Pictura si gravura
+10
EuM
Woo Woo
itina
atat de simplu
myrk
Queensland
tegeusa
eledas
RALUCA
pitulicea
14 participanți
Pagina 9 din 18
Pagina 9 din 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Pictura si gravura
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii dintre noi se exprima prin cuvinte, altii prin forme si culori. Pictura, ca orice alta forma de arta, permite sensibilitatii sa se exteriorizeze. Lumea se imbogateste cu fiecare trasatura de penel aplicata pe panza, pe hartie sau pe sticla. Realitatea devine o alta realitate ce se cere inteleasa, apreciata, admirata.
Pentru aceia dintre noi care au ales acest mod de exprimare, am deschis o mica expozitie virtuala. Indiferent ca sunt picturi, acuarele sau gravuri, isi vor gasi locul in galeria noastra de arta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Pictura si gravura
ti-am mai zis Iti, sunt sigur magazine de specialitate unde gasesti panza gata intinsa pe rama, doar sa te apuci de treaba. Poate ca se gaseste si in supermarket, nu stiu...la raioanele de papetarie Aici sunt in fiecare oras, oricat de mic, magazine unde gasesti tot ce iti trebuie pentru pictura, sculptura, gravura, desen, etc cu cat mai mis si mai specializat este magazinul, cu atat mai scumpe sunt materialele, iar calitatea mai buna.
Vizitator- Vizitator
N-am cautat in mod special dar m-am mai uitat pe ici, pe colo. Nu am gasit.
itina- 6
Acolo e soarele, doro, in tabloul tau. Si inca cat!
Daca-l privesti 30 de secunde, iti lumineaza sufletul.
Daca-l privesti 30 de secunde, iti lumineaza sufletul.
Woo Woo- 3
Picturi facute de tine?
Intra la IMPORTANT... pe pagina principala ACASA, sus de tot... si ai acolo un tutorial de postat fotografii. Daca-l citesti cu atentie, trebuie sa reusesti Daca nu, te mai ajut eu pana inveti.
Intra la IMPORTANT... pe pagina principala ACASA, sus de tot... si ai acolo un tutorial de postat fotografii. Daca-l citesti cu atentie, trebuie sa reusesti Daca nu, te mai ajut eu pana inveti.
pitulicea- 6
Foarte frumos jocul de culoare Dar nu prea zaresc portretul
E ceva acolo, ca un chip acoperit de un voal rosu cu negru.... ochiul, nasul, fruntea, obrazul.... Oricum, interesant. Imi place
Felicitari si bun venit in galeria noastra de arta
E ceva acolo, ca un chip acoperit de un voal rosu cu negru.... ochiul, nasul, fruntea, obrazul.... Oricum, interesant. Imi place
Felicitari si bun venit in galeria noastra de arta
pitulicea- 6
EuM, imi place foarte tare jocul tau Bine ai venit si astept cu placere si interes urmatoarele postari.
Vizitator- Vizitator
nu am incercat Pitu, am cochetat cu ideea, am gandit c-am s-o fac, dar nu stiu de ce mereu am amanat, desi chiar imi place stilul asta. Cred ca intr-o zi o voi face, probabil ca trebuie sa fiu foarte nervoasa sau foarte fericita pentru asa ceva, altfel nu cred ca imi iese
Vizitator- Vizitator
Chiar ar fi interesant sa incerci amandoua starile... sa vedem ce iese.
Fa-o, fa-o Vrei sa te enervez?
Fa-o, fa-o Vrei sa te enervez?
pitulicea- 6
nuu, fericeste-ma mai bine!
EuM, locuiesti cumva in Düsseldorf? Din cate stiu Königsallee este numita si Kö
EuM, locuiesti cumva in Düsseldorf? Din cate stiu Königsallee este numita si Kö
Vizitator- Vizitator
Eu o invitasem pe EuM in "Hai sa ne cunoastem" Poate trece, totusi, pe acolo si ne spune cateva cuvinte despre ea.... Cred ca toti suntem curiosi sa aflam.
pitulicea- 6
Buna ziua !
Multumesc pentru aprecieri.
Nu, nu in Düsseldorf doro50 .... locuiesc in "neagra padure" cum imi place mie sa-i spun schwarzwald. Undeva aproape de Izvorul Dunarii.
Multumesc Pitulicea ! N-am reusit aseara sa postez acolo. Chiar am incercat.
Am sa trec azi pe acolo
Multumesc pentru aprecieri.
Nu, nu in Düsseldorf doro50 .... locuiesc in "neagra padure" cum imi place mie sa-i spun schwarzwald. Undeva aproape de Izvorul Dunarii.
Multumesc Pitulicea ! N-am reusit aseara sa postez acolo. Chiar am incercat.
Am sa trec azi pe acolo
EuM- 1
Pagina 9 din 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Pagina 9 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum