Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 46 din 51
Pagina 46 din 51 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Inca un sarbatorit care-mi place
La 14 iunie 1961 - S-a născut Boy George (O'Dowd), vocalist şi compozitor britanic (Culture Club).
La 14 iunie 1961 - S-a născut Boy George (O'Dowd), vocalist şi compozitor britanic (Culture Club).
pitulicea- 6
Inca o melodie care imi place mult O sa-mi acord cateva minute de placere si-o s-o reascult.
pitulicea- 6
Are si melodii mai noi, de care nici nu stiam Ce bine ca-i ziua lui o data pe an... asa mai aflu noutati O noutate chiar nu mai e asa noua.
pitulicea- 6
Si azi avem motiv sa sarbatorim
La 15 iunie 1943 - S-a născut Johnny Hallyday (Jean Phillipe Smet), cântăreţ francez.
La 15 iunie 1943 - S-a născut Johnny Hallyday (Jean Phillipe Smet), cântăreţ francez.
pitulicea- 6
Frumoasa si melodia asta. O pun aici, poate o vor mai asculta si altii.
pitulicea- 6
Si inca o aniversare. Un om pe care-l iubesc, o voce care ma umple de fiori.
La 15 iunie 1946 - S-a născut Demis Roussos, cântăreţ grec (Aphrodite's Child).
La 15 iunie 1946 - S-a născut Demis Roussos, cântăreţ grec (Aphrodite's Child).
pitulicea- 6
Superbe melodiile lui. E greu sa ma opresc la una-doua. Pe Demis il iubesc de cand eram o copila...
pitulicea- 6
Sa incepem cu aniversarile din prima zi a saptamanii
La 19 iunie 1963 - S-a născut Paula Abdul, cântăreaţă, dansatoare şi coregrafă americană.
Profit de ocazie si reascult una din melodiile mele peferate. Mai ales partea cu vioara...
La 19 iunie 1963 - S-a născut Paula Abdul, cântăreaţă, dansatoare şi coregrafă americană.
Profit de ocazie si reascult una din melodiile mele peferate. Mai ales partea cu vioara...
pitulicea- 6
Iata si o melodie pe care nu o stiam Inca mai am multe de descoperit pe taramul muzicii...
pitulicea- 6
Amintiri, amintiri
La 22 iunie 1961 - S-a născut Jimmy Sommerville, vocalist şi compozitor britanic (Bronski Beat, Communards).
De cand nu l-am mai ascultat...
La 22 iunie 1961 - S-a născut Jimmy Sommerville, vocalist şi compozitor britanic (Bronski Beat, Communards).
De cand nu l-am mai ascultat...
pitulicea- 6
Acum am vazut ce a scris Annmarie. De ce sa nu-l asculti? Chiar asa antipatic iti e?
Azi vin cu o alta aniversare. Un nume necunoscut mie. Probabil si voua
La 30 iunie 1952 - S-a născut Stefan Zauner, cântăreţ, pianist şi compozitor german.
Sa mai ascultam si muzica nemteasca. De obicei nu ascult pentru ca nu-mi place limba.
Azi vin cu o alta aniversare. Un nume necunoscut mie. Probabil si voua
La 30 iunie 1952 - S-a născut Stefan Zauner, cântăreţ, pianist şi compozitor german.
Sa mai ascultam si muzica nemteasca. De obicei nu ascult pentru ca nu-mi place limba.
pitulicea- 6
Inca una... de data aceasta in duet. Vad ca ultimele melodii le-a inregistrat tot in duet cu doamna asta frumoasa
pitulicea- 6
Pagina 46 din 51 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 51
Pagina 46 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum