La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 47 din 63
Pagina 47 din 63 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 55 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Pitu, cred ca am vazut produsul respectiv intr-un Real din Oradea. Daca este la noi ar trebui sa fie si in Cluj.
Radu- 5
Esti chiar culmea. Si nu urma sa le scoti pe o farfurie? Le mancai direct din oala?
Of, of... asa o mancare buna si frumoasa si sa nu am sansa sa-i dau un vot Daca mai turnai si o lingura de smantana pe ele, aveai votul meu asigurat
Of, of... asa o mancare buna si frumoasa si sa nu am sansa sa-i dau un vot Daca mai turnai si o lingura de smantana pe ele, aveai votul meu asigurat
pitulicea- 6
Dupa atatea verdeturi cate am mancat in ultimele zile - nu ma plang, chiar imi plac - mi s-a facut pofta de o supa de gaina.
Tocmai pun oala pe foc si ma apuc de curatat zarzavatul. Nu am gaina, dar am grasime de rata, cumparata special pentru supe Presimt ca o sa iasa buna
Tocmai pun oala pe foc si ma apuc de curatat zarzavatul. Nu am gaina, dar am grasime de rata, cumparata special pentru supe Presimt ca o sa iasa buna
pitulicea- 6
Am mai pus la foc si o tocanita de pipote si inimioare Una din mancarurile mele preferate. E grozava cu paste
Azi vreau sa ma rasfat.
Azi vreau sa ma rasfat.
pitulicea- 6
Imi faci pofta de gatit. )) Cred ca o sa scot niste spanac de la congelator, ca nu am chef sa ies din casa. O sa il fac cu ceva usturoi. Si o sa pun niste cartofi intregi la cuptor, pe care o sa ii improsc dupa ce ii curat, cu ulei de floarea soarelui presat la rece, sare si seminte de chimen.
Violoncella- 5
Cartofi cu gust de chimen? N-am incercat niciodata E drept ca nu prea agreez chimenul, desi mi s-a dat o lectie din care am invatat ca poate fi extrem de gustos daca stii sa-l folosesti
pitulicea- 6
Eu sunt deschisa la lucruri noi, o data pot gusta ceva si hotari daca o sa mai mananac si a doua oara. Chimenul nu numai ca are un gust interesant, dar are si proprietati benefice. Ce pot sa spun e ca pregatiti asa i-au detronat pe cei copti si mancati cu unt si sare. Acum, depinde de gustul fiecaruia, e doar parerea mea.
Violoncella- 5
O sa fac si eu odata. Imi place sa incerc lucruri si gusturi noi.
Chimenul il pui intreg, sau macinat?
Chimenul il pui intreg, sau macinat?
pitulicea- 6
Il poti pune cum vrei, in functie de cat de puternica vrei sa fie aroma Eu il pun intreg, de cele mai multe ori.
Violoncella- 5
Saptamana asta trec iar la verdeturi.
Fac o zeama de stevie - am descoperit ca-i foarte benefica pentru organism si chiar imi place.
La felul doi fac urzici cu oua ochiuri
Fac o zeama de stevie - am descoperit ca-i foarte benefica pentru organism si chiar imi place.
La felul doi fac urzici cu oua ochiuri
pitulicea- 6
Pagina 47 din 63 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 55 ... 63
Pagina 47 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum