Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 14 din 18
Pagina 14 din 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
Rosu si negru, doua cercuri ce pot sugera si infinitul, frumos !
Ralu, tare psiholoaga ai devenit !
Ralu, tare psiholoaga ai devenit !
Vizitator- Vizitator
Joc de culoare in rosu, alb si negru Frumoasa combinatie. Nu ma pricep nici eu la pictura abstracta, dar imi place. Nu o inteleg, dar nu-i caut (intotdeauna) intelesuri. Ma las doar vrajita de imagine Cred ca e suficient.
pitulicea- 6
Multumesc !
In ce priveste "cercurile" ... ai dreptate, dar sunt singurele tablouri in care ele exista
In ce priveste "cercurile" ... ai dreptate, dar sunt singurele tablouri in care ele exista
EuM- 1
Frumos EuM, felicitari! Dar de ce nu ni te alaturi si la alte topice? Ne-ar prinde bine votul tau pe la concursuri, de asemenea ai face fata cu brio la jocurile cu rime si ne-ar placea sa te avem si in cafenea dimineata, iar seara sa fii alaturi de noi la Povesti la ceas de seara. Plus multe alte topice care poate ti-ar starni interesul, dar de care probabil ca nu ai avut inca timp.
Vizitator- Vizitator
Multumesc ptr invitatie doro50 . Nu vreau sa sune ca o scuza puerila, dar intru rar si scurt. Votul meu n-ar fi relevant iar in timpul cafelei de dimineata ... eu o beau la 5
Se arcuieste cerul
ca un arcus vioara
gand bun,
e sambata seara
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] acuarela
Se arcuieste cerul
ca un arcus vioara
gand bun,
e sambata seara
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] acuarela
EuM- 1
Frumoase.
"Noiembrie" imi pare atat de trist.... poate din lipsa culorilor
Cred ca-i interesant si amuzant sa pictezi cu degetele. M-ar tenta sa incerc... dar cum sunt anti-talent si nici simt artistic nu am, stau in banca mea si ii admir pe altii.
Frumoase si acuarelele... parca prima se continua in cea de-a doua
"Noiembrie" imi pare atat de trist.... poate din lipsa culorilor
Cred ca-i interesant si amuzant sa pictezi cu degetele. M-ar tenta sa incerc... dar cum sunt anti-talent si nici simt artistic nu am, stau in banca mea si ii admir pe altii.
Frumoase si acuarelele... parca prima se continua in cea de-a doua
pitulicea- 6
Nu conreaza cat de rar intri EuM Uite ce chestii faine faci, inclusiv versurile! Cat despre voturi, habar nu ai cat de relevant este un vot, ca azi de pilda...cand la toate concursurile au fost egalitati, si un vot putea face diferenta plus ca se voteaza doar sambata Noi te vizitam aici cu drag, si de aceea ziceam...poate ne intorci si tu vizita, cand poti...doar nu trebuie semnata condica
Felicitari pentru tablourile minunate!
Felicitari pentru tablourile minunate!
Vizitator- Vizitator
Eu nu prea inteleg ce face EuM, de aceea nu ma bag aici. Asta nu inseamna ca din celelalte topice inteleg ceva! Recunosc ca sunt limitat!
myrk- 6
Mie imi plac, desi mi se par tristute. Dar, talentul se vede !
Vizitator- Vizitator
Sticla este ca si-o femeie...la inceput pare dura,dar cu rabdare se lasa modelata ...https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11066079_972480536118587_1930424428398915010_n.jpg?oh=47dad1af24b356e998acf71b353d83a5&oe=55D6F41B
un model ...o bucata de sticla si...rabdare de chinez batran
un model ...o bucata de sticla si...rabdare de chinez batran
dall- 4
Pagina 14 din 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Pagina 14 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum