Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 5 din 18
Pagina 5 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
Pai am facut cateva, le-am postat la ... nu mai stiu, desene hazlii, creatii proprii, nu mai stiu! Am multe idei, dar daca nu le pun in practica la momentul potrivit, le uit! Dar nu scapati, sa stiti! Da, Doro, am avut colegi care s-au suparat foc... si m-au si parat unde nu trebuie!
myrk- 6
Incercari sau nu, cred ca trebuie sa ai talent pentru a iesi asa ceva. Altii se chinuie o viata sa faca ceva care sa semene cu ce-ai facut tu si tot nu reusesc.
atat de simplu- 6
foarte frumos Doro, mai ales daca spui ca este printre primele, ai curaj, eu inceput cu dimensiuni mici!
eledas- 4
multam frumos ralu, cu atat mai mult cu cat eu n-o sa fiu in stare in veci sa fac ceea ce faci tu. tablourile tale sunt o incantare, de ce nu mai postezi?
Vizitator- Vizitator
E frumos si ca mar si ca nectarina. Poate pozitia si forma il face sa semene cu o nectarina, dar e frumos.
Vizitator- Vizitator
multumesc aella imi spunea cineva ca am pictat cu un usor efect 3D ma uitam prostita sa vad si eu efectul si n-am prea reusit, nici nu mi-a trecut prin cap sa ii dau dimensiuni ptr ca habar nu am cum
Vizitator- Vizitator
daca este asa, sa stii ca este din intamplare, habar nu am avut ca asa o sa iasa. mie mi se pare ca sta suspendat(a), adica e cam fara cap si fara coada
Vizitator- Vizitator
Da, e un efect 3D, cred ca la asta se referea si persoana respectiva.
Vizitator- Vizitator
Pagina 5 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Pagina 5 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum