Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 7 din 18
Pagina 7 din 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
simply
nu stiu de ce mi-a fugit gandul la floricele de porumb, nu exista mancau mai mare ca mine pe lume
nu stiu de ce mi-a fugit gandul la floricele de porumb, nu exista mancau mai mare ca mine pe lume
Vizitator- Vizitator
Woooow
Ramasesem in urma cu vizitarea expozitiei Sunt surprinsa. Doro, tu chiar ai talent. Sa nu te mai aud cu neincrederea, cu nevoia de-a imita si imposibilitatea de a imagina si crea.
Trandafirii din primele incercari, sunt superbi. Parca ar fi adevarati.
Marul-nectarina, chiar da senzatia de tridimensionalitate. Prin rotunjimile fructului, care ti-au iesit atat de bine, chiar "iesi" din plan si intri in spatiu Ai dat atat de bine "forma culorilor"!
Barca la mal... foarte frumoasa. Frumoasa barca, frumoasa apa... da', zic eu, mai aveai de lucrat la vegetatia de pe mal. Aceea da impresia unei picturi naive Nu e rau, dar se putea si mai bine
Trandafirii albi pe fond negru...frumosi si de efect.
Frumoasa si ultima pictura. Banuiesc ca-i tot un trandafir, desi nu prea seamana Trandafirul ca trandafirul, da' ti-a iesit grozav stropul de roua de pe frunza. Foarte frumos
Ramasesem in urma cu vizitarea expozitiei Sunt surprinsa. Doro, tu chiar ai talent. Sa nu te mai aud cu neincrederea, cu nevoia de-a imita si imposibilitatea de a imagina si crea.
Trandafirii din primele incercari, sunt superbi. Parca ar fi adevarati.
Marul-nectarina, chiar da senzatia de tridimensionalitate. Prin rotunjimile fructului, care ti-au iesit atat de bine, chiar "iesi" din plan si intri in spatiu Ai dat atat de bine "forma culorilor"!
Barca la mal... foarte frumoasa. Frumoasa barca, frumoasa apa... da', zic eu, mai aveai de lucrat la vegetatia de pe mal. Aceea da impresia unei picturi naive Nu e rau, dar se putea si mai bine
Trandafirii albi pe fond negru...frumosi si de efect.
Frumoasa si ultima pictura. Banuiesc ca-i tot un trandafir, desi nu prea seamana Trandafirul ca trandafirul, da' ti-a iesit grozav stropul de roua de pe frunza. Foarte frumos
pitulicea- 6
Si eu spun ca are talent.Nu ma las impresionata usor...de picturi, gravuri etc , insa m-au impresionat de data asta.
atat de simplu- 6
Foarte frumoase, Doro !!! Mai incanta-ne cu creatiile tale.
Vizitator- Vizitator
va multumesc fetelor si inca un multumesc in plus pitulicei pt. critici, sunt binevenite si apreciate
Vizitator- Vizitator
Mi-am permis sa te critic pentru ca am convingerea ca poti mai mult
Insa, nu prea am de criticat. Imi place ce vad.
Insa, nu prea am de criticat. Imi place ce vad.
pitulicea- 6
Bravo, doro. Foarte frumos !
De data asta ai imitat o idee si ti-a iesit foarte bine, data viitoare vei da viata propriei tale idei si va iesi la fel de bine.
Talent ai destul, doar curajul iti lipseste
De data asta ai imitat o idee si ti-a iesit foarte bine, data viitoare vei da viata propriei tale idei si va iesi la fel de bine.
Talent ai destul, doar curajul iti lipseste
pitulicea- 6
Din pacate si cheful cam lipseste Pitule, nu stiu de ce am asa o lipsa de forma Multumesc pentru incurajari, mereu ai o vorba buna
Vizitator- Vizitator
E facuta de manutele tale, doro? Felicitari! M-ai lasat "paf"!
Ai reusit sa-i dai o nota mult mai optimista si joviala, fata de original (sau sursa de inspiratie).
Gogh e trist, aproape in toata creatia sa.
E minunat ce ai facut.
Cat despre critica, cineva spunea ca, daca exista ceva ce nu poate fi criticat, acel ceva n-are nicio valoare.
Ai reusit sa-i dai o nota mult mai optimista si joviala, fata de original (sau sursa de inspiratie).
Gogh e trist, aproape in toata creatia sa.
E minunat ce ai facut.
Cat despre critica, cineva spunea ca, daca exista ceva ce nu poate fi criticat, acel ceva n-are nicio valoare.
Woo Woo- 3
Pagina 7 din 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Pagina 7 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum