna simt nevoia sa-l ascult, dar azi o fac cu placere, chiar daca melodia pe care am ales-o e una trista
La 10 ianuarie 1945 - S-a născut cîntăreţul britanic Rod Stewart.
La 10 ianuarie 1945 - S-a născut cîntăreţul britanic Rod Stewart.
pitulicea- 6
Mai avem o sarbatorita azi. Am admirat-o dintotdeauna...
La 10 ianuarie 1956 - S-a născut Zoia Alecu, cîntăreaţă (voce şi chitară) în "Sfinx Experience".
Faina melodia asta. E prima data cand o ascult.
La 10 ianuarie 1956 - S-a născut Zoia Alecu, cîntăreaţă (voce şi chitară) în "Sfinx Experience".
Faina melodia asta. E prima data cand o ascult.
pitulicea- 6
Si pentru mine situatia e clara: daca nu dormea, nu-l mai parasea nevasta!
myrk- 6
Ce concluzie ai mai tras si tu. Oricum, faina melodia, faine versurile
pitulicea- 6
Sa trecem si pe aici azi. Vreau sa amintesc un eveniment al zilei:
La 17 ianuarie 1947 - S-a născut compozitorul Anton Şuteu.
Un compozitor foarte prolific, ce ne-a incantat tineretile cu melodiile lui. Am ales o melodie interpretata de Dida Dragan
La 17 ianuarie 1947 - S-a născut compozitorul Anton Şuteu.
Un compozitor foarte prolific, ce ne-a incantat tineretile cu melodiile lui. Am ales o melodie interpretata de Dida Dragan
pitulicea- 6
Revin in acest topic
La 1 februarie 1968 - S–a născut Lisa Marie Presley, fiica celebrului Elvis Presley.
Nu-i asa ca n-am ascultat-o cam de multisor?
La 1 februarie 1968 - S–a născut Lisa Marie Presley, fiica celebrului Elvis Presley.
Nu-i asa ca n-am ascultat-o cam de multisor?
pitulicea- 6
Melodia asta suna destul de bine. N-am prea ascultat-o pe Lisa Marie. N-a fost un nume cu rezonanta in muzica.
pitulicea- 6
Inca o aniversare a unei fiice de parinti celebri
1965 - S-a născut prinţesa Stephanie de Monaco, fiica cea mai mica a prinţesei Grace şi a prinţului Rainier III de Monaco.
1965 - S-a născut prinţesa Stephanie de Monaco, fiica cea mai mica a prinţesei Grace şi a prinţului Rainier III de Monaco.
pitulicea- 6
Avem si azi sarbatoriti ai zilei. Iata-l pe unul dintre ei
La 2 februarie 1947 - S-a născut Mike Brant, pop star francez (m.27.04.1975).
Frumos baiat si nici nu canta rau.
La 2 februarie 1947 - S-a născut Mike Brant, pop star francez (m.27.04.1975).
Frumos baiat si nici nu canta rau.
pitulicea- 6
Din calendarul zilei am spicuit:
La 10 februarie 1961 - S-a născut Robbie Nevil, cântăreţ, compozitor şi chitarist american.
Daca-i asa, hai sa-l sarbatorim ascultandu-l
La 10 februarie 1961 - S-a născut Robbie Nevil, cântăreţ, compozitor şi chitarist american.
Daca-i asa, hai sa-l sarbatorim ascultandu-l
pitulicea- 6
Sa mai trec si prin topicul asta.... daca tot sunt noutati pe agenda zilei
La 16 februarie 1932 - S-a născut Otis Blackwell, cântăreţ, pianist şi compozitor rock & roll american.
Chiar mi-era dor de muzica asta veche.
La 16 februarie 1932 - S-a născut Otis Blackwell, cântăreţ, pianist şi compozitor rock & roll american.
Chiar mi-era dor de muzica asta veche.
pitulicea- 6
La 16 februarie 1939 - S-a născut Herbie & Harold Kalin, cântăreţi şi compozitori americani.
Voi ati auzit de ei? Eu nu Dar canta asa frumos. Merita sa-i ascult
Voi ati auzit de ei? Eu nu Dar canta asa frumos. Merita sa-i ascult
pitulicea- 6
Azi avem un sarbatorit al zilei pentru care am o slabiciune aparte. A fost si este - chiar daca nu mai este printre noi - unul dintre preferatii mei...
La 19 februarie 1957 - S-a născut Falco (Johan Holzel), vocalist şi compozitor austriac.
La 19 februarie 1957 - S-a născut Falco (Johan Holzel), vocalist şi compozitor austriac.
pitulicea- 6
Frumoase melodii are Frumos le mai stia interpreta.... Nu ma pot opri sa le ascult, desi, sunt atat de triste si numai de tristete n-am nevoie acum
pitulicea- 6
Pagina 43 din 51 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 47 ... 51
Pagina 43 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum