Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 45 din 51
Pagina 45 din 51 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Si inca o aniversare a unui om drag Un muzician extraordinar. Un om caruia ii sunt recunoscatoare ca exista
La 18 mai 1957 - S-a născut Mihai Creţu, muzician (Enigma).
La 18 mai 1957 - S-a născut Mihai Creţu, muzician (Enigma).
pitulicea- 6
Cu Enigma a facut adevarate minuni O melodie draga sufletului meu. La fel de draga ca Michael insusi
pitulicea- 6
Ma opresc si azi asupra sarbatoritilor zilei, sa-i reascult Muzica pe care am dansat in tinerete
La 19 mai 1960 - S-a născut Yazz (Yasmin Evans), cântăreaţă britanică.
La 19 mai 1960 - S-a născut Yazz (Yasmin Evans), cântăreaţă britanică.
pitulicea- 6
M-am oprit iar la topicul acesta, pentu ca am ceva de anuntat!
La 24 mai 1974 - S-a născut Ruslana, cântăreaţă celebră din Ucraina.
Am adus o melodie noua-nouta. Sper sa va placa. Mie imi place
La 24 mai 1974 - S-a născut Ruslana, cântăreaţă celebră din Ucraina.
Am adus o melodie noua-nouta. Sper sa va placa. Mie imi place
pitulicea- 6
Pentru ca suna bine muzica ei, mai ascult o melodie. Daca vreti, o puteti asculta si voi Macar de ziua ei...
pitulicea- 6
Inca o aniversare. Un nume mai putin cunoscut, cel putin pentru mine.
La 24 mai 1955 - S-a născut Rosanne Cash, cântăreaţă şi compozitoare country americană, fiica lui Johnny Cash.
Frumoasa melodia. Imi place. Chiar mi-era dor de putin country.
La 24 mai 1955 - S-a născut Rosanne Cash, cântăreaţă şi compozitoare country americană, fiica lui Johnny Cash.
Frumoasa melodia. Imi place. Chiar mi-era dor de putin country.
pitulicea- 6
Si tot la aniversari, mai vin cu una azi. Una mai celebra
La 24 mai 1941 - S-a născut Bob Dylan (Robert Allen Zimmerman), poet, compozitor, cântăreţ, chitarist şi actor american.
La 24 mai 1941 - S-a născut Bob Dylan (Robert Allen Zimmerman), poet, compozitor, cântăreţ, chitarist şi actor american.
pitulicea- 6
Avem azi o sarbatorita a zilei. O voce de exceptie.
La 26 mai 1975 - S-a născut Lauryn Hill, interpretă de muzică pop, supranumită "Bob Marley al secolului XX".
La 26 mai 1975 - S-a născut Lauryn Hill, interpretă de muzică pop, supranumită "Bob Marley al secolului XX".
pitulicea- 6
Si inca o melodie, de data asta alaturi de The Fugees Mi-a placut mult melodia asta la vremea ei. Nici acum nu suna rau
pitulicea- 6
La 6 iunie 1961 - S-a născut Dee C. Lee, cântăreaţă şi compozitoare britanică.
Nu-mi spune nimic numele ei. Poate o sa-mi spuna mai multe glasul... cuvintele... muzica. Da... frumos.
Nu-mi spune nimic numele ei. Poate o sa-mi spuna mai multe glasul... cuvintele... muzica. Da... frumos.
pitulicea- 6
Avem azi o sarbatorita, pe care sunt sigura ca multi dintre voi o indragiti
La 8 iunie 1953 - S-a născut Bonnie Tyler (Gaynor Hopkins), cântăreaţă şi compozitoare britanică.
La 8 iunie 1953 - S-a născut Bonnie Tyler (Gaynor Hopkins), cântăreaţă şi compozitoare britanică.
pitulicea- 6
Prima alegere am facut-o cu gandul la ploaia de afara.
Nu pot sa nu ascult si melodia mea preferata, din repertoriul ei. Iubesc melodia asta, asa cum iubesc majoritatea melodiilor lui Oldfield.
Nu pot sa nu ascult si melodia mea preferata, din repertoriul ei. Iubesc melodia asta, asa cum iubesc majoritatea melodiilor lui Oldfield.
pitulicea- 6
Sa traiasca Bonnie ! Este una dintre cele mai bune. Multumesc ca ai pus si piesa ta preferata pitu .
Annmarie- 4
Pagina 45 din 51 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 51
Pagina 45 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum