DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 5 din 43
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: DEDICATII MUZICALE
Hei, Aella, draga de tine, multumesc frumos ! Pentru ca iti place si tie, ti-o dedic, cu drag !
sharp00714- 4
In lumina ultimelor ''evenimente'', dedic aceasta melodie Pitulicei. Poate ca o va binedispune cantecelul, si va fi mai ingaduitoare cu bietul soricel
Vizitator- Vizitator
Nebuni mai sunteti. Multumesc amandurora Da' chiar nu ma lasati sa uit de cosmarul in care traiesc de vreo doua zile???
pitulicea- 6
Pentru ca a ales la "Una din doua" - Akcent, melodia asta e pentru doro
M-a obsedat toata ziua. Am auzit-o pentru prima data azi... si am reascultat-o de vreo 30 de ori Imi place.
M-a obsedat toata ziua. Am auzit-o pentru prima data azi... si am reascultat-o de vreo 30 de ori Imi place.
pitulicea- 6
Multumesc frumos Pitu Si pentru ca nu am putut-o vedea pe Forum, o ascult si vad pe YouTube si...imi placeeeeeee!!
Vizitator- Vizitator
Ma bucur daca ti-a placut si tie
Imi plac Akcentii Au melodii dragute.
Imi plac Akcentii Au melodii dragute.
pitulicea- 6
Si mie, mi-a placut trupa inca de la lansare, pacat insa ca s-a destramat si a mai ramas doar Adi Sina. Are insa o voce minunata
Vizitator- Vizitator
Special pentru Mielusica ... sper ca iuiu, iuiu, iuiu si duru, duru, duru sa-i aduca zambetul pe buze
eledas- 4
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Pagina 5 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum