Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 4 din 18
Pagina 4 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
panza gata pregatita ptr pictat sigur exista si in romania, o sa caut un pic sa vad unde, trebuie sa existe si acolo magazine de specialitate. iar grundurile sunt un strat intermediar intre suportul de panza si vopseaua in ulei, in cazul meu. cum eu nu sunt o profesionista, nu am facut o scoala de pictura, am cumparat totul dupa sfaturile maestrilor care posteaza pe net.
Vizitator- Vizitator
Doro, dai dovada de multa rabdare jucandu-te cu pensonul! Cu cat lucrezi mai mult, cu atat te perfectionezi!
myrk- 6
iti, nu le fac ca habar nu am sa le fac, la pag. 3 am o poza, acolo poti vedea o cutie in care se afla o ''chestie'' alba care ajuta uleiurile (vopselele) sa se intinda mai usor si mai bine, nu trebuie dat prea mult caci iti iese o mizerie, la propriu, uleiu ala face si
el ceva bun panzei , dar nu imi cere amanunte ca ma pierzi. cum spuneam, fac totul dupa ureche mai mult, nu sunt vreo talentata ca sa ma apuc sa studiez
el ceva bun panzei , dar nu imi cere amanunte ca ma pierzi. cum spuneam, fac totul dupa ureche mai mult, nu sunt vreo talentata ca sa ma apuc sa studiez
Vizitator- Vizitator
multumesc myrk, dar nu prea am cum sa ma perfectionez ptr ca de peste un an nu am mai pictat nimic. insa tot postand aici imi revine apetitul, cred c-o sa ma reapuc
Vizitator- Vizitator
E super... te invidiez! Erau vremuri in care simteam cu adevarat ca am talent... Acum, nu stiu...nu mai am rabdare, cred.
itina- 6
Incearca, si poate rezultatul final te va stimula. Ce te costa?
Vizitator- Vizitator
asta e o crima, sa stii ca ai talent si sa nu faci nimic in sensul asta. eu daca m-as simti talentata n-as mai lasa penelul din mana. din pacate nu pot face mare lucru daca nu ma uit la demo-urile de pe youtube, cel putin asa cred.
asa ca iti, la treaba! promit ca maine caut un pic pe net sa vad unde poti gasi panze ptr. pictat. iar daca iti place tehnica wet on wet, uita-te dupa bill alexander pe yout tube, este delicios (dar trebuie sa stii engleza)
asa ca iti, la treaba! promit ca maine caut un pic pe net sa vad unde poti gasi panze ptr. pictat. iar daca iti place tehnica wet on wet, uita-te dupa bill alexander pe yout tube, este delicios (dar trebuie sa stii engleza)
Vizitator- Vizitator
Nu stiu daca am rabdare sa invat tehnici anume. Eu pictez sau desenez, ma rog, ce simt pe moment, nu stiu...
Stiu ca la un moment dat,( eram mai mica, evident )facusem portretul unui membru al formatiei Backstreet Boys. Si l-am lipit pe sifonier.
Stiu ca la un moment dat,( eram mai mica, evident )facusem portretul unui membru al formatiei Backstreet Boys. Si l-am lipit pe sifonier.
itina- 6
Si eu am un oarecare talent, dar n-am facut nimic in acest sens! Stiu doar ca faceam caricaturi in timpul orelor, la scoala, de se prapadeau de ras colegii si uneori ii dadea afara din clasa! Si la serviciu faceam, dar unii le rupeau pe loc, dupa ce radeau, iar altii le puneau in buzunar si le luau acasa!
myrk- 6
asta nu-i de lepadat myrk. sa poti satiriza pe cineva exacerbandu-i trasaturile, mi se pare ca nu tine numai de talent ci si de inteligenta, sa poti reda prin cateva linii ceea ce poti spune cu o multime de cuvinte nu este de ici de colea.
Vizitator- Vizitator
prostanaci de ce s-ar supara cineva cand i se face caricatura? probabil ca are legatura si cu simtul umorului
Vizitator- Vizitator
Nu ne faci si noua niscaiva caricaturi? Sa vedem daca ne suparam au ba?
itina- 6
Pagina 4 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Pagina 4 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum