Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 11 din 18
Pagina 11 din 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
Foarte frumoasa Imi plac mult culorile pe care le-ai folosit si modul in care le-ai combinat..
Ti-a iesit foarte bine pasarica. Parca-i pozata Deci nu pictezi doar cu degetele Mai folosesti si penelul.
Ti-a iesit foarte bine pasarica. Parca-i pozata Deci nu pictezi doar cu degetele Mai folosesti si penelul.
pitulicea- 6
Foarte frumoase si sugestive toate creatiile tale EuM. Bine ai venit alaturi de noi, sa ne incanti cu pasiune si culoare.
Vizitator- Vizitator
Frumoasa imagine a visului. Parca s-au amestecat elementele naturii acolo, apa, focul, pamantul.
Dupa semnatura, te cheama Mara?
Dupa semnatura, te cheama Mara?
Vizitator- Vizitator
Si acesta este frumos Dar preferatul meu ramane cel cu pasarea, pe care il plac foarte mult
Vizitator- Vizitator
Imi place mult combinatia asta de culori. Eu nu-l vad rosu, ci portocaliu...si toata lumea stie ca e culoarea mea preferata
Eu vad o apa inghetata, in care se reflecta un soare rosiatic, ce tocmai asfinteste. Caldura dogoratoare si frigul ce te ingheata. Placere si durere.
Eu vad o apa inghetata, in care se reflecta un soare rosiatic, ce tocmai asfinteste. Caldura dogoratoare si frigul ce te ingheata. Placere si durere.
pitulicea- 6
Asta-i frumusetea genului asta de pictura, fiecare poate vedea altceva, in functie de imaginatie si starea sufleteasca, este sursa inepuizabila de teme si stari
Vizitator- Vizitator
Va multumesc fetelor
.... ai dreptate doro50 .... imaginatia joaca rolul important
.... ai dreptate doro50 .... imaginatia joaca rolul important
EuM- 1
EuM, imi pare rau, dar am sters postarea ta. Nu continea cuvinte.... nu stiu ce reprezenta, nu stiu ale cui erau picturile, etc. etc.
Nu se accepta postarea pozelor lipsite de orice explicatie sau detaliu Aici e un forum, intram sa discutam, nu e o expozitie de imagini.
Nu se accepta postarea pozelor lipsite de orice explicatie sau detaliu Aici e un forum, intram sa discutam, nu e o expozitie de imagini.
pitulicea- 6
e ok!
Scuze pitulicea. Nu postez decat lucrarile mele.
Erau doua acoarele reprezentand defapt un singur desen, realizat in China, inramate. Eu am explicat. Infine.
Discutii placute in continuare, n-am sa mai fac expozitii de imagini.
Noapte buna!
Scuze pitulicea. Nu postez decat lucrarile mele.
Erau doua acoarele reprezentand defapt un singur desen, realizat in China, inramate. Eu am explicat. Infine.
Discutii placute in continuare, n-am sa mai fac expozitii de imagini.
Noapte buna!
EuM- 1
De explicat ne explici acum Si e foarte interesant cand o faci. Era doar o poza cu doua acuarele.
Nu inteleg de ce te superi. Sunt sigura ca esti printre cei care inteleg rostul cuvintelor si chiar iubesc cuvintele. N-ai cum sa nu le iubesti, din moment ce scrii atat de frumos...
Nu inteleg de ce te superi. Sunt sigura ca esti printre cei care inteleg rostul cuvintelor si chiar iubesc cuvintele. N-ai cum sa nu le iubesti, din moment ce scrii atat de frumos...
pitulicea- 6
Pagina 11 din 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Pagina 11 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum