Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 23 din 51
Pagina 23 din 51 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 37 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
La 27 martie 1970 - S-a născut cîntăreaţa americană Mariah Carey.
Cum sa n-o ascultam tocmai pe Mariah? O voce care iti da fiori.
Cum sa n-o ascultam tocmai pe Mariah? O voce care iti da fiori.
pitulicea- 6
Dan Bittman (n. 29 martie 1962, București) este un cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune român, lider al formației Holograf începând cu 1985.
In 1994 a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupând la final locul 21.
Între 2001 și 2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1, iar din noiembrie 2004 a devenit prezentatorul emisiunii Dănutz SRL, difuzată tot de TVR 1.
În 2010 a fost desemnat consilier la Ministerul de Finanțe al României, dar la scurt timp după aceea a demisionat din această funcție.
In 1994 a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupând la final locul 21.
Între 2001 și 2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1, iar din noiembrie 2004 a devenit prezentatorul emisiunii Dănutz SRL, difuzată tot de TVR 1.
În 2010 a fost desemnat consilier la Ministerul de Finanțe al României, dar la scurt timp după aceea a demisionat din această funcție.
Vizitator- Vizitator
Evangelos Odysseas Papathanassiou (n. 29 martie 1943) este un compozitor grec, cunoscut datorită numeroaselor sale compoziții, printre care coloana sonoră a filmului Chariots of Fire (pentru care a primit premiul Academiei de Film), a filmelor Blade Runner, Bitter Moon, 1492:Conquest of Paradise, a numeroase documentare (L'Apocalypse Des Animaux, La Fête sauvage, Opéra sauvage, Cosmos-ul lui Carl Sagan, Jacques-Yves Cousteau), colaborări cu Jon Anderson, Irene Papas, precum și coloane sonore pentru teatru, evenimente științifice, sportive și artistice.
Cu o activitate muzicală de peste 50 de ani în care a produs peste 52 de albume, Vangelis este considerat unul dintre cei mai mari compozitori de muzică electronică din toate timpurile
Genurile muzicale abordate sunt muzica electronică, de film, ambientală, clasică și rockul progresiv.
Cu o activitate muzicală de peste 50 de ani în care a produs peste 52 de albume, Vangelis este considerat unul dintre cei mai mari compozitori de muzică electronică din toate timpurile
Genurile muzicale abordate sunt muzica electronică, de film, ambientală, clasică și rockul progresiv.
Vizitator- Vizitator
Éva Kiss, (n. 31 martie 1953, București) este o cântăreață română de etnie maghiară.
Vizitator- Vizitator
La 6 aprilie 1962 - S-a născut Michael Damian, cântăreţ, clăpar, compozitor şi actor american.
Ia sa vedem despre ce e vorba N-am auzit de baiatul asta...
Ia sa vedem despre ce e vorba N-am auzit de baiatul asta...
pitulicea- 6
Inca una, mai frumoasa si mai duioasa. Potrivita de ascultat pe o vreme ca asta, stand in pat la caldurica, cu cineva drag
pitulicea- 6
Hai ca mai avem o aniversare azi:
La 6 aprilie 1952 - S-a născut Patrick Hernandez, cântăreţ şi compozitor belgian.
Sigur stiti si voi melodia asta. Melodia o stiu foarte bine, dar nu stiam cine o canta.
La 6 aprilie 1952 - S-a născut Patrick Hernandez, cântăreţ şi compozitor belgian.
Sigur stiti si voi melodia asta. Melodia o stiu foarte bine, dar nu stiam cine o canta.
pitulicea- 6
1932 - S-a născut Nate Nelson, vocalist american (Flamingos, The Platters).
Vizitator- Vizitator
1947 - S-a născut Bunny Wailer (Neville O'Reilly Livingston), basist, vocalist şi percuţionist jamaican (The Wailers).
Vizitator- Vizitator
11 aprilie 1957 - S-a nascut Mirela Voiculescu-Fugaru, cântăreață română
Vizitator- Vizitator
Teofil Peter (cunoscut ca Teo Peter, n. 11 aprilie 1954, Cluj-Napoca, România – d. 4 decembrie 2004, București, România) a fost un muzician rock român, basist și cofondator al formației Compact.
Vizitator- Vizitator
Mi-am inceput ziua in pasi de dans Frumoase melodiile de la aniversari. Mi-au facut dimineata mai vesela.
pitulicea- 6
Nicolae (Nicu) Covaci (n. 19 aprilie 1947, Timișoara) este un compozitor, cântăreț, chitarist, pictor și grafician român, cunoscut ca fondator și lider al formației Phoenix.
Vizitator- Vizitator
Pagina 23 din 51 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 37 ... 51
Pagina 23 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum