Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 13 din 18
Pagina 13 din 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
Ce frumos e Chiar seamana cu ce am vazut acolo... si chiar seamana cu muntii din imaginile pe care le pastrez in minte.
Pare atat de rece stanca aia...
Pare atat de rece stanca aia...
pitulicea- 6
Si mie mi se pare ca seamana, doar ca videoclipul este alb-negru, iar aici este si un strop de culoare. Iar am ascultat melodia, nu o stiam, m-am pleostit si eu de tot si nici macar nu stiu de ce
Vizitator- Vizitator
Nici eu nu am comentat pentru ca nu imi dau seama foarte bine. Dar se pare ca este in relief, intr-adevar.
itina- 6
Pai daca cel care posteaza nu da explicatiile de rigoare... De ce insist eu sa nu mai puneti poze fara comentarii? Spuneti cateva cuvinte despre ele, cu atat mai mult cu cat e vorba de munca voastra... Mereu gasesti ceva de spus despre ceea ce faci, cand faci din pasiune
pitulicea- 6
pai scrie acolo jos, in dreapta tabloului ''in relief'' ...e interesant!
Vizitator- Vizitator
Da, este o pictuta in relief. N-are inca nici un nume. Pot sa-i spun simplu "aiureala"
EuM- 1
Am observat ca pe langa elementele abstracte cele doua picturi au un element comun si anume cercurile doua la numar. Sunt convinsa ca psihologic asta inseamna ceva si cred ca o sa fac ceva cercetari
In rest imi plac si mie
In rest imi plac si mie
RALUCA- 6
Pagina 13 din 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Pagina 13 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum