Cele mai cretinoide "texte" de agatat
+18
shadow
selmer12
Demostene
magda17m
freda white
mariana m
Pingu
seaman65
Melodia
raichu
mrs nobody
dragos
tegeusa
Queensland
teardrop
atat de simplu
parwous
habibi77
22 participanți
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Cele mai cretinoide "texte" de agatat
Rezumarea primului mesaj :
In atentia barbatilor!!!Sunt convinsa ca fiecare femeie are ceva de spus la acest topic.
Zilele trecute eram la metrou si cum am coborat din tren ma abordeaza un pustan de vreo 23 de ani, cred ca era student. Eram cufundata in gandurile mele si m-a surprins abordarea lui. Din dreapta mea aud o voce: "faci sport?" Initial am crezut ca intrebarea nu-mi este adresata mie, dar el se uita fix la mine. I-am raspuns simplu: nu. Credeam ca am fost destul de explicita insa el a continuat: "scuza-ma ca m-am holbat la tine, te-am remarcat la Basarab" ( asta inseamna ca el s-a holbat la mine in doua trenuri, fara ca eu sa observ). "Ai un abdomen foarte plat".
I-am spus a doua oara ca nu fac niciun sport, sunt doar slaba. M-am oprit sa-mi cumpar ceva de la un chiosc. Cand m-am intors sa plec el in spatele meu....."mergi la tramvai?" In momentul ala mi-au trecut mai multe ganduri prin cap: sa scot buletinul sa vada ce varsta am, sa-l intreb la misto daca vrea sa ma conduca acasa si apoi sa-i spun ca locuiesc in Giurgiu ...dar i-am spus simplu: nu......si am plecat.
Baiatul asta ori nu si-a dat seama ca sunt cu mult mai in varsta decat el, ori isi exersa tupeul.
In atentia barbatilor!!!Sunt convinsa ca fiecare femeie are ceva de spus la acest topic.
Zilele trecute eram la metrou si cum am coborat din tren ma abordeaza un pustan de vreo 23 de ani, cred ca era student. Eram cufundata in gandurile mele si m-a surprins abordarea lui. Din dreapta mea aud o voce: "faci sport?" Initial am crezut ca intrebarea nu-mi este adresata mie, dar el se uita fix la mine. I-am raspuns simplu: nu. Credeam ca am fost destul de explicita insa el a continuat: "scuza-ma ca m-am holbat la tine, te-am remarcat la Basarab" ( asta inseamna ca el s-a holbat la mine in doua trenuri, fara ca eu sa observ). "Ai un abdomen foarte plat".
I-am spus a doua oara ca nu fac niciun sport, sunt doar slaba. M-am oprit sa-mi cumpar ceva de la un chiosc. Cand m-am intors sa plec el in spatele meu....."mergi la tramvai?" In momentul ala mi-au trecut mai multe ganduri prin cap: sa scot buletinul sa vada ce varsta am, sa-l intreb la misto daca vrea sa ma conduca acasa si apoi sa-i spun ca locuiesc in Giurgiu ...dar i-am spus simplu: nu......si am plecat.
Baiatul asta ori nu si-a dat seama ca sunt cu mult mai in varsta decat el, ori isi exersa tupeul.
habibi77- 6
Re: Cele mai cretinoide "texte" de agatat
Ii dau 25 dar nici nu se pune problema de dragoste la prima vedere..Ce e aia?
Radeti voi dar mie imi cam place sa le fac jocul la astia
Radeti voi dar mie imi cam place sa le fac jocul la astia
magda17m- 3
Eu nu plec urechea la cei care incearca sa ma agate pe strada. Daca asta le e "meseria", mai agata 20 ca mine pe zi Nu-mi place sa fiu una din cele multe.
pitulicea- 6
Te-oi lua, ce sa fac cu tine... Si-ti dau si numarul de telefon.
pitulicea- 6
habibi77.... Asta este ,esti o persoana fina si cu mare magnet de atractie!!
selmer12- 1
Acuma am si eu o intrebare: daca vezi pe strada, in tramvai pe cineva de care-ti place, cum sa faci sa afli mai multe? Oricum ai incerca, tot "agatat" se numeste. Daca lasi ocazia sa scape, poate ca vei regreta toata viata. Nu trebuie neaparat sa fie vorba de dragostea vietii, pote fi vorba si de o simpla prietenie.
Intreb si eu sa ma aflu in treaba, ca oricum nu-mi place sa vorbesc cu straini, femei sau barbati, oricat de frumoasa ar fi femeia, de pilda.
Intreb si eu sa ma aflu in treaba, ca oricum nu-mi place sa vorbesc cu straini, femei sau barbati, oricat de frumoasa ar fi femeia, de pilda.
seaman65- 6
Esti doar curios.Nu as putea da un raspuns concret acum.Poate ca tipa (care nu se vrea agatata )care este intr-un mijloc de transport are o intrebare si o adreseaza, iar respectivul (care nu agata) ii raspunde.Daca exista ceva reciproc, cred ca se poate lega de al sine o discutie, daca nu e...cel in cauza isi poate da seama.Daca nu-si da si insista, abia atunci incearca sa agate fortat, daca pot spune asa.Asta e valabil si pentru alte cazuri, ideea e sa ai mai mult timp de petrecut intr-un loc cu persoana respectiva.Pe strada, cand cei doi merg in directii opuse si se intersecteaza pret de-o secunda, e mai greu.Desi, se pot gasi si atunci solutii.Umorul cred ca-l apreciaza oricine si e un bun inceput.
atat de simplu- 6
Nu stiu cine i-a dat un rosu simplei pentru cele ce-a scris aici (banuiesc cine), dar daca voia sa-i dea peste nas, putea s-o faca dand o solutie mai buna pentru "agatatul pe strada" I-am dat eu un verde, sa compenseze.
Si-acum sa trec la subiect, adica la intrebarea pusa de seaman.
Pun si eu o intrebare: poti sa vezi pe cineva pe strada sau in tramvai si sa te marcheze atat de mult "o privire", incat sa n-o mai uiti toata viata si sa ramai cu regrete? Sa fiu al naibii....ce memorie trebuie sa ai
Daca e vorba de-o simpla prietenie, cred ca aceea se leaga in timp, intre oameni care au afinitati... cand iti place cineva pe strada sau in tramvai, iti place aspectul exterior.
Cred ca ar trebui sa ma las purtata de val Merg sa-mi fac abonament pe tramvai
Si-acum sa trec la subiect, adica la intrebarea pusa de seaman.
Pun si eu o intrebare: poti sa vezi pe cineva pe strada sau in tramvai si sa te marcheze atat de mult "o privire", incat sa n-o mai uiti toata viata si sa ramai cu regrete? Sa fiu al naibii....ce memorie trebuie sa ai
Daca e vorba de-o simpla prietenie, cred ca aceea se leaga in timp, intre oameni care au afinitati... cand iti place cineva pe strada sau in tramvai, iti place aspectul exterior.
Cred ca ar trebui sa ma las purtata de val Merg sa-mi fac abonament pe tramvai
pitulicea- 6
Acum am vazut. Da, stiu si eu cine.Ma rog, unul din doi.
Ei, unii se cred inca la gradinita.
Ei, unii se cred inca la gradinita.
atat de simplu- 6
Un verde ii dau si eu Simplei da' nu pentru ca as vrea s-o agatza ... e nevoie de mult mai mult
shadow- 6
Multumesc,Pitu! Multumesc,Shadow! Mai exista si oameni maturi pe forum, ma bucur.Si cand spun maturi, nu la varsta ma refer.
atat de simplu- 6
Si mie mi-a placut replica ta, Simpla Nu ca m-as considera eu foarte matura
Queensland- 6
Multumesc,Queen! Cand am zis despre maturitate, la altceva m-am referit.Dar nu mai deschid subiectul.
atat de simplu- 6
Mai lasati cretinii in pace. Aici e vorba de textele pe care le folosesc
pitulicea- 6
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» PARIURI SPORTIVE
» Cele 10 porunci in traditia hindusa
» Zodia ta in functie de cele 4 elemente
» Noutati in lumea virtuala
» Cele mai ciudate 10 scenarii despre Apocalipsa
» Cele 10 porunci in traditia hindusa