Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 8 din 18
Pagina 8 din 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
multumesc frumos WW, asa este, tabloul original este cam trist, am simtit nevoia sa il inveselesc nitel Am cam dat-o cu bata in balta cu albastrul vazei, initial am vrut sa o fac rosu inchis si cred ca ar fi fost mai bine. Dar aveam mult albastru ramas de la alta pictura si m-am zgarcit sa nu-l arunc
Vizitator- Vizitator
Nu te zgarci cand e vorba de arta.
Nu vaza e problema, ci culoarea albastra. Nu se mai regaseste nicaieri in tablou si de asta pare asa.
Dar se poate remedia asta, nu-i bai! Poate iti mai raman ceva culori, pe viitor, si o sa revii asupra ei.
Oricum, pentru mine esti surpriza zilei. Si una placuta, evident.
Woo Woo- 3
multumesc frumos WW, atunci te invit sa le vezi si pe celelalte din urma
Vizitator- Vizitator
Foarte frumos, doro
Da' parca lipsesc niste nervuri la frunzele alea
Da' parca lipsesc niste nervuri la frunzele alea
pitulicea- 6
multumesc fetelor, ce indulgente sunteti voi, ia sa va imbrtisez ca parca incep sa vad soarele ala de care vorbea WW
Vizitator- Vizitator
Cu ce fel de acuarele pictezi tu, Doro? Le iei de la magazine de specialitate?
itina- 6
simple culori cu ulei Itina, este poza la pagina 3, nimic special, nimic scump pentru ca in cazul meu nu merita. chiar ieftine nu sunt totusi, dar nu ma arunc la super marci.
Vizitator- Vizitator
Nu am pictat niciodata cu astfel de culori. Bine, habar n-am de unde mi-as putea procura panza, pana la urma.
itina- 6
Pagina 8 din 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Pagina 8 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum