La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 31 din 63
Pagina 31 din 63 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 47 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Pitu sunt sigura ca asa este. Nu-s cine stie ce... bucatareasa, insa imi dau silinta sa imi gatesc mancarea (decat sa o cumpar).
JeSsYkA- 4
Deci...Jes a gatit un hibrid de salata orientala la care a folosit conserva ei de ton gatita la cuptor, abur, gratar...nana_duval a scris:Suna exagerat de delicios! Sper ca nu ti s-a aplecat, Jess.
Simpla, fa reconstituirea
I-a placut " enorm de mult" si Pitu a aprobat-o din toata inima, convinsa fiind ca felul acesta de mancare e "enorm de delicios".SA mai reconstitui?
atat de simplu- 6
Aaaa.... nu v-am mai spus de sosul acela. Ar fi bun, daca n-ar fi cu tarhon.
Oribil gust mai are tarhonul. Nu mi-a placut niciodata.
Altfel... ar fi un sos ok. Pentru 2 lei cat costa, nu merita sa murdaresti vasele si sa dai drumul la aragaz.
Oribil gust mai are tarhonul. Nu mi-a placut niciodata.
Altfel... ar fi un sos ok. Pentru 2 lei cat costa, nu merita sa murdaresti vasele si sa dai drumul la aragaz.
pitulicea- 6
Am luat pentru prima data carne de scoici.
Acum dau un search pe Google sa vad ce fac cu ele Sper sa gasesc o reteta care sa nu-mi dea de furca.
Acum dau un search pe Google sa vad ce fac cu ele Sper sa gasesc o reteta care sa nu-mi dea de furca.
pitulicea- 6
cele mai bune scoici pe care le-am mancat vreodata au fost facute la gratar undeva prin delta.reteta ar fi cam asa.aprox 1/2 kg scoici desfacute (20 bucati) 3 linguri de unt, 2 catei de usturoi sare si piper, patrunjel tocat lamaie si parmesan pentru servit
Untul se topeste si se amesteca cu usturoiul dat pe razatoare. Scoicile se dau cu sare si piper, si se ung cu o pensula cu amestecul de unt.
Se pun pe gratarul incins 3-5 minute, nu se lasa mai mult. Se iau de pe foc si se presara zeama de lamaie sau parmesan ras, si se decoreaza cu patrunjel tocat.langa ele un pahar de vin alb demisec si pofta mare!
Untul se topeste si se amesteca cu usturoiul dat pe razatoare. Scoicile se dau cu sare si piper, si se ung cu o pensula cu amestecul de unt.
Se pun pe gratarul incins 3-5 minute, nu se lasa mai mult. Se iau de pe foc si se presara zeama de lamaie sau parmesan ras, si se decoreaza cu patrunjel tocat.langa ele un pahar de vin alb demisec si pofta mare!
Obi-Wan Kenobi- 5
Pai astea congelate, pe care le-am cumparat eu, sunt mici. Sunt vreo 300 de scoicute Cine sta sa le puna pe gratar bucata cu bucata?
Am facut o reteta simpla... Scoici cu lamaie si cu vin alb. Prima reteta care mi-a iesit in cale. Data viitoare o incerc pe urmatoarea
Am facut o reteta simpla... Scoici cu lamaie si cu vin alb. Prima reteta care mi-a iesit in cale. Data viitoare o incerc pe urmatoarea
pitulicea- 6
Şo pă ea
Eu am făcut iar brioşe. Cea mai simpla "prajitură" De fapt, le-am facut pentru Broscotina....sa duca maine la scoala.
Le-am cam ars
Eu am făcut iar brioşe. Cea mai simpla "prajitură" De fapt, le-am facut pentru Broscotina....sa duca maine la scoala.
Le-am cam ars
pitulicea- 6
Ei lasa , nu cred ca le-ai ars suficient de tare sa fie necomestibile ..
Deja am terminat de ''numarat'' stafidele dintr-o prajitura - ma gandesc sa vad cate gasesc si in cealalta dar rezist , eroic ...
Deja am terminat de ''numarat'' stafidele dintr-o prajitura - ma gandesc sa vad cate gasesc si in cealalta dar rezist , eroic ...
shadow- 6
Deja s-au mancat.... prima tava. Acum e la cuptor cea de-a treia
pitulicea- 6
Pagina 31 din 63 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 47 ... 63
Pagina 31 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum