Cele mai cretinoide "texte" de agatat
+18
shadow
selmer12
Demostene
magda17m
freda white
mariana m
Pingu
seaman65
Melodia
raichu
mrs nobody
dragos
tegeusa
Queensland
teardrop
atat de simplu
parwous
habibi77
22 participanți
Pagina 3 din 8
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Cele mai cretinoide "texte" de agatat
Rezumarea primului mesaj :
In atentia barbatilor!!!Sunt convinsa ca fiecare femeie are ceva de spus la acest topic.
Zilele trecute eram la metrou si cum am coborat din tren ma abordeaza un pustan de vreo 23 de ani, cred ca era student. Eram cufundata in gandurile mele si m-a surprins abordarea lui. Din dreapta mea aud o voce: "faci sport?" Initial am crezut ca intrebarea nu-mi este adresata mie, dar el se uita fix la mine. I-am raspuns simplu: nu. Credeam ca am fost destul de explicita insa el a continuat: "scuza-ma ca m-am holbat la tine, te-am remarcat la Basarab" ( asta inseamna ca el s-a holbat la mine in doua trenuri, fara ca eu sa observ). "Ai un abdomen foarte plat".
I-am spus a doua oara ca nu fac niciun sport, sunt doar slaba. M-am oprit sa-mi cumpar ceva de la un chiosc. Cand m-am intors sa plec el in spatele meu....."mergi la tramvai?" In momentul ala mi-au trecut mai multe ganduri prin cap: sa scot buletinul sa vada ce varsta am, sa-l intreb la misto daca vrea sa ma conduca acasa si apoi sa-i spun ca locuiesc in Giurgiu ...dar i-am spus simplu: nu......si am plecat.
Baiatul asta ori nu si-a dat seama ca sunt cu mult mai in varsta decat el, ori isi exersa tupeul.
In atentia barbatilor!!!Sunt convinsa ca fiecare femeie are ceva de spus la acest topic.
Zilele trecute eram la metrou si cum am coborat din tren ma abordeaza un pustan de vreo 23 de ani, cred ca era student. Eram cufundata in gandurile mele si m-a surprins abordarea lui. Din dreapta mea aud o voce: "faci sport?" Initial am crezut ca intrebarea nu-mi este adresata mie, dar el se uita fix la mine. I-am raspuns simplu: nu. Credeam ca am fost destul de explicita insa el a continuat: "scuza-ma ca m-am holbat la tine, te-am remarcat la Basarab" ( asta inseamna ca el s-a holbat la mine in doua trenuri, fara ca eu sa observ). "Ai un abdomen foarte plat".
I-am spus a doua oara ca nu fac niciun sport, sunt doar slaba. M-am oprit sa-mi cumpar ceva de la un chiosc. Cand m-am intors sa plec el in spatele meu....."mergi la tramvai?" In momentul ala mi-au trecut mai multe ganduri prin cap: sa scot buletinul sa vada ce varsta am, sa-l intreb la misto daca vrea sa ma conduca acasa si apoi sa-i spun ca locuiesc in Giurgiu ...dar i-am spus simplu: nu......si am plecat.
Baiatul asta ori nu si-a dat seama ca sunt cu mult mai in varsta decat el, ori isi exersa tupeul.
habibi77- 6
Re: Cele mai cretinoide "texte" de agatat
corect,,si-ti multumesc!
chiar nu am prea dat nas in nas cu imbecilii...si sper ca nici de acum inainte sa nu o fac
chiar nu am prea dat nas in nas cu imbecilii...si sper ca nici de acum inainte sa nu o fac
Melodia- 4
Melodia, nu-i nicio fericire sa i se puna unui ciudat pata pe tine. Eu as prefera sa nu mi se intample ce mi se intampla.
Desteptul care ma suna in weekent tot nu se lasa....ma intreb pana cand o sa insiste. Oare nu-si da seama ca este penibil?
Un barbat in firea lui nu gasesc si eu! ...cred ca nici nu-mi doresc prea tare.
habibi77- 6
Mi-a scapat pana acum topicul asta. Acum, citindu-l, ma gandesc daca as avea ce scrie aici. Cred ca nu prea multe.
De barbati cretini imi amintesc, dar de texte cretine cu care sa fi incercat sa ma abordeze, nu. Au fost unii pe strada, da’ cine le da atentie?
Acum imi amintesc de unul care m-a intrigat. A zis: „Ce buna esti, mami” si nu stiam daca mi-a zis mami pentru ca sunt batrana sau pentru ca asa e trendy ?
De barbati cretini imi amintesc, dar de texte cretine cu care sa fi incercat sa ma abordeze, nu. Au fost unii pe strada, da’ cine le da atentie?
Acum imi amintesc de unul care m-a intrigat. A zis: „Ce buna esti, mami” si nu stiam daca mi-a zis mami pentru ca sunt batrana sau pentru ca asa e trendy ?
pitulicea- 6
Pai atunci, atat l-a dus mintea sa spuna. Oricum, suna tare aiurea.O fi avut ceva reminescente din copilarie. Alaturarea termenilor "buna " si "mama", in conditiile in care vrei sa evidentiezi cat de bine arata o tipa, nu face decat sa obtina efectul invers celui scontat. Dar, probabil, atat a putut respectivul.
atat de simplu- 6
Daca nu poate mai mult, sa taca, nu sa ma puna pe mine pe ganduri
pitulicea- 6
Unul din ala te pune pe tine pe ganduri? Pe mine nu m-ar pune.Ei, acum abia sunt un exemplu de urmat.
atat de simplu- 6
Ma pune, pentru ca prostii sunt prea prosti ca sa fie delicati sau diplomati. O fi fost sincer.... chiar aratam ca o mama Si cand ma gandesc ca au trecut de atunci vreo 4-5 ani.... Acuma-s bunica in toata regula
pitulicea- 6
Stai linistita.In cazul asta suntem amandoua bunici.Macar nu esti singura.
atat de simplu- 6
Cand o sa aud: "Ce buna esti, buni!", o sa ma las acostata
pitulicea- 6
Nebunelor !!!
Conform zicalei din batrani : ''Acum, mama, ca vine o vreme cand nici vantul nu-ti mai ridica fusta...''
Conform zicalei din batrani : ''Acum, mama, ca vine o vreme cand nici vantul nu-ti mai ridica fusta...''
Queensland- 6
Pai daca umblu doar in pantaloni...
Oricum, lucrurile-s grave: pe mine nu ma abordeaza barbatii cu nici un fel de text... nici cretin, nici inteligent
Oricum, lucrurile-s grave: pe mine nu ma abordeaza barbatii cu nici un fel de text... nici cretin, nici inteligent
pitulicea- 6
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» PARIURI SPORTIVE
» Cele 10 porunci in traditia hindusa
» Zodia ta in functie de cele 4 elemente
» Noutati in lumea virtuala
» Cele mai ciudate 10 scenarii despre Apocalipsa
» Cele 10 porunci in traditia hindusa
» Zodia ta in functie de cele 4 elemente
» Noutati in lumea virtuala
» Cele mai ciudate 10 scenarii despre Apocalipsa