Cele mai cretinoide "texte" de agatat
+18
shadow
selmer12
Demostene
magda17m
freda white
mariana m
Pingu
seaman65
Melodia
raichu
mrs nobody
dragos
tegeusa
Queensland
teardrop
atat de simplu
parwous
habibi77
22 participanți
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Cele mai cretinoide "texte" de agatat
Rezumarea primului mesaj :
In atentia barbatilor!!!Sunt convinsa ca fiecare femeie are ceva de spus la acest topic.
Zilele trecute eram la metrou si cum am coborat din tren ma abordeaza un pustan de vreo 23 de ani, cred ca era student. Eram cufundata in gandurile mele si m-a surprins abordarea lui. Din dreapta mea aud o voce: "faci sport?" Initial am crezut ca intrebarea nu-mi este adresata mie, dar el se uita fix la mine. I-am raspuns simplu: nu. Credeam ca am fost destul de explicita insa el a continuat: "scuza-ma ca m-am holbat la tine, te-am remarcat la Basarab" ( asta inseamna ca el s-a holbat la mine in doua trenuri, fara ca eu sa observ). "Ai un abdomen foarte plat".
I-am spus a doua oara ca nu fac niciun sport, sunt doar slaba. M-am oprit sa-mi cumpar ceva de la un chiosc. Cand m-am intors sa plec el in spatele meu....."mergi la tramvai?" In momentul ala mi-au trecut mai multe ganduri prin cap: sa scot buletinul sa vada ce varsta am, sa-l intreb la misto daca vrea sa ma conduca acasa si apoi sa-i spun ca locuiesc in Giurgiu ...dar i-am spus simplu: nu......si am plecat.
Baiatul asta ori nu si-a dat seama ca sunt cu mult mai in varsta decat el, ori isi exersa tupeul.
In atentia barbatilor!!!Sunt convinsa ca fiecare femeie are ceva de spus la acest topic.
Zilele trecute eram la metrou si cum am coborat din tren ma abordeaza un pustan de vreo 23 de ani, cred ca era student. Eram cufundata in gandurile mele si m-a surprins abordarea lui. Din dreapta mea aud o voce: "faci sport?" Initial am crezut ca intrebarea nu-mi este adresata mie, dar el se uita fix la mine. I-am raspuns simplu: nu. Credeam ca am fost destul de explicita insa el a continuat: "scuza-ma ca m-am holbat la tine, te-am remarcat la Basarab" ( asta inseamna ca el s-a holbat la mine in doua trenuri, fara ca eu sa observ). "Ai un abdomen foarte plat".
I-am spus a doua oara ca nu fac niciun sport, sunt doar slaba. M-am oprit sa-mi cumpar ceva de la un chiosc. Cand m-am intors sa plec el in spatele meu....."mergi la tramvai?" In momentul ala mi-au trecut mai multe ganduri prin cap: sa scot buletinul sa vada ce varsta am, sa-l intreb la misto daca vrea sa ma conduca acasa si apoi sa-i spun ca locuiesc in Giurgiu ...dar i-am spus simplu: nu......si am plecat.
Baiatul asta ori nu si-a dat seama ca sunt cu mult mai in varsta decat el, ori isi exersa tupeul.
habibi77- 6
Re: Cele mai cretinoide "texte" de agatat
Grozava idee,Tege !
Habi,ar fi in stare de orice,doar ca poate s-ar astepta la un troc
Habi,ar fi in stare de orice,doar ca poate s-ar astepta la un troc
Queensland- 6
Nici macar in gluma n-am sa-i spun ca merg cu el.
habibi77- 6
Sadico ! Iti place sa-l perpelesti pe sarmanul om
Queensland- 6
Din nefericire pentru el se perpeleste singur. Am avut o discutie acum cateva luni , i-am spus foarte clar ca nu sunt interesata de persoana lui......dar se pare ca are urechile infundate, la fel ca cel ce ma suna de vreo doua luni in fiecare weekend. Acum ma suna dimineata de pe tel mobil, apoi de pe fix, si mai face o incercare si seara.
habibi77- 6
Din cate stiu eu perseverenta este o calitate. Poate ar trebui sa-mi revizuiesc atitudinea.
habibi77- 6
si cum ai reactionat?habibi77 a scris: Am avut o discutie acum cateva luni , i-am spus foarte clar ca nu sunt interesata de persoana lui.....
asta nu mi se pare perseverenta, doar egoism
mrs nobody- 5
S-a prefacut ca a inteles. Problema este ca are impresia ( a citit el in stele) ca sunt sufletul lui pereche.....cred ca am mai multe suflete pereche.
habibi77- 6
Varianta cea mai buna ar fi cerul innorat asa cam vreo jumate de an si o sa uite ce-i spun astrele.
raichu- 4
nush daca o sa ma credeti...dar nimeni n-a incercat ...niciodata sa ma agate cu texte cretinoide
uneori am fost invidioasa,alteori mandra...acum sunt doar nedumerita oare de ce?...ii intimidez? sunt prea rigida,sau prea urata?
uneori am fost invidioasa,alteori mandra...acum sunt doar nedumerita oare de ce?...ii intimidez? sunt prea rigida,sau prea urata?
Melodia- 4
Mai degraba fericita, ca n-ai dat nas in nas cu... imbecilii.
seaman65- 6
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» PARIURI SPORTIVE
» Cele 10 porunci in traditia hindusa
» Zodia ta in functie de cele 4 elemente
» Noutati in lumea virtuala
» Cele mai ciudate 10 scenarii despre Apocalipsa
» Cele 10 porunci in traditia hindusa
» Zodia ta in functie de cele 4 elemente
» Noutati in lumea virtuala
» Cele mai ciudate 10 scenarii despre Apocalipsa