PARIURI SPORTIVE
+4
arhimede
Radu
Krissunu
Obi-Wan Kenobi
8 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
PARIURI SPORTIVE
pentru cei care mai baga din cand in cand cate un bilet la casele de pariuri.daca aveti vre-un pont sau simtiti vreun pronostic castigator ,sunteti invitati sa ni-l spuneti si noua.
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: PARIURI SPORTIVE
nu am apucat aseara sa mai scriu pe aici.au fost cateva meciuri bune de pariat. anglia m-a scos de pe 3 bilete cu castiguri destul de frumusele.
am facut pentru vineri un bilet la valoarea de 10lei jucata daca prin toate meciurile suma castigata ar fi undeva pe la 1800 de lei
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
am facut pentru vineri un bilet la valoarea de 10lei jucata daca prin toate meciurile suma castigata ar fi undeva pe la 1800 de lei
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Obi-Wan Kenobi- 5
azi e o zi catastrofa de jucat la pariuri. marea majoritate a echipelor sunt deja cu sacii in caruta si vor folosi rezerve, pastrand jucatorii titulari pentru meciurile de campionat. cred ca vom avea multe surprize de vazut in seara asta.
Obi-Wan Kenobi- 5
...prima surpriza a iesit !!!!
.....Molde bate in deplasare pe Stuttgard cu 1-0
...restul vedem maine ...
.....Molde bate in deplasare pe Stuttgard cu 1-0
...restul vedem maine ...
Krissunu- 2
Domnilor, de ce pariati pe asa multe evenimente sportive pe acelasi bilet? Sansele de reusita sunt foarte mici pentru ca apar surprize. Cel mai trist este ca se pierd bilete pe cote mici in acest fel.
Eu sunt adeptul pariurilor de 1 - 3 meciuri studiate mai bine, cu cote mai mari putin si pe o miza mai mare.
Eu sunt adeptul pariurilor de 1 - 3 meciuri studiate mai bine, cu cote mai mari putin si pe o miza mai mare.
Radu- 5
...cand este vorba de bilete virtuale pariez pe toate meciurile. (...cum a fost cazul meciurilor din grupe ...)
...este ADEVARAT ,...cel mai bine se pariaza pe cat mai putine meciuri si cote cat mai mari .
...9 meciuri sunt " pierdute" (..necastigatoare )
...14 meciuri au iesit castigatoare
... unul a fost amanat .
...este ADEVARAT ,...cel mai bine se pariaza pe cat mai putine meciuri si cote cat mai mari .
..din pacate biletul virtual este necastigator !!!pitulicea a scris:Mie spune-mi daca ai (fi) castigat. Pe mine asta ma intereseaza
...9 meciuri sunt " pierdute" (..necastigatoare )
...14 meciuri au iesit castigatoare
... unul a fost amanat .
Krissunu- 2
...in fiecare zi imi aleg cateva meciuri ,.... daca in ziua precedenta ajung la casa de pariuri, il depun ,...daca nu ajung ,....va ramane doar unul virtual . (...nu sunt adeptul de a plati cu cardul prin internet ...)
Krissunu- 2
ca sa-ti satisfac curiozitatea , nu am castigat nimic. am pierdut 20 de lei.la Dortmund cu Wolsfburg un arbitru miop da cartonas rosu ,eliminare si penalty la o alunecare perfect regulamentara. urmarea? Wolsfburg bate cu 3-2 in deplasare la Dortmund si ma lasa fara 20 de lei .
Obi-Wan Kenobi- 5
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum