Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 3 din 18
Pagina 3 din 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
Cum sa nu il arate? Da noi ce suntem? Noua trebuie sa ne arate , apreciem macar ca a incercat
RALUCA- 6
ce dragute sunteti! si uite asa cred ca ma apuc din nou de treaba, dupa mai bine de 1 an pauza. sper sa nu fi uitat prea multe
Vizitator- Vizitator
Pai, poate se teme ca o sa radem ca si de calut
Bine, noi n-am ras cu rautate. Da' pentru cineva care nu are incredere in ceea ce face, ca razi cu rautate sau cu bunatate, nu prea conteaza Asta te face sa-ti pierzi si mai tare increderea.
Bine, noi n-am ras cu rautate. Da' pentru cineva care nu are incredere in ceea ce face, ca razi cu rautate sau cu bunatate, nu prea conteaza Asta te face sa-ti pierzi si mai tare increderea.
pitulicea- 6
nuu, nu-i bai, puteti rade cand e de ras ptr ca si eu insami rad de mine si ma mai iau peste picior
Vizitator- Vizitator
va multumesc frumos tuturor, nici nu stiti cat ma bucur sa vad ca va place...din pacate nu am deloc incredere in mine ca artist, asa ca apricierile voastre conteaza enorm, mai ales ca nimeni pe aici nu s-a arata impresionat de ''mazgalelile'' mele, mai aud cate un ''schön'' uneori si gata. multumesc din nou, chiar sunt emotionata acum!
Vizitator- Vizitator
Doro, cum iti procuri tu panzele si cum le prelucrezi inainte de a picta, efectiv? Stiu de la unchiul meu ca este o adevarata inginerie...
itina- 6
la mine nu este nici o inginerie itina, le cumpar din magazin, sunt gata intinse pe rama de lemn, eu trebuie doar sa le ''umplu''.
stiu ca profesionistii trebuie sa isi pregateasca panza bine daca vor sa dainuie, sigur raluca stie mai multe despre asta, eu sunt doar o novice care copiaza ce fac adevartii pictori pe youtube. nu folosesc decat niste grunduri de origine bob ross (mare pictor american, cred ca parintele wet-on-wet painting, daca nu ma insel, asta fiind tehnica pe care o folosesc si eu). cel care m-a inspirat si convins a fost bill alexander pe care l-am descoperit intamplator pe net, si pe care il ador. din pacate s-a dus si el, ca si bob ross de altfel.
stiu ca profesionistii trebuie sa isi pregateasca panza bine daca vor sa dainuie, sigur raluca stie mai multe despre asta, eu sunt doar o novice care copiaza ce fac adevartii pictori pe youtube. nu folosesc decat niste grunduri de origine bob ross (mare pictor american, cred ca parintele wet-on-wet painting, daca nu ma insel, asta fiind tehnica pe care o folosesc si eu). cel care m-a inspirat si convins a fost bill alexander pe care l-am descoperit intamplator pe net, si pe care il ador. din pacate s-a dus si el, ca si bob ross de altfel.
Vizitator- Vizitator
Ce-i aia "grunduri"? Si cum de gasesti panze gata intinse pe rama? Eu n-am vazut asa ceva prin Romanica...
itina- 6
Pagina 3 din 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Pagina 3 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum