Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 42 din 51
Pagina 42 din 51 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Inca o aniversare azi. De data asta un nume cu renume
La 20 mai 1944 - S-a născut Joe Cocker, cântăreţ britanic.
Are cineva chef de dans? Am dat drumul la muzica
La 20 mai 1944 - S-a născut Joe Cocker, cântăreţ britanic.
Are cineva chef de dans? Am dat drumul la muzica
pitulicea- 6
Mai avem
La 20 mai 1946 - S-a născut Cher (Cherilynn Sarkasian La Pierre), cântăreaţă americană (Sonny And Cher).
Imi place prea mult Cher ca sa nu profit de ocazie sa o ascult.
La 20 mai 1946 - S-a născut Cher (Cherilynn Sarkasian La Pierre), cântăreaţă americană (Sonny And Cher).
Imi place prea mult Cher ca sa nu profit de ocazie sa o ascult.
pitulicea- 6
La 24 mai 1941 - S-a născut Bob Dylan (Robert Allen Zimmerman), poet, compozitor, cântăreţ, chitarist şi actor american.
Si uite-asa aflu si eu care era adevaratul lui nume N-am stiut ca Bob Dylan e doar un pseudonim.
Si uite-asa aflu si eu care era adevaratul lui nume N-am stiut ca Bob Dylan e doar un pseudonim.
pitulicea- 6
M-am obisnit cu melodiile lui vechi, dar se descurca foarte bine si cu cele mai noi Profit ca-i ziua lui si-i ascult sau reascult melodiile
pitulicea- 6
Inca o sarbatorita azi:
La 24 mai 1944 - S-a născut Patti LaBelle (Patricia Holt), cântăreaţă americană (Ordettes, The Blue Belles).
La 24 mai 1944 - S-a născut Patti LaBelle (Patricia Holt), cântăreaţă americană (Ordettes, The Blue Belles).
pitulicea- 6
Sirul sarbatoritilor continua
La 24 mai 1955 - S-a născut Rosanne Cash, cântăreaţă şi compozitoare country americană, fiica lui Johnny Cash.
Nu stiam de existenta ei, doar de a lui taticu .
La 24 mai 1955 - S-a născut Rosanne Cash, cântăreaţă şi compozitoare country americană, fiica lui Johnny Cash.
Nu stiam de existenta ei, doar de a lui taticu .
pitulicea- 6
Avem si un sarbatorit al zilei
La 27 mai 1945 - S-a născut Bruce Cockburn, cântăreţ, chitarist şi compozitor canadian.
Sa-l lasam sa ne incante....daca e in stare
La 27 mai 1945 - S-a născut Bruce Cockburn, cântăreţ, chitarist şi compozitor canadian.
Sa-l lasam sa ne incante....daca e in stare
pitulicea- 6
Inca o aniversare pe portativ:
1943 - S-a născut Cilla Black (Priscilla White), cântăreaţă britanică.
Interesanta schimbare de nume. Din alba a devenit neagra Da' melodia pe care v-o propun imi place
1943 - S-a născut Cilla Black (Priscilla White), cântăreaţă britanică.
Interesanta schimbare de nume. Din alba a devenit neagra Da' melodia pe care v-o propun imi place
pitulicea- 6
N-am mai trecut demult prin topicul acesta si parca mi-era dor sa-i mai ascult pe cei pe care ii sarbatorim
La 26 iulie 1943 - S-a născut Mick (Michael Philip) Jagger, vocalist, chitarist, muzicuţist, compozitor şi actor britanic (The Rolling Stones).
La 26 iulie 1943 - S-a născut Mick (Michael Philip) Jagger, vocalist, chitarist, muzicuţist, compozitor şi actor britanic (The Rolling Stones).
pitulicea- 6
Nu ma omor eu dupa Rolling Stones, dar daca am inceput sa-i ascult, hai sa-i ascult Mai ales melodia asta, care face o afirmatie pe care nu-mi permit sa o contrazic.
pitulicea- 6
Am gasit o sarbatorita a zilei. O voce calda cu o melodie siropoasa N-am mai ascultat de multa vreme asa ceva...
La 27 iulie 1949 - S-a născut Maureen McGovern, cântăreaţă americană.
La 27 iulie 1949 - S-a născut Maureen McGovern, cântăreaţă americană.
pitulicea- 6
N-am mai trecut demult prin topicul asta.
Avem azi un sarbatorit al zilei, de la a carui nastere se implinesc azi 70 de ani. Peste doua zile se va implini un an de la moartea lui
La 8 ianuarie 1947 - S-a născut David Bowie, cîntăreţ şi actor britanic.
Avem azi un sarbatorit al zilei, de la a carui nastere se implinesc azi 70 de ani. Peste doua zile se va implini un an de la moartea lui
La 8 ianuarie 1947 - S-a născut David Bowie, cîntăreţ şi actor britanic.
pitulicea- 6
Si tot la 8 ianuarie mai avem o aniversare. Este vorba de Elvis Presley (in 1935), regele neincoronat al rock-ului.
O voce de care nu ma satur niciodata.
O voce de care nu ma satur niciodata.
pitulicea- 6
La 9 ianuarie 1941 - S-a născut cîntăreaţa Joan Baez ("Farewell Angelina", "The First Ten Years", "Ring Them Bells").
Nu-i asa ca-i o placere sa o ascultam cu aceasta ocazie? Prea rar isi face simtita prezenta prin topicele noastre.
Nu-i asa ca-i o placere sa o ascultam cu aceasta ocazie? Prea rar isi face simtita prezenta prin topicele noastre.
pitulicea- 6
Pagina 42 din 51 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 51
Pagina 42 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum