Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 47 din 51
Pagina 47 din 51 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Avem o aniversare azi
La 3 iulie 1957 - S-a născut Laura Brannigan, cântăreaţă americană.
Cum sa n-o reascult pe Laura? Doar imi place fata asta....
La 3 iulie 1957 - S-a născut Laura Brannigan, cântăreaţă americană.
Cum sa n-o reascult pe Laura? Doar imi place fata asta....
pitulicea- 6
Inca o melodie frumoasa. Pe asta n-o stiam. Am descoperit-o azi
pitulicea- 6
Un topic pe care l-am neglijat mult timp. Poate e timpul sa mai trec si pe aici, mai ales ca avem evenimente ce merita aduse in prim-plan
La 16 septembrie 1957 - S-a născut Anca Parghel, cântăreaţă şi profesoară de jazz din România (m.05.12.2008).
Sunt sigura ca v-o amintiti cu placere.
La 16 septembrie 1957 - S-a născut Anca Parghel, cântăreaţă şi profesoară de jazz din România (m.05.12.2008).
Sunt sigura ca v-o amintiti cu placere.
pitulicea- 6
Mi s-a facut dor de topicul acesta Si pentru ca mi s-a facut dor, am descoperit ca azi e ziua de nastere a Marinei Florea. N-am ascultat-o de mult. Am sa o ascult azi.
La 25 ianuarie 1962 - S-a născut solista de muzică uşoară Marina Florea.
La 25 ianuarie 1962 - S-a născut solista de muzică uşoară Marina Florea.
pitulicea- 6
Frumoasa si melodia asta Ma unge la suflet. Am si eu pe cineva pe care nu-l pot uita...
pitulicea- 6
La 26 ianuarie 1926 - S-a născut Aida Moga, interpretă de muzică uşoară (m.01.08.2001).
Nu-mi amintesc sa fi auzit de ea Ciudat. Nu scap ocazia de a o asculta in aceasta zi aniversara. Merita sa ne amintim de oameni care au lasat ceva bun sau frumos in urma lor. Din pacate, de multi dintre ei, nu-si mai aminteste nimeni.
Nu-mi amintesc sa fi auzit de ea Ciudat. Nu scap ocazia de a o asculta in aceasta zi aniversara. Merita sa ne amintim de oameni care au lasat ceva bun sau frumos in urma lor. Din pacate, de multi dintre ei, nu-si mai aminteste nimeni.
pitulicea- 6
Sa trecem la urmatoarea sarbatorita
La 26 ianuarie 1928 - S-a născut Eartha Kitt, cântăreaţă, dansatoare şi actriţă americană.
Am ales una din multele ei melodii... De ascultat am ascultat mai multe. De postat postez doar una
La 26 ianuarie 1928 - S-a născut Eartha Kitt, cântăreaţă, dansatoare şi actriţă americană.
Am ales una din multele ei melodii... De ascultat am ascultat mai multe. De postat postez doar una
pitulicea- 6
Sa vedem ce se mai intampla si in zona aceasta si cui trebuie sa spunem "la multi ani!"
La 5 februarie 1969 - S-a născut solistul american Bobby Brown, soţul cântaretei Withney Huston („Home Again”).
La 5 februarie 1969 - S-a născut solistul american Bobby Brown, soţul cântaretei Withney Huston („Home Again”).
pitulicea- 6
Azi simt nevoia sa-i sarbatoresc pe unii....cunoscuti sau necunoscuti
La 16 februarie 1982: Se năște rapperul american Wasalu Muhammad Jaco, al cărui nume de scenă este Lupe Fiasco
Sa vedem despre ce canta baiatul asta, azi, de ziua lui
La 16 februarie 1982: Se năște rapperul american Wasalu Muhammad Jaco, al cărui nume de scenă este Lupe Fiasco
Sa vedem despre ce canta baiatul asta, azi, de ziua lui
pitulicea- 6
Azi avem o aniversare. Mi-ar fi placut sa fie inca in viata...
La 19 februarie 1957 - S-a născut Falco (Johan Holzel), vocalist şi compozitor austriac.
La 19 februarie 1957 - S-a născut Falco (Johan Holzel), vocalist şi compozitor austriac.
pitulicea- 6
Mi s-a facut dor de topicul asta Eram curioasa sa aflu pe cine sarbatorim azi. In caz ca vreti sa aflati si voi, iata!
La 14 martie 1931 - S-a născut Phil Phillips (John Phillip Baptiste), cântăreţ şi chitarist american.
La 14 martie 1931 - S-a născut Phil Phillips (John Phillip Baptiste), cântăreţ şi chitarist american.
pitulicea- 6
Azi avem o sarbatorita:
La 20 martie 1959 - S-a născut artista lirică Felicia Filip.
O placere sa o reascult, alaturi de K1. Frumoasa combinatie.
La 20 martie 1959 - S-a născut artista lirică Felicia Filip.
O placere sa o reascult, alaturi de K1. Frumoasa combinatie.
pitulicea- 6
Inca o melodie frumoasa, inca o combinatie reusita. Cum sa nu-ti placa asa ceva?
pitulicea- 6
Azi avem un sarbatorit pe care vreau sa-l sarbatorim
La 8 mai 1975 - S-a născut cîntăreţul spaniol Enrique Iglesias.
La 8 mai 1975 - S-a născut cîntăreţul spaniol Enrique Iglesias.
pitulicea- 6
Mi-era dor de o sarbatoare muzicala
La 14 mai 1966 - S-a născut Fab Morvan, cântăreţ american (Milli Vanilli).
Nu-i asa ca nu l-ati ascultat demult? Nici eu...
La 14 mai 1966 - S-a născut Fab Morvan, cântăreţ american (Milli Vanilli).
Nu-i asa ca nu l-ati ascultat demult? Nici eu...
pitulicea- 6
Pagina 47 din 51 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51
Pagina 47 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum