Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 41 din 51
Pagina 41 din 51 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 46 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Doamne, ce bine suna melodia asta. E superba. Nu inteleg cum se face ca n-am auzit-o niciodata. Noroc cu calendarul zilei de azi Asa am aflat de ea.
pitulicea- 6
Inca o aniversare azi... tot din sfera Oldies De data asta e un nume cunoscut si o melodie asemenea
La 16 aprilie 1935 - S-a născut Bobby (Stanley Robert) Vinton, cântăreţ american.
La 16 aprilie 1935 - S-a născut Bobby (Stanley Robert) Vinton, cântăreţ american.
pitulicea- 6
Si inca o melodie superba din repertoriul lui Bobby Vinton, Melodiile astea au un farmec aparte, care, dupa parerea mea, nu se invechesc niciodata.
pitulicea- 6
Inca o aniversare peste care nu as putea sa trec Dusty imi va aminti mereu de ex-iubi....adica iubirea vietii mele.
La 16 aprilie 1939 - S-a născut Dusty Springfield (Mary Catherine Isabel Bernadette O'Brien), cântăreaţă britanică.
La 16 aprilie 1939 - S-a născut Dusty Springfield (Mary Catherine Isabel Bernadette O'Brien), cântăreaţă britanică.
pitulicea- 6
Inca o melodie pe care o iubesc, asa cum l-am iubit pe ex-iubi. If you Go Away....
pitulicea- 6
Profit de linistea de pe forum si ascult muzica. Avem si azi sarbatoriti.
La 22 aprilie 1943 - S-a născut Mel Carter, cântăreţ şi actor american.
Prilej de a asculta muzica veche, atat de draga sufletului meu.
La 22 aprilie 1943 - S-a născut Mel Carter, cântăreţ şi actor american.
Prilej de a asculta muzica veche, atat de draga sufletului meu.
pitulicea- 6
La 22 aprilie 1950 - S-a născut Pete Carr, chitarist şi vocalist american (LeBlanc & Carr).
Daca tot s-a nascut in aceasta zi, il ascult si pe el... pe ei Imi place melodia. Linistitoare si calda.
Daca tot s-a nascut in aceasta zi, il ascult si pe el... pe ei Imi place melodia. Linistitoare si calda.
pitulicea- 6
Ia sa ma mai pun la curent cu evenimentele din muzica, daca tot e liniste la birou
La 26 aprilie 1940 - S-a născut Bobby Rydell (Robert Louis Ridarelli), cântăreţ american.
E momentul sa-l ascult pe Billy. Nu stiu daca l-am mai ascultat vreodata, dar nici nu conteaza. Toate au un inceput.
La 26 aprilie 1940 - S-a născut Bobby Rydell (Robert Louis Ridarelli), cântăreţ american.
E momentul sa-l ascult pe Billy. Nu stiu daca l-am mai ascultat vreodata, dar nici nu conteaza. Toate au un inceput.
pitulicea- 6
La 26 aprilie 1941 - S-a născut Claudine Clark (Joy Dawn), cântăreaţă americană.
Inca un inceput. Nici pe fata asta n-o stiu Numai oameni necunoscuti s-au nascut "azi"
Inca un inceput. Nici pe fata asta n-o stiu Numai oameni necunoscuti s-au nascut "azi"
pitulicea- 6
La 27 aprilie 1959 - S-a născut Sheena Easton (Sheena Orr), cântăreaţă şi actriţă britanică.
N-am mai ascultat-o de anul trecut, de la ziua ei Din an in an imi amintesc de ea.
N-am mai ascultat-o de anul trecut, de la ziua ei Din an in an imi amintesc de ea.
pitulicea- 6
si daca nu ma insel, si cred ca nu ma insel, anul trecut tot cu video asta ai postat-o dar suna bine si antrenant
Vizitator- Vizitator
Avem o aniversare azi.
La 6 mai 1948 - S-a născut Mary McGregor, cântăreaţă americană.
Simteam nevoia sa mai ascult ceva nou. Nou, adica ne-mai-ascultat/necunoscut
La 6 mai 1948 - S-a născut Mary McGregor, cântăreaţă americană.
Simteam nevoia sa mai ascult ceva nou. Nou, adica ne-mai-ascultat/necunoscut
pitulicea- 6
La 20 mai 1937 - S-a născut Teddy Randazzo, cântăreţ şi compozitor american (Three Chuckles).
Suna bine melodia asta
Suna bine melodia asta
pitulicea- 6
Inca o aniversare.
La 20 mai 1942 - S-a născut Paula (Jill Jackson), cântăreaţă americană (Paul & Paula).
Daca-i ziua ei, hai s-o ascult. Sa-mi mai largesc orizonturile...auditive
La 20 mai 1942 - S-a născut Paula (Jill Jackson), cântăreaţă americană (Paul & Paula).
Daca-i ziua ei, hai s-o ascult. Sa-mi mai largesc orizonturile...auditive
pitulicea- 6
Pagina 41 din 51 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 46 ... 51
Pagina 41 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum